Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Karamelli bi elbisee :)

__karamel__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2011
1.665
3.544
133
40
Kızlar merhaba
O kadar model baktım baktım sonunda hiç ummadığım bi anda pat die elbisemi aldım

Üstelik hiç sevmediğim hiç planlamadığım hayal etmediğim bi renk . Ama kesinlikle istediğim model

Kadın foto çekmek yasak demişti bende kabinde çektim
Bi kaç cm kısaltılacak eteği o yüzden terzidee :78: ama belden üstü için foto koyabilirim.. Baktım güzel oldu aldım umarım sizde beğenirsiniz :78:

Elbiseye uygun ayakkabı için ben gümüüş, satıcı dore dedikleri altın rengini önerdi.. sizcee? :26:

Son düzenleme:
cnm tam nişanlık bir elbise çok tatlı bence, :))))))) rengi karamel mi dedin resimde mi belli olmamış acaba yoksa pek anlayamadım peki eteğin boyu nerde olucak o çok önemli,

Son düzenleme:
cnm tam nişanlık bir elbise çok tatlı bence, :))))))) rengi karamel mi dedin resimde mi belli olmamış acaba yoksa pek anlayamadım peki eteğin boyu nerde olucak o çok önemli,

Etek uzun ayak hizasında arkasında da çok hafif bi kuyruk var. ama elbise kumaşını şu ana kadar kimse anlamadı şifon değil. hafif likralı gibi sanki. Satıcı bayan muz çorap gibi demişti :44:

İnşallah geldiğinde boy fotosu da eklerim

Zümrüt yeşili aslında yakasındaki taşın daha koyusu. gözlerim ela diye hoş durdu dayanamadım bende aldım Karamelliği adımdan

bu renge altın rengi gider cnm satıcının dediğine katılıyorum altın rengi açık topuklu bir ayakkabı güzel olur

Son düzenleme:
canım elbisen güzelmiş, güle güle giy, altın rengi süper olur ama elbisenin askılarında gümüşlük var galiba, yoksa ben mi öyle gördüm.
Eğer gümüşlük varsa gümüş rengi ayakkabı daha iyi olabilir bence...

elbise çoook hoş, ben çok beğendimm. Bence bu elbisenn altına gümüş daha iyi gider. Dağınık topuzla mükemmel olursun valla

hiyaaaa çok teşekkür ederimmmmm çok mutlu oldum beğenmene ya.. acaba basit mi olcak derken derken gördüm ki sevildi gümüşte karar kıldım sarı garip olcak sanırım. bileğime de taşlı bi bileklik tamammmm

Gümüşşş doğru karar, tebrikler:128:
nişanın nasıl bir yerde olacak canım?

Gümüşşş doğru karar, tebrikler:128:
nişanın nasıl bir yerde olacak canım?

teşekkürlerr sayenizde hep en doğru kararı alıorum ben

Daha mekanım belli değil :18: aslında belliydi bi köşkte olcaktı ama adam içeriyi ikiye bölmüş duvar örmüş. artık yetmez mecburen vazgeçtik :26:
şimdi Maltepe küçükyalı civarından kafe yada yine köşk gibi yerler bakıyorum. Çünkü en fazla 50-60 kişi oluruz bu akşam bakmaya başlicam artık nasip :26:

Avrupa yakasında yerler var buldum tanıdık gibi indirimli olcaktı ama uzak işte nişan için yollarda geçmesini istemiyorumm

Fazla kalabalık olmayacaksa dediğin tarzda yerler güzel olur. Tabi yer çok önemli, çok uzak olunca da zor olur. İnşallah istediğin gibi bir yer bulabilirsin canım

Fazla kalabalık olmayacaksa dediğin tarzda yerler güzel olur. Tabi yer çok önemli, çok uzak olunca da zor olur. İnşallah istediğin gibi bir yer bulabilirsin canım

Kızlarr merhaba.. bi yer buldum Maltepede 60-70 kişilik bi salon. gelin-damat masası var. aile için ayrı çevrilmiş bi koltuklu alanı ve gelen misafirler için duvar dibine sıralanmış koltuklar ve önlerinde minik sehpacıklar var. Ses sistemi güzel. mutfağı var. Adamla konuştuk iki tür kiralama yapıyormuş..

1- 4 katlı pasta tatlı-tuzlu kurabiye sınırsız alkolsüz içecek. servis elemanları müzik salon = 1000 TL
2- Yediğiniz içtiğiniz size aile servis elemanları salon ve müzik = 500 TL

sizce hangisi daha iyi ??

Bide salon giriş kattan bi kaç merdiven iniyorsun yani alt katta cam yok ama havalandırma sistemi çok güzel dün biz girdiğimizde üşüdük diyebilirim . Sizce camlı ve yer yüzünde bi mekan mı gerekir yoksa bu olsa olurmu? annem tapusunu almicaz ya iki üç saat durcaz dio

Kızlarr..

Bu elbise için nasıl bi saç öneriyorsunuz?? Malum saçlarım kısa resimdekilere göre biraz daha uzayacak ekime kadar. Omzumu geçecek rahatlıkla.. Bi kaç foto eklicem. Önerilerinizi bekliyorumm

dağınık topuz hoşuma gidio ama zamanla daha da dağılır fotolarda garip çıkarsın diolar :26: Elbisein kolyesi olduğu için küpe de taşlı süslü bişi seçme diolar.. :26: sabit topuz için de yakışırmı bilemiorum. ben hep dağınık sevmişimdir.. Fotolardan örnek verir misiniz hangisi gibi yaptırayım ??

Bence rengide modelide güzel altına gümüş ayakkabı uyar gibi geliyor:)
ve son fotodaki lüle dağınık topuz cok hoş, ama dağılıp dağılmayacağı konusunda bi fikrim yok

Son düzenleme:
canım öncelikle hayırlı olsun. elbiseni çok beğendim. saç için de dağınık topuz dedğin gibi çok hos olur hafif lüle lüle ama resimdekiler gibi çok ensede yaptırma bence topuzunu.ayakkabı da gümüş rengi çok iyi olur. mekan konusunda da bence 1000 tl olayı en iyisi hiç bişeye karışmazsınız. kendiniz alsanız aynı hesaba gelcek. bi de ona kafa yormamış olursunuz. tekrardan tebrik ederim

Son düzenleme:

elbisen çok güzel...rengi de çok hoşmuş..çok beğendim..ayrıca elbise sana özel dikilmiş gb üstüne cuk diye oturmuş

elbisen çok güzel...rengi de çok hoşmuş..çok beğendim..ayrıca elbise sana özel dikilmiş gb üstüne cuk diye oturmuş

ya sorma.. bugün elbise bakıcam die gün ayırıp deli gibi gez gez bulama.. sonra kuzenle dolaşırken bi mağazaya girr. aaa ne biçim kumaş bi giyim yahu de cuk otursun

Şimdi ayakkabımı da alınca etek boyu azıcık kesilicek 1,60ım :78:

ayakkabı açık mı kapalı mı olsa bilemedik. sanki ekim die kapalı güzel olcak gibi ama hafif platformlu ve kapalı olunca kaba durur mu ki ?? :26: mesela aşağıdaki fotodaki elbise de zarif. böle bi ayakkabı garip olmaz dimi

Eki Görüntüle 245026

karamelcim bu resimdeki ayakkabının modeli çok hoşuma gitmedi benim, kapalı ama çok daha zarif platformlu ayakkabılar var canım. Hem nişan evde olacağı için çok kapalı olmasa da olur, bilekten bağlı burnu açık, gizli platformlu ayakkabılar da tercih edebilirsin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…