günaydın canım yazdıklarını okuyunca yaşadıklarım aklıma geldi.Şuanki nişanlımla ilgili.
Ben Tc iken babam yurtdışındaydı.Benim okulum bitince bizde annemle birlikte babamın yanına gittik.Nişanlım hem komşumuz hemde babamla çok samimilermiş.Neyse bu bize gelip gittikçe tabiki ailesiyle birlikte biz birbirmizden elektirk aldık.Bu elektriklenmeden bir ay sonra çıkmaya başladık.Ama kimsenin yok.Yanlzıca tel de görüşüyoruz.Birde komşu oalduğumuz için gelip giderken.3-4 ay sonra seni istemeye gelicem dedim askere gitmeden dedi.Yavaş yavaş babana aç konuyu dedi.Bende bir yolunu buldum açtım.Babam kesinlikle olmaz dedi.Asla dedi.O zaman yaşım 18di.Bu konu burda kapansın dedi.Niye dedim,sana göre değil dedi.Siz daha yeni geldiniz ben tanıyorum onları iyi insan değil dedi.Birde fakirlerdi.Ama fakirler demedi babam.Babam seni bana vermeyecek dedim.Kötü oldu,ben kötü oldum.Durmadan aradı.Ailesine söylemiş.Ailesi beni aradı niye diye.Bende henüz erken diyor babam dedim.Çünkü daha tanışalı 5-6 ay bişey olmuştu.Demedim iyi olmadığınızı söylüyor diye.
Sonra defalarca beni aradı ikna et babanı diye.Babam asla ikna olmadı.Telefonumu aldı,dışarı çıkamadım.O arkadaşımla haber gönderiyor.Telefonumu aldığı için bana telefon gönderdi.O tel ben arayınca konuşuyorduk sonra ona da aylarca telde görüştük yüzünü görmüyordum ama artık daynamdık gece yarısı evden çıkıp bahçede görüşüyorduk.Aşk buya korku yoktu içimizde.Gece karanlığından korkan ben evden kaçıyordum.Görüşmemiz böyle devam etti.Sonra O devamlı ebnim evimizn önünden geçerdi.Ben tam 5 kilo verdim.Mutsuzdum.SOnra birgün 3-4 kez konuşurken babama yaklandık.Baktı babam olmuyor vermeye karar verdi.Verdi ama tel yasak dedi,başabaşa görüşmek yasak dedi.Birlikte gelip gideriz öyle görüşürsünüz dedi.Bu sefer gece buluşamıyorudk çünkü korkuyordum ykalanırsak diye bu sefr babam kesin ayırıdı beni.Çünkü türkiye bile göndermek istedi.Sırf ondan uzaklşayım diye ama biz kopamadık.Neyse canım çok uzattım.Sonra babam onun bana olan sevgisni gördü Tabi 2-3aysonra tele müsade etti ama tabi başbaşa görüşmek yine yok.sonra askerliği yakşaltı askere gitmeden bir hafta önce sözlendik.1,5sende asker yolu bekledim.Ama sonra herşey değişti.O güzel aşka sanal alemi koydu.2kez beni sanalda aldattı.Yan gözle başkalrına bkması cabası.Kıskançlığı,saygısızlığı.şimdi ayrılmak istiyorum ama bir türlü karar veremyrum.benimde 5yıl olacak.
Ve keşke babamı dinleseydim diyorum.Tabi herkesin böyle olcak diye bişey yok.Sende yaşamadan göremezsin canım babanın tepkisini ve olcakları.İnşallah hakkında hayırlsıı olur.Ve ikiniz için en güzeli olur.Ama büyükler gerçekleri görüyor.Biz kör oluyoruz.
çok uzun yazdım kusuru bakma lütfen