KARALAHANA'nn setiklerine baylacaksnz...

Kızlar tam yerıne denk geldım umarım burenk bı kayafetım var abıye neren esarp ortmelıyım aynı tondan ortum yakısmadı varmı bı fıkrınız....

Eklentiler

• $d463fe.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 62
Ya kızlar bana yardımcı olun bu kıyafetler çok güzel, ben kapanıyorum bu hafta kıyafet almam lazım nerelere bakabilirim.

lahanammmm:asigim: çok hoş şeyler var yaa yannız örtülerini daha modern yapasalar ölürmüydü bunnar yaaklava:

ayy aybikem bitiyorum ben bunların hepsine.evet başörtü bağlama stillerini bende düşündüm.ama sanırım mankende uyguladıkları için hepsini aynı tarz göstermişler.biz değiştire biliriz stilleri...hihoyyythihoyyyt

Kızlar tam yerıne denk geldım umarım burenk bı kayafetım var abıye neren esarp ortmelıyım aynı tondan ortum yakısmadı varmı bı fıkrınız....

hımmm .aynı rengi tutturman gerçekten çok zor.güzelmişte elbisenin rengi.ne olabilir acaba bak benimde aklıma takıldı....

Ya kızlar bana yardımcı olun bu kıyafetler çok güzel, ben kapanıyorum bu hafta kıyafet almam lazım nerelere bakabilirim.

canım ilk başta hayırlı olsun hayatım.
artık kapanıyorum diye kıyafet ne alacağım sitresine girmene hiç gerek yok.bütün mağzalarda uzun tunikler,hırkalar,pantalon ,etekler var.insanda zevk olduktan sonra güzel şeyler çıkarabilirsin ortaya.sen bl bol eşarp al.kıyafetlerini uzun olacak ve kapalılığa yakışacak şekilde ayarlarsan her yerden alabilirsin..
ben kotonun elbiselerini çok severim.
markalıda olmak zorunda değil tatlım.
zaten yavaş yavaş tamam hale gelir gardrobun...
merak etme

Canım çok güzel kombinasyonlar eklemişsin.
Gerçi ben kapalı değilim ama yinede çok beğendim valla...
Eşarpsız olarak bunlara benzer kobineler yapabilirim kendime...
Emeklerine sağlık canımcım... a.s.

bayıldımmmmmmmmmmmm

canım bunların markalarını biliyomusun

markaları malesef yok canım.hepsi değişik yerlerden kombin edilmiş şeyler.

Canım çok güzel kombinasyonlar eklemişsin.
Gerçi ben kapalı değilim ama yinede çok beğendim valla...
Eşarpsız olarak bunlara benzer kobineler yapabilirim kendime...
Emeklerine sağlık canımcım... a.s.

burada hepsinin yanına eşarplarınıda koymuşlar ama kapalı açık herkes bu tarz kıyafetleri giyebilir.
teşekkür ederm.ama devam edecek......delikafaduldendelikafadulden

Teşekkür ederim canım, dün bir arkadaşım ilk baş örtümü hediye etti kardeşimde uzun hırka almış, artık bugünden itibaren bende kapalıyım. :)
Yarında sözlümün ablası ile dışarı çıkacağız ve o bana yardımcı olacak, dediğin gibi gün geçtikçe tamamlanancak sanırım.

canım benım hayırlı olsun
ılk zamanlar cok heyecanlı olur ınsan sonra sonra alısırsın cok rahat edersın emın ol:asigim:

canım sanırım ıstanbuldasın
fatıh sana yakınsa şöyle bır gezıntıye cıkıver
gözunun gördugu heryer tesettur magazası ıstedıgın herseyı bulabılırsın orda fazlasıyla hemdea.s

canım benım hayırlı olsun
ılk zamanlar cok heyecanlı olur ınsan sonra sonra alısırsın cok rahat edersın emın ol:asigim:

canım sanırım ıstanbuldasın
fatıh sana yakınsa şöyle bır gezıntıye cıkıver
gözunun gördugu heryer tesettur magazası ıstedıgın herseyı bulabılırsın orda fazlasıyla hemdea.s

Evet canım yarın Fatih'e bakacağız, inşallah buluruz dediğin gibi... Bu arada teşekkürler, dediğin gibi bugün öyle çok heyecanlıydım ki sabah bir şey yiyemedim. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…