Karantina sevgiliyle görüşme

Kesinlikle gitmesin. Çok riskli. Ayrıca arabada 2 kişi olması artık yasak diye biliyorum. Aklı varsa gitmez.
Aa evet. Arabanın onunde iki kisi oturmakta yasak artık. Arkada ıkı kısı camların onunde oturacak en fazla. Onde sadece sofor.

Ya ben erkek arkadaşımı 1,5 aydır göremiyorum + böyle devam ederse uzun bir süre daha göremeyeceğim. Keyfimden mi görmüyorum sizce acaba? Tabii ki gitmesin. Resmen tehditvari konuşmuş çocuk. Allah akıl fikir versin.

Yeni tanışıyorlarsa çok da bir şey kaybetmiyorlar. Burada hali hazırda uzun ilişkisi olup sevgilisini uzun zamandır görmemiş biri olarak görüşmüyorum.
Telefon açsın, görüntülü konuşsun.
Zaten 1 metreden fazla yaklaşmak
riskli, aynı evdeki anne babamızı öpmüyoruz. Buluşup ne yapacaklar?

Son düzenleme:
Arabada buluşmak daha riskli değil mi?
Hava değişmiyor ne yapacakmış sıkış tıkıç arabada?
uuu beybi denilen ortamı yaratıcak ergenus adam.çabuk ortalık kötüye gitmeden ve polis görmeden hem de.vücudundaki kan direkt beyne giden mantıksız bir adam açık havada arada yeterli mesafeyle bi ayaküstü sohbet edelim derdi ama konumuzdaki kan dolaylı yoldan beyne giden mantıksız bir adam

5 yıllık sevgilim, bu olaylardan önce haftada 5-6 gün görüyordum. 20 gündür görmüyorum, ki böyle olan çoğu insan, ailelerinden ayrı kalan sağlık görevlileri var. Koştura koştura sevgili yanına gidip ailesinin canını riske atacak kadar buldumcuk olmasın gençlerimiz lütfen ya.

Valla aynı şehirdeyiz biz görüşmüyoruz.. ben 2 yaşlı insanla yaşıyorum böyle bencillik olmaz. Şuan çok ekstra bi durum ortada, yüz yılda bir olur şey bize denk geldi.
Ayrıca samimi söylüyorum gençler de öyle ayakta falan geçirmiyor. Ateşli nefes daralmalı terlemeli geçiriyor. Kötü yani öyle gencim diye güvenmesin Allah korusun daha yeni duydum ailecek kapmışlar da baba iyi olduğu için evde karantinaya alınmış oğlu yatırılmış..

Affedersiniz kizlar ama mahalle yaniyor oruspu sacini tariyo derim millet oluyor kuzenin hala ask sevgili derdinde

Ne diyim ikisininde hormonlar tavansa demek
Anneyi babayı gözü görmüyor.

Gidin, buluşun, sevişin, bulaştırın, öldürün, milleti tehlikeye atın, sizin gibiler olmasa doğal seleksiyon gerçekleşemeyecek. Hastaneler az dolu, kimse hasta değil, kimsenin evde oturmasına gerek yok. Hatta belediyeler insanları sokaklara çıkarsın, herkes birbirinin ağzına tükürsün. Biz de kurtulalım siz de kurtulun.

Çıkmayın, buluşmayın, evde karantina uygulamanın neresini anlamıyorsunuz ki? O kadar bunaldım ki su saçma sorularınızdan. Çocuklar bunaldı, dışarıda kimse yok diyeninden, özleyen, sevişesi gelen, bisiklet sürmek isteyen bir bitmediniz.

Ben yetkili olsam ceza yazarım ama para cezası da değil, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak, taksirle cinayet tasarlamaktan tutun en ağırından başlarım. Böyle beş altı kişiyi yoğun bakımlık etmeden rahat edemeyecek insanlar.

Kamu personelinin işine engel olmak da var. Adamlar kalp krizi ile uğraşacağına bu insanların kurbanları ile uğraşıyor. Cinayet değil de ne?

İşler kötüye gitmeden derken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…