- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Aa evet. Arabanın onunde iki kisi oturmakta yasak artık. Arkada ıkı kısı camların onunde oturacak en fazla. Onde sadece sofor.Kesinlikle gitmesin. Çok riskli. Ayrıca arabada 2 kişi olması artık yasak diye biliyorum. Aklı varsa gitmez.
uuu beybi denilen ortamı yaratıcak ergenus adam.çabuk ortalık kötüye gitmeden ve polis görmeden hem deArabada buluşmak daha riskli değil mi?
Hava değişmiyor ne yapacakmış sıkış tıkıç arabada?
SizceBuluşup ne yapacaklar?
Eksileceğini düşündüğünüz cahil, belkide eşime muayene olacak hanımefendi... ona gidene kadar da kimbilir kaç kişiye bulaştırmış olacak.Bence gitsin reis... (ülkeden bi cahil eksilecek ses etmeyin)
Ciddiye alman beni ekstra üzdü.Eksileceğini düşündüğünüz cahil, belkide eşime muayene olacak hanımefendi... ona gidene kadar da kimbilir kaç kişiye bulaştırmış olacak.
Şu dönemde böyle ironi yapmanız da beni üzdüCiddiye alman beni ekstra üzdü.
Üzülme hayat devam ediyorŞu dönemde böyle ironi yapmanız da beni üzdü
Valla aynı şehirdeyiz biz görüşmüyoruz.. ben 2 yaşlı insanla yaşıyorum böyle bencillik olmaz. Şuan çok ekstra bi durum ortada, yüz yılda bir olur şey bize denk geldi.Biraz önce kuzenim aradı evde risk grubunda babası ve annesiyle yaşıyolar 1 aydır bir çocukla görüşüyodu çocuk bugun buluşalım demiş 1 saat arabada otururuz madem yeni tanışıyoruz işler kötüye gitmeden buluşalım demiş
Kuzenıme gitme ne olur ne olmaz dedim kendiside kararsız siz ne düşünüyosunuz ?
Biraz önce kuzenim aradı evde risk grubunda babası ve annesiyle yaşıyolar 1 aydır bir çocukla görüşüyodu çocuk bugun buluşalım demiş 1 saat arabada otururuz madem yeni tanışıyoruz işler kötüye gitmeden buluşalım demiş
İşler kötüye gitmeden derken?Biraz önce kuzenim aradı evde risk grubunda babası ve annesiyle yaşıyolar 1 aydır bir çocukla görüşüyodu çocuk bugun buluşalım demiş 1 saat arabada otururuz madem yeni tanışıyoruz işler kötüye gitmeden buluşalım demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?