- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.101
- 248
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Bunlar arabada sterilize oluyor biliyorsun. Araba artık nasıl bir şeyse. Bir de şey var, birbirlerinin mikrobunun zarar vermeme durumu. Yok canım bunlar Ameriganın oyunları da ayrı bir boyutu.Aa evet. Arabanın onunde iki kisi oturmakta yasak artık. Arkada ıkı kısı camların onunde oturacak en fazla. Onde sadece sofor.
Bazıları virüs çocuğa bulasmiyor diye iddia ediyor bile
Onu diyorsun ben bir doktorun kandan geçmiyor demesine şahit oldum.
E madem nasıl olsa hep dışardayım diyip koyveriyor, gitsin otobüs demirlerini öpsünBencede çok haklıSınız zaten çalışıyo kendisi gün boyu dışarda galiba bu yüzden dıiarsayım nasıl olsa buluşşam ne olur diye düşündü çocuk da ısrar edince bana danıştı
Sokağa çıkmayın diyebasbas bağırılıyor.Bence gitmesin.Biraz önce kuzenim aradı evde risk grubunda babası ve annesiyle yaşıyolar 1 aydır bir çocukla görüşüyodu çocuk bugun buluşalım demiş 1 saat arabada otururuz madem yeni tanışıyoruz işler kötüye gitmeden buluşalım demiş
Kuzenıme gitme ne olur ne olmaz dedim kendiside kararsız siz ne düşünüyosunuz ?
Asıl amaçları fiziksel temas sanırım. Bu da en riskli olay , açıklamaya gerek yok. Millet evdeki kocasiyla temastan kaçınıyor, 1 aylık sevgili şurda dursun.Amaç tanıma tamısma ise video gorusme die bisey varBiraz önce kuzenim aradı evde risk grubunda babası ve annesiyle yaşıyolar 1 aydır bir çocukla görüşüyodu çocuk bugun buluşalım demiş 1 saat arabada otururuz madem yeni tanışıyoruz işler kötüye gitmeden buluşalım demiş
Kuzenıme gitme ne olur ne olmaz dedim kendiside kararsız siz ne düşünüyosunuz ?
Kız Allah seni iyi etsin. Çok güldürdün beni. Bu arada eski profil resmindeki adam kimdi bilemiyorum ama uzaktan gördüğüm kadarıyla çok yakışıklıydı. Onu geri koymani talepediyorumkonumuzdaki kan dolaylı yoldan beyne giden mantıksız bir adam
kendisi Lucifer dizisinindeki Lucifer Morningstar, gerçek adıyla Tom EllisKız Allah seni iyi etsin. Çok güldürdün beni. Bu arada eski profil resmindeki adam kimdi bilemiyorum ama uzaktan gördüğüm kadarıyla çok yakışıklıydı. Onu geri koymani talepediyorum
Aha ciddi mi . Ne yapmayı düşünüyosun?kendisi Lucifer dizisinindeki Lucifer Morningstar, gerçek adıyla Tom Ellisingiliz aksanı var anlatsın sabaha kadar dinle müzeye koy heykel diye sergile.
ohh karantina çok uzamasa bari zaten eski sevgilim dün özledim yazdı (0 şaka)....
aynen şunu yazdım "karantina başına vurdu herhalde eğlenmeye yer arıyosun , hoşt".Aha ciddi mi . Ne yapmayı düşünüyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?