• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karalama defteri..

glçnle oturduk bugün kızartma yaptık:49:
ya merve sürekli arıyor sürekli msj atıyor manyakmı ne:27:

glnçle kzlya gttk bugün :49:
şimdide evdeyim kiraz yiyorum ama uykum var
fatma iyi merak etme :72:

annem elinde bi broşürle yanıma geldi yarın yeni bi mağaza açılcakmış onun tanıtımı :61: heyecanla saç maşasının 3 lira olduğunu söyledi merak ettim baktım cidden 3 lira hem de philips :53: ama sonradan farkettim altında "10 ay taksitle" yazıyomuş :60: o da farketmemiş öyle olduğunu :27: hatun beni boş yere heyecanlandırdı ya :52::52:

galiba gidiyoruz taşınıyoruz daha karar verilmedi bugün verlcek yeni bi şehir yeni bihayat bence güzel olucak sakin stressiz bi hayat:12::12::12:
nedenide o pislik kapıdaki şerefsiz

nasıl bi klip çektiniz ya ağlıyodum az daha :43: ama gayet de güzelmiş tebrik ederim :31: tuna'nın sesi bile yeter zaten :16:

Evin içinde dört dönüyorum.Şurada yemek yemiştik diyorum:56:, şu koltukta uyuyakalmıştık,nasılda yastık savaşı yapmıştık senle:33:...
Çok özledim sevgilim. :43: . Sensiz zaman geçmiyor burada.. Leman Sam'ın şarkısındaki gibi 'Sen olmayınca yaşamak içime sinmiyor.'
:85:

ALLAHIMMM ARTIK ANNE OLMAK ISTIYORUMMMMMM lutfennnnnnnn bebisimiiii bana yollaaaaaaaaaaaa lutfenn ama

Bu siteden hemen yemek tarifi bulmam gerek artık anneme bir şeyler yaptığımın ispatı olsun.

Mezunum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkk $images.webp

Aşkımı,canımı çok seviyorum...O benim her şeyim;ama yaz tatili girdi araya 2 ay ayrı kalacağız :( Onu çookk özleyeceğim....

Evde çok sıkılmaya başladım artık açılmam lazım dışarılara :9:
Sen ! Evet sen,seni anlayamıyorum amacın ne?Konuşalım artık :2::43::4:

Back
X