Karantinada delireceğim artık

keske bende sıkıla bılsem. cıttten. hıc vaktim yok benım sıkılmak için. ev iş cocuk. İhtiyaçlar dusuncelerde boguluyorum. markette gıtsem. 40defa elı yıkıyorum. oglum hastalanmasın. oglum kac kere agladı dısardakı cocuklar ıcın ama gene cıkmadık. ben ihtiyaçlar ıcın cıktım sadece zoeundaydım. benım ıyı olmam gerekiyor. oglumun benden baska kimsesi yok benım de ondan baska. şükür edın bence halinize

“ Ailem de arkadaşlarıyla görüşmüyor coronadan dolayı sadece akrabalarla arada görüşüyorlar ki onlara da hep beraber gidiyoruz zaten “ başlığınız karantina... ama en yapılmaması gereken şeyi yapıyorsunuz. Hergün 1 saat kimsenin olmadığı bir parkta yürüyüş yapabilirsiniz akrabalarınızın evine gitmek yerine
Tam o kısmi ben de düşünüyordum ya nasıl karantina oluyor böyle anlamadim.
Konu sahibi bence gerçekten fazla şey istiyorsunuz.bir arkadaş ın da dedigi gibi evde kendinize hobi edinin.suan ailenizle birlikte olmasanız sanki daha farklı şeyler mi yapacaksınız sokaklara çıkıp gezecek mısınız ki HEP BIRLIKTE ara ara akrabalarınıza gidiyormuşsunuz şimdi ben senin yerinde olsam neler yapmam ki

Back