Karantina sevgiliyle görüşme

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Biraz önce kuzenim aradı evde risk grubunda babası ve annesiyle yaşıyolar 1 aydır bir çocukla görüşüyodu çocuk bugun buluşalım demiş 1 saat arabada otururuz madem yeni tanışıyoruz işler kötüye gitmeden buluşalım demiş
Kuzenıme gitme ne olur ne olmaz dedim kendiside kararsız siz ne düşünüyosunuz ?

Kesinlikle gitmesin. Çok riskli. Ayrıca arabada 2 kişi olması artık yasak diye biliyorum. Aklı varsa gitmez.

Bencede çok haklıSınız zaten çalışıyo kendisi gün boyu dışarda galiba bu yüzden dıiarsayım nasıl olsa buluşşam ne olur diye düşündü çocuk da ısrar edince bana danıştı
Gitsin gitsin. Sevgiliyi kaybetmemek uğruna anne babayı kaybetme riskini almak çok mantıklı çünkü.
Kesinlikle gitmesin. Çok riskli. Ayrıca arabada 2 kişi olması artık yasak diye biliyorum. Aklı varsa gitmez.

İşler kotuye gıtmeden? Tam bir Polat Alemdar.
Anneni babanı bosver biz daha ısınmadık gel bir ısınalım kucucuk arabanın ıcınde eve tasıyacagın virus falan onemsiz,onemlı olan biziz demıs.
Armut.
Insallah gitmez kuzenin sevgılıtosu terk eder diye korkup.

Konu başlığını sesli şekilde ona oku

Kuzeniniz hala çalışıyor olabilir ancak biri zorunlu, diğeri keyfi bir dışarı çıkma.

Keyfi her türlü temas ya da görüşmeden kaçınmalıyız bu süreçte. Ne malum görüştüğü kişiden virüs bulaşmayacağı.

Böyle bir teklifi değerlendirmeye alması bile beni çok şaşırttı.

Hazır arabanın içindeyken azcık da oynaşırız. En kötü elini falan tutarım. Oh mis, gel korona gel.

1 aylık adam herkesin sağlığından değerli tabiki de koşarak gitsin.mazallah bulunmaz hint kumaşını kaybeder.bi de kapalı mekanda dip dibe oturacaklar kafaya bak.bu kafa devam ederse işler kötüye gidicek zaten herkes evinde oturmayı bilirse düzelecek.

Virus Avrupadan gelenler veya umrecilerden çok, bana bir şey olmazcılar- evde sıkıldımcılar- herkes çıkıyorcular- ay zaten ikimiz başbaşa olucaz arabanın içinde ne olacakçılar yüzünden yayıldı bu kadar . Yani mecburen ise gidiyor olabilir ama ekstradan riske girmeye gerek var mı 3 günlük, bugün var yarın yok biri için.

Bunu size danışması da çok ilginç akıl var akıl yani
Gitsin canım neden gitmesin annesi babasıyla bırlıkte 82 milyonu tehlikeye atsın çıksın koşsun sokaklarda falan dimi

biz ülkedeki mallar olarak oturalım çünkü zaten neden evdeyiz ki
Sadece kendisini tehlikeye attığını bılsem banane ne yapıyorsa yapsın derdim

ama risk grubundaki insanlar varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…