- 31 Ekim 2013
- 21.642
- 72.787
- 798
- 41
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Kabul yok ama şu anda cinsellik 500. Sırada falan olmalıydısavunmak için demiyorum cinselliği düşünmeyen erkek var mı
Cinselliği düşünmeyen birini hiç tanımadım böyle yaşayan insanlar da var demekki helal olsunVar, suanda ısının gucunun derdine dusmus aman aileme bulamasın dıyıp dısarıda calısan ama evınde bırak cinsellige ayrı odada yasayan hatta evine gelmeyen nice erkek var.
Biri ablamın kocası mesela.
Calıstıgı ıcın eve gelmiyor nerdeyse bir aydır?
Cinsellik için görüşelim demiyor görmek için nerden çıktıKabul yok ama şu anda cinsellik 500. Sırada falan olmalıydı
Millet hastalıktan kırılıyor
Bas bas bağırıyorlar ki dışarı çıkmayın başkalarından bulaşmasın sizden de başkasına bulaşmasın diye
Hatta ve hatta ev içinde bile mesafenizi koruyun deniyor
Ne yaşadığımızın farkında mısınız gerçekten
Ve evet bal gibi de savunmak için diyorsunuz
Başka şeylerde yazacaktım aslında ama ban yemek istemiyorum
Çok sinirlendim şu an
Insallah bigun salt sevgi ve saygıyla tanısır akabinde karsılıklı cinsellik dusunursunuz.Cinselliği düşünmeyen birini hiç tanımadım böyle yaşayan insanlar da var demekki helal olsun
Konu aynı konu, cinsellik daha önce açtığın bilmem kaçıncı konu ama, acaba sen mi “ bayan “değilsin? Bu konudaki bitmek tükenmek bilmeyen, anormal merakın bundan ötürü mü geliyor?Sen bayan mısın
İşte borçları vardı bitsin diye beklediGelecek planini 1 ay a baglamasi cok sacma sanki kendi isteginle reddediyorsun bu durumu madem bu kadar uzak kalmaya karsi bi yolunu bulup evlenseydi seninle 2 sene olmus zaten birlikte olali ve sen maddi manevi destegini esirgememissin yok ya insanlara iyilik yaramiyormus ben onu anladim
Yahu siz ciddi misinizCinselliği düşünmeyen birini hiç tanımadım böyle yaşayan insanlar da var demekki helal olsun
Yani gerçekten özlemiş olamaz mı benden başka kimsesi yok şu anEe tamam bak sende onu bekledin iste sonucta fedakarlik yapiyor muyuz yapiyoruz! Sende borcun var senin 2 yil seni bekleyemem diyebilirdin ama demedin simdi 1 ay boyle oldu diye gelecek planindan vaz gecmek ne demek yol yapiyor belki de gidecegi varsa gitsin kimse kimseyi zorla tutmuyor.
Özleyen insan böyle davranmaz evet göremediği için üzgün olur ama asla ve asla 1 aydır görüşmediğim biriyle ciddi düşünmüyorum demez diyemezYani gerçekten özlemiş olamaz mı benden başka kimsesi yok şu an
E tabiki ozlemistir ozlememistir kim diyebilir ki? Sadece sevdigi kisiye karsi anlayisli olmasi gerekirdi demek istedigim o. Yani muhabbetin sonunda 1 ay gorusmedigim kisiyle ciddi dusunemem demesi bi garibime gitti yoksa istemesi ozlemesi kadar dogal bisey yok. Ama gorusmezsenizde isler daha sarpa saracak gibi duruyor gidisat pek iyi degil bu anlamdaYani gerçekten özlemiş olamaz mı benden başka kimsesi yok şu an
Yorum yapmanızı istemiyorum size sormuyorum farkındaysanız neden cevap veriyorsun kiÖzleyen insan böyle davranmaz evet göremediği için üzgün olur ama asla ve asla 1 aydır görüşmediğim biriyle ciddi düşünmüyorum demez diyemez
Siz kendinizi avutun hala
Kendinizi sevmiyor musunuz? Sağlık ve hayat söz konusu farkında mı? Bu işi ciddiye almamak cesaret işi değil aptallık işidir. Hani maddi manevi destek oldum yine olsa yine yaparım diyorsunuz ya tamam yapın ama önce bir düşünün bence. Bu kadar fedakarlık bu insana değer mi acaba diye. O bir aydır göremediği insanla gelecek planı yapamıyor da peki siz siz onunla nasıl gelecek planı yapıyorsunuz? Cidden şöyle oturup düşünün. Seven insan özler, görmek ister ama seven insan sırf görmek için sevdiğini tehlikeye de atmaz. Bu cesaretlik değildir. Bu düşüncesizliktir, cahilliktir. Kendinizi sevin. Sevgilinize gösterdiğiniz fedakarlığı birazda kendinize gösterin.Her konuştuğumuzda çok üzüyor beni sürekli cesaretsizsin Bi gelemedin diyor. Üstelik ben onun burda kalması için neler yaptım maddi manevi destek oldum yine olsa yapardım. Kendime bişey almadım ona aldım. Görüşeceğiz elbet diyorum onda da bir aydır görmediğim insanla gelecek planı yapamam kusura bakma diyor.
Yani özlediği için sabırsız biraz çocuk gibiE tabiki ozlemistir ozlememistir kim diyebilir ki? Sadece sevdigi kisiye karsi anlayisli olmasi gerekirdi demek istedigim o. Yani muhabbetin sonunda 1 ay gorusmedigim kisiyle ciddi dusunemem demesi bi garibime gitti yoksa istemesi ozlemesi kadar dogal bisey yok. Ama gorusmezsenizde isler daha sarpa saracak gibi duruyor gidisat pek iyi degil bu anlamda
Kac yasındasınız?Yani özlediği için sabırsız biraz çocuk gibi
Peki emriniz olurYorum yapmanızı istemiyorum size sormuyorum farkındaysanız neden cevap veriyorsun ki
Bunu bencil insan der seven özleyen insan değil benim sevgilim olsa sakın evden çıkma gereklilik yoksa derim ne alaka benim semtime gel hadi çıktın gittin hani olmaz ama hasbelkader bir yerden kaptın bu mereti hasta oldun öldün gittin nolcak ?Merhaba
Evet sevgilimi bir aydır göremedim annem dışarı çıkmamı istemiyor. Ancak markete gidebiliyorum. Sevgilim bundan iki yıl önce benim bulunduğum şehre yerleşti benim için. Aynı şehirde ama uzağız biraz. Ve her konuşmamızda onunla görüşemiyorum diye beni suçluyor. Üstelik doğru düzgün konuşmuyor bile. Durumu izah ettim evde yaşlı var diye anlamıyor. Onun oturduğu semte gitmemi istiyor. Onu çok seviyorum artık napıcağımı şaşırdım. Her konuştuğumuzda çok üzüyor beni sürekli cesaretsizsin Bi gelemedin diyor. Üstelik ben onun burda kalması için neler yaptım maddi manevi destek oldum yine olsa yapardım. Kendime bişey almadım ona aldım. Görüşeceğiz elbet diyorum onda da bir aydır görmediğim insanla gelecek planı yapamam kusura bakma diyor. Ya iki sene nolacak onu siliyor herşeyi. Az önce konuştuk suçlamalarına dayanamıyorum kapattım. Çok kötüyüm zaten evden çıkamıyorum bide o iyice bozdu psikolojimi. Bu durum geçmiyicek görürsün diyor. Napıcam bilmiyorum her aradığında böyle iyi olduğu gün yok. İnsan özlese de böyle mi der?
Peki emriniz olur
Siz karar veremezsiniz kimin yorum yapıp yapmayacağına
Ama haklısınız işinize gelmiyor cevaplarım
Peki size at gözlüklerinizle mutluluklar dilerim
Tanımadığınız insanlar hakkında atıp tutmaya devam edin tebrik ederimHala konu sahibini ciddiye alıp cevap verenler var.Arkadaşlar yorulmayın.Siz sevgilisine ne derseniz deyin,o sevgilisini savunacak,''ama beni çok özlemiş sevgi pıtırcığıııı'' diyecek.Bırakın böyle olduğuna inansın.
Seven adam sevdiği insanın risk altına girmesini istemez bu arada.İleride gerçek sevgiyi falan görürsünüz belki,o zaman bu yazılanları hatırlarsınız.Sevgi böyle bir şey değil.İyice içini boşalttınız bu kelimelerin de.Adam bildiğiniz beyniyle değil şeyiyle konuşuyor,siz hala ''yok o şöyle iyi biri,ama bütün erkekler böyle'' diyorsunuz,iyi siz inandırın kendinizi buna.Pembe dünyanızda mutluluklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?