Karantina günlerinde sevgilimi göremiyorum

savunmak için demiyorum cinselliği düşünmeyen erkek var mı
Kabul yok ama şu anda cinsellik 500. Sırada falan olmalıydı
Millet hastalıktan kırılıyor
Bas bas bağırıyorlar ki dışarı çıkmayın başkalarından bulaşmasın sizden de başkasına bulaşmasın diye
Hatta ve hatta ev içinde bile mesafenizi koruyun deniyor
Ne yaşadığımızın farkında mısınız gerçekten
Ve evet bal gibi de savunmak için diyorsunuz
Başka şeylerde yazacaktım aslında ama ban yemek istemiyorum
Çok sinirlendim şu an

Cinselliği düşünmeyen birini hiç tanımadım böyle yaşayan insanlar da var demekki helal olsun

Cinsellik için görüşelim demiyor görmek için nerden çıktı

İşte borçları vardı bitsin diye bekledi

Cinselliği düşünmeyen birini hiç tanımadım böyle yaşayan insanlar da var demekki helal olsun
Yahu siz ciddi misiniz
Ve nerede yaşıyorsunuz belli ki bu dünyada değil
Helallik hoşluk bişe yok ortada
Virüsten millet kırıldı sadece hastalıktan da değil işini kaybedenler ve kaybetme tehlikesiyle yaşayanlar sonrasını düşünüp depresyonun dibine vuranlar
Cinsellik akla mi gelir yahu

Ee tamam bak sende onu bekledin iste sonucta fedakarlik yapiyor muyuz yapiyoruz! Sende borcun var senin 2 yil seni bekleyemem diyebilirdin ama demedin simdi 1 ay boyle oldu diye gelecek planindan vaz gecmek ne demek yol yapiyor belki de gidecegi varsa gitsin kimse kimseyi zorla tutmuyor.

Yani gerçekten özlemiş olamaz mı benden başka kimsesi yok şu an

Özleyen insan böyle davranmaz evet göremediği için üzgün olur ama asla ve asla 1 aydır görüşmediğim biriyle ciddi düşünmüyorum demez diyemez
Siz kendinizi avutun hala

E tabiki ozlemistir ozlememistir kim diyebilir ki? Sadece sevdigi kisiye karsi anlayisli olmasi gerekirdi demek istedigim o. Yani muhabbetin sonunda 1 ay gorusmedigim kisiyle ciddi dusunemem demesi bi garibime gitti yoksa istemesi ozlemesi kadar dogal bisey yok. Ama gorusmezsenizde isler daha sarpa saracak gibi duruyor gidisat pek iyi degil bu anlamda

Özleyen insan böyle davranmaz evet göremediği için üzgün olur ama asla ve asla 1 aydır görüşmediğim biriyle ciddi düşünmüyorum demez diyemez
Siz kendinizi avutun hala
Yorum yapmanızı istemiyorum size sormuyorum farkındaysanız neden cevap veriyorsun ki

Kendinizi sevmiyor musunuz? Sağlık ve hayat söz konusu farkında mı? Bu işi ciddiye almamak cesaret işi değil aptallık işidir. Hani maddi manevi destek oldum yine olsa yine yaparım diyorsunuz ya tamam yapın ama önce bir düşünün bence. Bu kadar fedakarlık bu insana değer mi acaba diye. O bir aydır göremediği insanla gelecek planı yapamıyor da peki siz siz onunla nasıl gelecek planı yapıyorsunuz? Cidden şöyle oturup düşünün. Seven insan özler, görmek ister ama seven insan sırf görmek için sevdiğini tehlikeye de atmaz. Bu cesaretlik değildir. Bu düşüncesizliktir, cahilliktir. Kendinizi sevin. Sevgilinize gösterdiğiniz fedakarlığı birazda kendinize gösterin.

Yani özlediği için sabırsız biraz çocuk gibi

Yorum yapmanızı istemiyorum size sormuyorum farkındaysanız neden cevap veriyorsun ki
Peki emriniz olur
Siz karar veremezsiniz kimin yorum yapıp yapmayacağına
Ama haklısınız işinize gelmiyor cevaplarım
Peki size at gözlüklerinizle mutluluklar dilerim

Hala konu sahibini ciddiye alıp cevap verenler var.Arkadaşlar yorulmayın.Siz sevgilisine ne derseniz deyin,o sevgilisini savunacak,''ama beni çok özlemiş sevgi pıtırcığıııı'' diyecek.Bırakın böyle olduğuna inansın.
Seven adam sevdiği insanın risk altına girmesini istemez bu arada.İleride gerçek sevgiyi falan görürsünüz belki,o zaman bu yazılanları hatırlarsınız.Sevgi böyle bir şey değil.İyice içini boşalttınız bu kelimelerin de.Adam bildiğiniz beyniyle değil şeyiyle konuşuyor,siz hala ''yok o şöyle iyi biri,ama bütün erkekler böyle'' diyorsunuz,iyi siz inandırın kendinizi buna.Pembe dünyanızda mutluluklar.

Bunu bencil insan der seven özleyen insan değil benim sevgilim olsa sakın evden çıkma gereklilik yoksa derim ne alaka benim semtime gel hadi çıktın gittin hani olmaz ama hasbelkader bir yerden kaptın bu mereti hasta oldun öldün gittin nolcak ?

Soyle bir sey var bende sevgilimle bj surecte gorustum ama sonra ailemin yanina gitmedim bisey varsa tasiyiciysam bulastirmayim diye ama senin oyle bi sansin yokmus keske ailen izin versede onunla kalsaydin ama oda olmuyor iste.

Peki emriniz olur
Siz karar veremezsiniz kimin yorum yapıp yapmayacağına
Ama haklısınız işinize gelmiyor cevaplarım
Peki size at gözlüklerinizle mutluluklar dilerim
Tanımadığınız insanlar hakkında atıp tutmaya devam edin tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…