- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Herkesin hayatı çok mu düzgün kimin ne haddine ti ye almak sen kendini ti ye alTiye alınmışsınız, hakaret ya da saygısızlık yok.
Sevgilinizi haklı çıkarmaya çalıştığınız için tepki alıyorsunuz ki haksız sayılmazlar.
Millet karı koca ayrı yatıyor virüs varsa bulaş olmasın diye siz buluşmayı düşünüp sevgilinizi aklamak için "amaaa özlemiişşş" diyorsunuz.
Konu sahibi bal gibi de biliyor her gün de konu açmiş sevgilimin derdi cinsellik diye . Birde kaç yaşinda olgun bir kadin güya ayrica dip not adam sizinle evlenmez.Okudukça şoklara girdim bu ilişki nasıl iki sene sürmüş onu geç sizin gibi kaç kişi aynı şeyi yazmış hala konu aynı değil diyor ısrarla şey falan sanıyor galiba giderim en fazla sarılır film izleriz ! Adamdaki potansiyeli biz okuyarak bile gördük konu sahibi aç şu gözünü
Olayı görmüyor değil. Adam ültimatom vermiş işte. Görüşmezsem başkasına gider diye düşünüyor konu sahibi belli kiOkudukça şoklara girdim bu ilişki nasıl iki sene sürmüş onu geç sizin gibi kaç kişi aynı şeyi yazmış hala konu aynı değil diyor ısrarla şey falan sanıyor galiba giderim en fazla sarılır film izleriz ! Adamdaki potansiyeli biz okuyarak bile gördük konu sahibi aç şu gözünü
Ben sizi Tiye almadım.Herkesin hayatı çok mu düzgün kimin ne haddine ti ye almak sen kendini ti ye al
Ben bu lafa nie bu kadar gıcığım ya?Tanımadığınız insanlar hakkında atıp tutmaya devam edin tebrik ederim
Herkesin hayatı çok mu düzgün kimin ne haddine ti ye almak sen kendini ti ye al
Ne zaman biteceği belli değil o zamana kadar göremiyicek miyimBen eşimi bile görmüyorum onu napıcaz :) o değilde sevgiliniz cok anlayışsız böyle zamanlarda nasil biri olduğunu anlıyorsunuz iste. Ona gore geleceğiniz olur mu olursa nasil olur onu düşünün
Görüşücez demiyorum özledim diyorum duydunuz mu hiç özlemek diye bir kelime varSizin ne haddinize peki ülkece salgınla bogusurken sevgilinizle bulusup ,
Virusun yayilmasina zemin hazirlamak?
Sosyal mesafe diye insanlar kendini paraliyor ama neymiş sevgilisi çok özlemişmiş de dayanamıyormuş.
Sizin gibilere zerre acımıyorum ama size saglik hizmeti verebilmek icin gece gündüz calisan saglik personelini dusundukce cigerim yaniyor.
Benimde muhtemelen düğünüm olamayacak ,nişanlımı göremiyorum. Evet gerekirse bir sene daha görmem. Kimsenin canına sebep olmaktan önemli değil. Birbirimizi görmeden de sevebiliyoruz. Görüntülü görüşüyoruz, her gün konuşuyoruz. Özlemekte güzel.Ne zaman biteceği belli değil o zamana kadar göremiyicek miyim
Görüşmedik sonuçta nişanlın uzak mı mesafe olarak sabrettiğine inanasım gelmiyorBenimde muhtemelen düğünüm olamayacak ,nişanlımı göremiyorum. Evet gerekirse bir sene daha görmem. Kimsenin canına sebep olmaktan önemli değil. Birbirimizi görmeden de sevebiliyoruz. Görüntülü görüşüyoruz, her gün konuşuyoruz. Özlemekte güzel.
Ama bana görüşmüyoruz diye trip atsa çıldırırım. Sen savunduğuna göre onun gibi düşünüyorsun.
Sizin gibiler yüzünden genel sokağa çıkma yasağını istiyoruz artık.
Can sizin, ebeveynler sizin. Istiyorsaniz görüşün sevdiklerinizi riske atin siz bilirsiniz. Ama kendi aileniz dışındakiler sizin yüzünüzden virüs kaparsa vicdaniniz rahat edermi bilmem.Ne zaman biteceği belli değil o zamana kadar göremiyicek miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?