Karantina günlerinde sevgilimi göremiyorum

Herkesin hayatı çok mu düzgün kimin ne haddine ti ye almak sen kendini ti ye al

Konu sahibi bal gibi de biliyor her gün de konu açmiş sevgilimin derdi cinsellik diye . Birde kaç yaşinda olgun bir kadin güya ayrica dip not adam sizinle evlenmez.

Olayı görmüyor değil. Adam ültimatom vermiş işte. Görüşmezsem başkasına gider diye düşünüyor konu sahibi belli ki

2 yıl borcunun bitmesini beklemişsiniz fedakarlık yapmışsınız

Sevgiliniz sizi çok özlediğini söylüyor.
Maden öyle eviniz için alışveriş listesi yapın bakalım marketten alıp getirecek mi? Hiç olmazsa sohbet etmiş olursunuz, yüzünü görürsünüz.

Yok eğer sen benim ayağıma geleceksin derse o kadar da özlememiş demektir. Ne kadar ekmek o kadar köfte

Ben sizi Tiye almadım.
Ayrıca kendi hayatım çok düzgün demedim ama böyle sonunun nereye varacağını bilmediğim hareketlerde yapmıyorum/yapmıyoruz.
Sevgiliniz hatalı, sizde onu hatasız göstermeye çalışıyorsunuz
Bu yüzden tepki aldınız bu kadar basit.
Bana had bildireceğinize gidip sizi tehlikeye atan şımarık sevgilinize had bildirin.
İyi akşamlar.

Tanımadığınız insanlar hakkında atıp tutmaya devam edin tebrik ederim
Ben bu lafa nie bu kadar gıcığım ya?

Ablacım, bu forumun varlık amacı " tanımadığımız insanlara yorum yapmak"!

Tanımadığımız insanlar tanımadıkları kişilere anlattıkları olaylarda verdikleri bilgiler kadarıyla anlar, değerlendirir ve yorum yaparız.

Gelmişsin bize 3 cümle ile sevgilinin bir davranisini anlatmişsin, herkes de bu anlattiklarindan yola cikarak adamin normal olmadigina karar vermis, sen de bunu begenmiyorsun?

Hayret bişey valla

Tanımadığimiz sevgiline selamlar...

Sizin ne haddinize peki ülkece salgınla bogusurken sevgilinizle bulusup ,

Virusun yayilmasina zemin hazirlamak?

Sosyal mesafe diye insanlar kendini paraliyor ama neymiş sevgilisi çok özlemişmiş de dayanamıyormuş.

Sizin gibilere zerre acımıyorum ama size saglik hizmeti verebilmek icin gece gündüz calisan saglik personelini dusundukce cigerim yaniyor.

Ben eşimi bile görmüyorum onu napıcaz :) o değilde sevgiliniz cok anlayışsız böyle zamanlarda nasil biri olduğunu anlıyorsunuz iste. Ona gore geleceğiniz olur mu olursa nasil olur onu düşünün
Ne zaman biteceği belli değil o zamana kadar göremiyicek miyim

Görüşücez demiyorum özledim diyorum duydunuz mu hiç özlemek diye bir kelime var

Sevgilisinden, eşinden şikayetçi olan konu sahipleri işlerine gelmeyen cevaplar alınca, birden korumaya geçiyor sevdiceklerini
Madem minnoş bir çocuk gibi sadece sizi özlemiş bu konuyu niye açtınız?
Adamın derdi başka, sizde biliyorsunuz da kabul etmek işinize gelmiyor.
Sizin gibi maddi destek kaynağnı da kolay kolay bırakmaz merak etmeyin, bırakmaz sizi az azından hemen.

Benimde muhtemelen düğünüm olamayacak ,nişanlımı göremiyorum. Evet gerekirse bir sene daha görmem. Kimsenin canına sebep olmaktan önemli değil. Birbirimizi görmeden de sevebiliyoruz. Görüntülü görüşüyoruz, her gün konuşuyoruz. Özlemekte güzel.
Ama bana görüşmüyoruz diye trip atsa çıldırırım. Sen savunduğuna göre onun gibi düşünüyorsun.
Sizin gibiler yüzünden genel sokağa çıkma yasağını istiyoruz artık.

Görüşmedik sonuçta nişanlın uzak mı mesafe olarak sabrettiğine inanasım gelmiyor

Can sizin, ebeveynler sizin. Istiyorsaniz görüşün sevdiklerinizi riske atin siz bilirsiniz. Ama kendi aileniz dışındakiler sizin yüzünüzden virüs kaparsa vicdaniniz rahat edermi bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…