- 17 Aralık 2018
- 387
- 126
- 33
- 27
- Konu Sahibi mavihayall
-
teşekkür ederim ama belli sabit bi karakterim yok mesala her haksızlık karşısında susarım kendimi savunamam kimle takılsam kendimi ona benzetirim.Evet yan basıyorum yaşadığım kaza sonrası düzelme ihtimalinin oldugunu söylediler ama alanında uzman doktorlarda baya para istiyor ailem asla vermez kendin çalış yap diyorlarKendinden başka kimseyi haddinden fazla önemsemeyerek. Kimse için kendini değiştirmeye kalkma.
Yamuk yürüyorum derken, yan mı basıyorsun? Bir ortopediye danıştın mı? Omurga eğriliği mi var yoksa?
psikolog da söylemişti sanırım bende kişilik bozukluğu var sürekli birilerine özeniyorum kimle takılsam kendimi ona benzetiyorum dışarda kendimi hiiç savunamıyorum arkadaş edinemiyorum vs işte bu sorunları nasıl çözeceğim bilmiyorumÖncelikle karaktersiz olmak ne demek?
Sen kendini küçümsüyorsun. Kendini küçümseyeni başkası niye ciddiye alsın bi düşün bakalım?
Karaktersiz olan o sana gülenler.
Her gün aynaya bakıp (saçmada gelse)kendine değerli olduğunu söyle sürekli. Bi süre sonra hissetmeye başlarsın.
psikolog da söylemişti sanırım bende kişilik bozukluğu var sürekli birilerine özeniyorum kimle takılsam kendimi ona benzetiyorum dışarda kendimi hiiç savunamıyorum arkadaş edinemiyorum vs işte bu sorunları nasıl çözeceğim bilmiyorum
Öncelikle geçmiş olsun. Fiziksel kusurlar önemli değil. Tabii ki toplumda fazlasıyla zihniyetsiz insan var. Psikolojik destek al lütfen. Umarım güzel bir hayatın olur.teşekkür ederim ama belli sabit bi karakterim yok mesala her haksızlık karşısında susarım kendimi savunamam kimle takılsam kendimi ona benzetirim.Evet yan basıyorum yaşadığım kaza sonrası düzelme ihtimalinin oldugunu söylediler ama alanında uzman doktorlarda baya para istiyor ailem asla vermez kendin çalış yap diyorlar
Hepinize selam.Önceki açtığım konulardan belki tanıyanınız vardır.Çok küçük yaşta annem bana bakmadı anane ve teyze baskısı ezilme küçümseme ile büyüdüm okul yıllarımda çok sıkıntılı geçti hep kullanıldım dalga geçildim dayak yedim kimse değer vermedi güçlü bi karakterim yoktu kendimi savunamadım.Bugün siz değerli büyüklerime şunu danışmak istiyorum ben hiç değer görmüyorum insanlardan ben değer veriyorum kimseye bi zararımda dokunmuyor ama kimse hiç değer vermiyor.İletişim problemim var insanlarla sanırım yani yemin ederim iyi niyetten başka bişey yapmıyorum geçen yıl ünide bi arkadaşım vardı ben aramasam mesaj atmasam asla arayıp sormaz çok soğuk ve net davranırdı ama benden sonra tanıştığı kıza ise öyle yapmadı gayet sıcak ve samimi davrandı.Yurtta kızlar da üzerime gülerdi yamuk yürüdüğüm için(hastalık sebebi yıllardır yamuk yürüyorum tedavisi yok) dışarı çıkıp bişeyler yapmaya davet ederdim kimse gelmezdi.Bu yıl dil kursuna gidiyorum gayet güleryüzlü egosuz yaklaşıyorum ama yine de kimse değer vermiyor diğerleri birbirini instadan ordan burdan eklemişler bir allahın kulu bana istek atmadı.Niye bu kadar değersizim değer görmüyorum bilemiyorum.Bide hiç bi erkek kankam yok erkeklerden utanıyorum zaten özgüvenimde yok ama bunu belli etmemeye çalışıyorum insanlara.Sizce neler yapmalıyım nasıl bi karaktere sahip olmalıyım ki değer görebileyim?
Kendine değer versen başkasına benzemek isteyecek kadar ezik durmazsın. Dik dur, arkadaşa değil önce kendine ihtiyacın var.psikolog da söylemişti sanırım bende kişilik bozukluğu var sürekli birilerine özeniyorum kimle takılsam kendimi ona benzetiyorum dışarda kendimi hiiç savunamıyorum arkadaş edinemiyorum vs işte bu sorunları nasıl çözeceğim bilmiyorum
teşekkür ederimkaraktersiz değilsinn sadece karakterin oturmamış daha... başkalarını taklit etmen de bundan dolayı ki bence çok abes değil ... genelde insan ailesindeki insanı rolmodel alır karakteri,mimikleri bile benzer malesef sen ailende değilde başka insanlarda buluyorsun demekki... birde bol bol kitap oku kelime haznen dolu olsun ki karşındaki insanla rahatla özgüvenli bir şekilde konuş,tartış... ve kendine ilk önce değer ver başkasından bekleme.
çok teşekkür ederim ben çok sıkıcı da oldugumu dusunuyorum kımse benımle yakın ılıskı kurmuyor vs uzuluyorum hıc arkadasım yokouu kıyamamm üzülme ben de hemen hemen senle aynıyım.
kuantumla yıllar önce tanıstım ama saçma geliyordu.
dün tekrar basladım ve mantığıma uydu
biz o eziklik kabul görme psikolojisindeyiz hep baskaları bizi sevsin güvensin deger versin istiyoruz ama bunu biz kendimize veremezsek baskaları hiç vermez önce özünü bul sev deger ver özsaygı özgüven özdeğer..
olumlu konus ve olumluyu hayatına çek
yıldız düşüklüğü için dualar var esmalar var onları bol bol oku youtubeda serpil çiftci kuantumla ilgili video cekiyor bana en yakın o geldi ama onun gibi nicesi var onları dinleyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?