• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karalama defteri..

kardesimmmmmmmmmm londraya yanimizaaaa geliyorrrrrrrrrrrr yihuuuuuuuuuuuuuuuuuu :13::13: :13::13::13: :7::7: :22::22: :29::29:

Son düzenleme:
ay gözleirm çok ağrıyor yahu sabahtan beri fortineti kırmaya çabaladım tabüküde yapamadımbeni görende yasaklı sitelerle bi işim var sanır :9::9::9::9:

bugün dnz vardı:49::49::49:
fatma iyi merak etme bugün çok güzel bir ayakkabı aldım cumartesi giycem:72:

burak diye bı çocuk var, her hareketı ofsayt gelıyor. öyle kı, hapşurduğumda çok yaşa demesınden bıle hoşlanmıyorum. nedense arkadaşlığı da ılgısı de hoşuma gıtmıyor..

bu ne böyle 7 saattir bişey yemedim ama açlık hissetmiyorum yemek yemeye başlayınca da midem acıyo doyduğumu hissetmiyorum :50: bi doktora gitmeliyim artık :emir_bebek:

dün bbş düştü:(
hastanedeydik acile gittik
neyseki hiç bişeyi yok 3 dikiş atıldı
bende şimdi kendime makarna yapyrm dygula un helvası yaptık:49:
çok güzel oldu:51:
bugn annş yk nry tyzede kalcak
ev bana emanet
fatma deniz iyi merak etme:nazar::nazar::nazar:

dnz vardı bugün dnzzzzzzz:nazar:
annem uyuudu bbmla tv izliyrz yarın markete gtcz annemle:emir_bebek:

ahh defter ah.. bugün onun doğum günü ama ben kutlayamıyorum bile :43: ne çok isterim ona sarılıp "iyi ki doğmuşsun bitanem" demeyi :14:

sular kesik evde:47::47:
of inşallah akşama doğru gelir neyse bugün yşm ablaya gitcz ben pilav +fırında tavk cacık ypıcm orda yicez:49:
yarında beyaz elbisemi giymeyi düşünüyorum bakalım :3:

ne güzel gündü ya :40: çok yoruldum ama değdi çok da eğlendim :32: canımm arkadaşlarımı da çok özlemişim iyi geldi valla :48:

öyle çok seviyorum ki seni, her bakışın da yeniden bağlanıyorum sana..
Hep böyle yanımda kal...
Hep senin kalayım...:16: :16:

Canım hiç ders çalışmak istemiyor,bir başlasam devamı gelecek de hava sıcak :1::1::1:..çizgi film mi izlesem acaba diyorum..bitanem de çok yoğun çalışıyor hiç görüşemiyoruz,günler sıpsıkıcı yaaa puuufff .......:ssz::ssz::ssz::ssz:

Back
X