Karantina sevgiliyle görüşme

Aa evet. Arabanın onunde iki kisi oturmakta yasak artık. Arkada ıkı kısı camların onunde oturacak en fazla. Onde sadece sofor.
Bunlar arabada sterilize oluyor biliyorsun. Araba artık nasıl bir şeyse. Bir de şey var, birbirlerinin mikrobunun zarar vermeme durumu. Yok canım bunlar Ameriganın oyunları da ayrı bir boyutu.

Hem de arabada . Vay vay vay. Kırsin dizini otursun. Araba ne ayak ya hadi banklarda bahçelerde dese bir nebze ki o da yasak olmaması lazım da araba nedir?

Bencede çok haklıSınız zaten çalışıyo kendisi gün boyu dışarda galiba bu yüzden dıiarsayım nasıl olsa buluşşam ne olur diye düşündü çocuk da ısrar edince bana danıştı
E madem nasıl olsa hep dışardayım diyip koyveriyor, gitsin otobüs demirlerini öpsün
Yerlere atılan eldiven maskeleri toplasın
Nasıl olsa heeeep dışarda

Sokağa çıkmayın diyebasbas bağırılıyor.Bence gitmesin.

Asıl amaçları fiziksel temas sanırım. Bu da en riskli olay , açıklamaya gerek yok. Millet evdeki kocasiyla temastan kaçınıyor, 1 aylık sevgili şurda dursun.Amaç tanıma tamısma ise video gorusme die bisey var

Ben aynı evde yaşadığım nişanlımdan bile izole ettim kendimi millet dışarı çıkıp sevgiliyle buluşacakmışşş pesss... 20 gündür adam kapımda miyavlıyor almıyorum içeri bir sürü kronik haftalığı var, dışardan taşırım hasta ederim, hıkk diye gidiverir diye korkumdan.
Azıcık sabretsin kudurdu mu? Töbeler olsun

konumuzdaki kan dolaylı yoldan beyne giden mantıksız bir adam
Kız Allah seni iyi etsin. Çok güldürdün beni. Bu arada eski profil resmindeki adam kimdi bilemiyorum ama uzaktan gördüğüm kadarıyla çok yakışıklıydı. Onu geri koymani talepediyorum

Kız Allah seni iyi etsin. Çok güldürdün beni. Bu arada eski profil resmindeki adam kimdi bilemiyorum ama uzaktan gördüğüm kadarıyla çok yakışıklıydı. Onu geri koymani talepediyorum
kendisi Lucifer dizisinindeki Lucifer Morningstar, gerçek adıyla Tom Ellis ingiliz aksanı var anlatsın sabaha kadar dinle müzeye koy heykel diye sergile.
ohh karantina çok uzamasa bari zaten eski sevgilim dün özledim yazdı (0 şaka)....

Aha ciddi mi . Ne yapmayı düşünüyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…