KARALAHANA'nn setiklerine baylacaksnz...

canım hepsi birbirinden harika.renkli kıyafetleri başkasında görünce bayılıyorum,ama kendime yakıştıramıyorum :çok üzgünüm: nişan cicinde çok şık,üzerinde görürüz inşallah

canım hepsi birbirinden harika.renkli kıyafetleri başkasında görünce bayılıyorum,ama kendime yakıştıramıyorum :çok üzgünüm: nişan cicinde çok şık,üzerinde görürüz inşallah

canım albümüne baktım da çok tatlısın..bence renkli kıyafetleri dene yakışacağına eminim..kaydirigubbakcemile5

canım ya sanki o elbiseyi kendimö almışım gibi düşünüyorum valla.aslında süper bir renk ama işte eşarba gelince sıra elbise bile bazen güzwelliğini yitirebiliyor.sen gideceksin bir kumaşçıya.ipek saten kumaşlar var onlardan eşarp gibi kestireceksin.ama tıpa tıp aynı tonu bulman lazım.inş bulursun...[/QUOTE]

ELBISEYI ANNEM DIKTIGI ICIN KUMASI VAR AYNI TONDAN DENEDIM HATTA RESIMDEKI KADIN GIBI CICEKTE KOYUP OYLE BI DENEDIM AMA BEGENMEDIM YAA RESMEN CARSAFA SARILMISIM GIBI DURDUsenağlama

CANIM ONCE TSK EDERIM ILGIN ICIN ELBISEMIN KOLLARI VE KAYASINDA BIDE GOGUS ALTINDA SACINDAKI CICEKLE AYNI RENKTE ISLEMESI VAR ORENK BI ORTU DEDIGIN GIBI OLABILIR.TEK RENK OLUNCA KOMBINE ETMEK ZORMUS SIMDIKI AKLIM OLSA O ISLEMELERI SIYAH YAPTIRRIDIM SIYAHLI SARILI BI EŞARP TAKARDIM klava:

canım benım hepsı bırbırınden gusel vallah nerden buldun bunları bole ben int kndımı parcalıyom ama yınede bukadar gusel kıyafetlere rastlamadım zevkınede bayıldımm :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…