- Konu Sahibi KaRaLaHaNa
-
Evet canım yarın Fatih'e bakacağız, inşallah buluruz dediğin gibi... Bu arada teşekkürler, dediğin gibi bugün öyle çok heyecanlıydım ki sabah bir şey yiyemedim. :/
üff be lahana resmen dürtüyosun git alışveriş yap diyeekötükedihüso
Ya kızlar bana yardımcı olun bu kıyafetler çok güzel, ben kapanıyorum bu hafta kıyafet almam lazım nerelere bakabilirim.
Kızlar tam yerıne denk geldım umarım burenk bı kayafetım var abıye neren esarp ortmelıyım aynı tondan ortum yakısmadı varmı bı fıkrınız....
ayy kıymam:teselli: hayırlı olsun tatlımkaydirigubbakcemile5
alışerişten sonra resimler bekliyoruz haberin olsun
Burcums, hayırlı uğurlu olsun canım... Fatih Fevzipaşa caddesinde eşarp da kıyafet de rahatlıkla bulabilirsin , genelde caddede en hoş tarz kıyafetler Eser, Armine, Tuğba Venn, Adnan ve Peçe de var canım.. . Juvenille ,Seda ve Aker e de bakabilirsin...diğerlerinde genel olarak hep aynı şeyler var.. Ben de uzun zamandır cıkmadım alışverişe ..özlemişim yaw... :çok üzgünüm:
Sana İyi alışverişlerrr canım hihoyyyt
Canlarım çok teşekkür ederim ilginize... a.s.
Yarın dediğiniz mağazalara gideceğim ve istediklerimi bulacağıma inanıyorum KK kadının zevkine güvenilir değil mi? :)
Bugün moralimi bozanlarda oldu, beni mutlu edenlerde iş yerinde kapanmamla dalga geçenler çaycı ablaya benzemişsin dediler... senağlama
Ama bazıları da çok yakıştığını söylediler...
En kısa sürede foto çekip koyacağım...
KARALAHANAAAAA lütfen daha devam etme..1 hafta kadar yollama bu topige resim :mymeka:
daha bu yolladıklarının güzelliklerini hazmedemedimmm vallaa... -tatlicadiarzu-
okadar şeker cantalar ayakkabılarr kıyafetler var ki bakıyorum bakıyorum dönüp bida bakıyorum, gözüm kaldı...dur sindireyim bir haftada sonra devam edersin kombinasyonlaraaa kaydirigubbakcemile2
Ahhh karalahanacım yıne cok guzel seyler eklemıssın ama benım derdıme care yazmamıssın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?