- 30 Nisan 2011
- 1.665
- 3.544
- 133
- 40
- Konu Sahibi __karamel__
-
cnm tam nişanlık bir elbise çok tatlı bence, :))))))) rengi karamel mi dedin resimde mi belli olmamış acaba yoksa pek anlayamadım peki eteğin boyu nerde olucak o çok önemli,
cnm tam nişanlık bir elbise çok tatlı bence, :))))))) rengi karamel mi dedin resimde mi belli olmamış acaba yoksa pek anlayamadım peki eteğin boyu nerde olucak o çok önemli,
evet elbisenin boyu içime sindi ;bu elbiseye güzel bir dağınık topuz bir iki tane aksesuar, oh mis
elbise çoook hoş, ben çok beğendimm. Bence bu elbisenn altına gümüş daha iyi gider. Dağınık topuzla mükemmel olursun valla
Gümüşşş doğru karar, tebrikler:128:
nişanın nasıl bir yerde olacak canım?
Fazla kalabalık olmayacaksa dediğin tarzda yerler güzel olur. Tabi yer çok önemli, çok uzak olunca da zor olur. İnşallah istediğin gibi bir yer bulabilirsin canımteşekkürlerr sayenizde hep en doğru kararı alıorum ben
Daha mekanım belli değil :18: aslında belliydi bi köşkte olcaktı ama adam içeriyi ikiye bölmüş duvar örmüş. artık yetmez mecburen vazgeçtik :26:
şimdi Maltepe küçükyalı civarından kafe yada yine köşk gibi yerler bakıyorum. Çünkü en fazla 50-60 kişi oluruzbu akşam bakmaya başlicam artık nasip :26:
Avrupa yakasında yerler var buldum tanıdık gibi indirimli olcaktı ama uzak işte nişan için yollarda geçmesini istemiyorumm
Fazla kalabalık olmayacaksa dediğin tarzda yerler güzel olur. Tabi yer çok önemli, çok uzak olunca da zor olur. İnşallah istediğin gibi bir yer bulabilirsin canım
Kızlar merhaba
O kadar model baktım baktım sonunda hiç ummadığım bi anda pat die elbisemi aldım
Üstelik hiç sevmediğim hiç planlamadığım hayal etmediğim bi renk . Ama kesinlikle istediğim model
Kadın foto çekmek yasak demişti bende kabinde çektim
Bi kaç cm kısaltılacak eteği o yüzden terzidee :78: ama belden üstü için foto koyabilirim.. Baktım güzel oldu aldım umarım sizde beğenirsiniz :78:
Elbiseye uygun ayakkabı için ben gümüüş, satıcı dore dedikleri altın rengini önerdi.. sizcee? :26:
Eki Görüntüle 231377
elbisen çok güzel...rengi de çok hoşmuş..çok beğendim..ayrıca elbise sana özel dikilmiş gb üstüne cuk diye oturmuş
karamelcim bu resimdeki ayakkabının modeli çok hoşuma gitmedi benim, kapalı ama çok daha zarif platformlu ayakkabılar var canım. Hem nişan evde olacağı için çok kapalı olmasa da olur, bilekten bağlı burnu açık, gizli platformlu ayakkabılar da tercih edebilirsin bence.ya sorma..bugün elbise bakıcam die gün ayırıp deli gibi gez gez bulama.. sonra kuzenle dolaşırken bi mağazaya girr. aaa ne biçim kumaş bi giyim yahu de cuk otursun
Şimdi ayakkabımı da alınca etek boyu azıcık kesilicek 1,60ım :78:
ayakkabı açık mı kapalı mı olsa bilemedik. sanki ekim die kapalı güzel olcak gibi ama hafif platformlu ve kapalı olunca kaba durur mu ki ?? :26: mesela aşağıdaki fotodaki elbise de zarif. böle bi ayakkabı garip olmaz dimi
Eki Görüntüle 245026
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?