KARALAHANA'nn setiklerine baylacaksnz...

KARALAHANAAAAA lütfen daha devam etme..1 hafta kadar yollama bu topige resim :mymeka:
daha bu yolladıklarının güzelliklerini hazmedemedimmm vallaa... -tatlicadiarzu-
okadar şeker cantalar ayakkabılarr kıyafetler var ki bakıyorum bakıyorum dönüp bida bakıyorum, gözüm kaldı...dur sindireyim bir haftada sonra devam edersin kombinasyonlaraaa kaydirigubbakcemile2

Ahhh karalahanacım yıne cok guzel seyler eklemıssın ama benım derdıme care yazmamıssın

Ya kızlar bana yardımcı olun bu kıyafetler çok güzel, ben kapanıyorum bu hafta kıyafet almam lazım nerelere bakabilirim.

Burcums, hayırlı uğurlu olsun canım... Fatih Fevzipaşa caddesinde eşarp da kıyafet de rahatlıkla bulabilirsin , genelde caddede en hoş tarz kıyafetler Eser, Armine, Tuğba Venn, Adnan ve Peçe de var canım.. . Juvenille ,Seda ve Aker e de bakabilirsin...diğerlerinde genel olarak hep aynı şeyler var.. Ben de uzun zamandır cıkmadım alışverişe ..özlemişim yaw... :çok üzgünüm:
Sana İyi alışverişlerrr canım hihoyyyt

Kızlar tam yerıne denk geldım umarım burenk bı kayafetım var abıye neren esarp ortmelıyım aynı tondan ortum yakısmadı varmı bı fıkrınız....

herseygüzel olacak, derdine cözüm düşünüyorum da , söyle bişey olabilir...hani kadının başında gül gibi bişey var ya, ortası o sarıdan olur eşarbın , yüzün böylece daha canlı görünür, kenar cercevesi ise kıyafetin tonunda olur... ama tabi öyle eşarp ara ki bulasın..

ayy kıymam:teselli: hayırlı olsun tatlımkaydirigubbakcemile5
alışerişten sonra resimler bekliyoruz haberin olsun

Canlarım çok teşekkür ederim ilginize... a.s.

Yarın dediğiniz mağazalara gideceğim ve istediklerimi bulacağıma inanıyorum KK kadının zevkine güvenilir değil mi? :)

Bugün moralimi bozanlarda oldu, beni mutlu edenlerde iş yerinde kapanmamla dalga geçenler çaycı ablaya benzemişsin dediler... senağlama
Ama bazıları da çok yakıştığını söylediler...
En kısa sürede foto çekip koyacağım...

Evet canım bazı insanlar sadece gündelikçilerin, çaycıların yani hizmet sektöründe çalışanların kapalı olabileceğini düşünüyolar, örtülülerin kafası calışmaz, beyinleri bir fikir üretemez, ancak hizmet eder diye bi düşünce var ya kimi insanlarda -tatlicadiarzu- ... Aldırmaa, takma kafana.. Yap alışverişini, sade ama şık, örtülü bir hanımefendi ol da görsünler çaycı ablayı.. havanı da at çaycı abla diyenlereeee..... :dilcikar:

sen beni görsen baktığım halde dön dön yine ...
ama benden kaçamazsınız daha çok var elimde....delikafaduldendelikafadulden

Ahhh karalahanacım yıne cok guzel seyler eklemıssın ama benım derdıme care yazmamıssın

canım ya sanki o elbiseyi kendimö almışım gibi düşünüyorum valla.aslında süper bir renk ama işte eşarba gelince sıra elbise bile bazen güzwelliğini yitirebiliyor.sen gideceksin bir kumaşçıya.ipek saten kumaşlar var onlardan eşarp gibi kestireceksin.ama tıpa tıp aynı tonu bulman lazım.inş bulursun...

aslında pembe dolaba ekledim.
kardeşimin nişanı için aldım elbiseyi.
kapalı olunca bir tn şey düşünmen lazım.resimlerde göreceksiniz.elbisenin yaka kısmı açık kol kısmı ise bileklerimde yani kısaydı.düşün taşın kafayı sıyırıyordum.sonra içine gipür aldık ve annem gömlek biçiminde kafadan geçmeli bişiy dikti.hem yakam kapandı hem kollarım.geçen denedim mle şık olmuş ki elbisem o giürlerde zenginlik vermiş valla nişanda giymesemde düğünde yakın ondamı giysem diye düşünür oldum.ama başkada bişiy bulamıyorum kısa sürede.düğün haziranda nişanda bunu giysemde düğünde bulurmuyum acab hazirana kadar.offf valla kafayı yiycem...

elbisem mor renktir yarıcakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…