- 8 Şubat 2019
- 148
- 167
- 53
- 35
- Konu Sahibi Miliemilie
Teşekkür ederimUmarım gönlünüzce olur her şey Duygusal anlamda tamam deyip mantığınızın da kabul ettiği birileri çıkar mutlaka karşınızaYalnız olmayı seçmediğiniz müddetçe

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimUmarım gönlünüzce olur her şey Duygusal anlamda tamam deyip mantığınızın da kabul ettiği birileri çıkar mutlaka karşınızaYalnız olmayı seçmediğiniz müddetçe
evet mesela a tipi cezaevi: aile eviBal yiyen baldan usanır hesabı olmuş sizin ki tam tersi olsada sıkılacaktınız.. bence olaylara hep iyi tarafından bakın .. Kalabalık bi ortamda karantina geçirmekten daha iyidir yalnız geçirmek.. çünkü yalnız sıkılmanın sonu var tv izle kitap oku buraya yaz vs. Diğer türlü olsa kaçmak istesen kaçamazsın kalabalıktan..
Yok hiç o kafada olmadım zaten. Evleneyim de kim olursa olsun demedim, demem de inşallah.Tünelin ucu iyi bir yere çıkmıyor haberiniz olsun. BDV boşanma konularıyla dolu. Evlenmek değil doğru insanla olmak önemli olan
Herkes disarda degil. Calisanlar zaten basindan beri ise gidiyorlardi. O disarda hic birsey yokmus gibi gezip tozan kesim, bilincsiz, umursamaz takilanlar. Yalniz yasayanlara sozum yok. Sonucta kimsenin vebalini almiyorlar. Ayrica o bilincsiz sahislar yuzunden biz evdeyiz.Karantina kalmadı ki. Herkes dışarıda. Bütün iş yerleri açık. Siz nerede çalışıyorsunuz ki hala başlamadı ?
Karantina diye bir şey kalmadı. Evde kalıp izole olmaya devam edersiniz bu kişisel tercihtir ki işimi evden yaptığım için ben de bu gruptayım hala ne avm ne de cafeye gidiyorum ben kendim icin karantinadayım demiyorum, hatta eşim ise gittiği için izoleyiz bile diyemiyorum. Normalleşemedim diyorum. Ayrıca tüm çalışanlar başından beri işe gitmiyorlardı. Ya bir süreliğine durmuştu her şey ya da kısa çalışma sistemiyle dönüşümlü gidiliyordu pek çok yerde. 1 Haziran itibariyle kamu dahil tam çalışma sistemine geçildi, cevap yazdığınız kişi buna istinaden yazmış. Hala başlamayan işi ben de merak ettim, çok da şanslısınız keşke eşim de o işte çalışsaydı.Herkes disarda degil. Calisanlar zaten basindan beri ise gidiyorlardi. O disarda hic birsey yokmus gibi gezip tozan kesim, bilincsiz, umursamaz takilanlar. Yalniz yasayanlara sozum yok. Sonucta kimsenin vebalini almiyorlar. Ayrica o bilincsiz sahislar yuzunden biz evdeyiz.
Kronik hastaligi olan raporlu kamu calisanlari halen isbasi yapmadi. Beklemedeyiz. Ayrica basindan beri karantinada olmayan isyerleri (eczane, medikal urun satis yerleri, lojistik, nakliye isleri, gida firmalari vs.) var. Benim disari cikmama durumum kisisel tercihim degil, boylece evde oturmak hic degil, dogru durust korunmayan, duyarsiz insanlarin cogunluk oldugu 1 ulkede, sosyal yasam hakkimin elimden alinmasi icerledigim.Karantina diye bir şey kalmadı. Evde kalıp izole olmaya devam edersiniz bu kişisel tercihtir ki işimi evden yaptığım için ben de bu gruptayım hala ne avm ne de cafeye gidiyorum ben kendim icin karantinadayım demiyorum, hatta eşim ise gittiği için izoleyiz bile diyemiyorum. Normalleşemedim diyorum. Ayrıca tüm çalışanlar başından beri işe gitmiyorlardı. Ya bir süreliğine durmuştu her şey ya da kısa çalışma sistemiyle dönüşümlü gidiliyordu pek çok yerde. 1 Haziran itibariyle kamu dahil tam çalışma sistemine geçildi, cevap yazdığınız kişi buna istinaden yazmış. Hala başlamayan işi ben de merak ettim, çok da şanslısınız keşke eşim de o işte çalışsaydı.
Hak veriyorum size elbette. Ben 60 yaşındaki annemi hala markete çıkarmıyorum, çıkarsa sabah erken saatte o da her zaman değil. Kendim de hala haftada bir markete çıkıyorum çünkü her seferinde illa ki kurallara uymayan birilerini görüp sinir küpü oluyorum.Kronik hastaligi olan raporlu kamu calisanlari halen isbasi yapmadi. Beklemedeyiz. Ayrica basindan beri karantinada olmayan isyerleri (eczane, medikal urun satis yerleri, lojistik, nakliye isleri, gida firmalari vs.) var. Benim disari cikmama durumum kisisel tercihim degil, boylece evde oturmak hic degil, dogru durust korunmayan, duyarsiz insanlarin cogunluk oldugu 1 ulkede, sosyal yasam hakkimin elimden alinmasi icerledigim.
evinizde bi kedi olsa belki iyi gelebilir ben çok isterdim çünkü..Uzun zamandır evde yalnızım. İlk zamanlar bu durum hoşuma gitse de son zamanlarda depresif bir hal almaya başladı. Kitap okumak, dizi izlemek, spor yapmak...Bunlarin hepsini yaptım, yapıyorum. Ama hep bir burukluk, eksiklik var içimde. Çok fazla arkadaşım kalmadı. Çoğu evli barklı artık. Her istediğimde görüşemiyoruz. Hayatımda biri yok. Olma ihtimali de çok düşük. İşe de gidemiyoruz.
Bunun bir çözümü var mı bilmiyorum ama içimi dökmek istedim.
Evli arkadaşlarıyla görüşmeyen bekarları anlamıyorum anlamayacağım. Evlenince vebalı falan mı oluyor insan? Ya da sürekli kocasıyla cinsel hayatından bahsedeceğinden falan mı korkuyorsunuz? İnsanları dil din ırk evli bekar vs diye ayırt etmemeyi öğrenirseniz artık yalnız kalmazsınız diye düşünüyorum. Ben evliyim bekar arkadaşlarımla görüşüyorum görüşmek isteyenlerle tabiki. Bekarken de evlilerle görüşürdümUzun zamandır evde yalnızım. İlk zamanlar bu durum hoşuma gitse de son zamanlarda depresif bir hal almaya başladı. Kitap okumak, dizi izlemek, spor yapmak...Bunlarin hepsini yaptım, yapıyorum. Ama hep bir burukluk, eksiklik var içimde. Çok fazla arkadaşım kalmadı. Çoğu evli barklı artık. Her istediğimde görüşemiyoruz. Hayatımda biri yok. Olma ihtimali de çok düşük. İşe de gidemiyoruz.
Bunun bir çözümü var mı bilmiyorum ama içimi dökmek istedim.
Aynıyız... Erkek arkadaşımı en iyi ihtimal Ekim'de göreceğim ve nasıl denk geldiyse dört aydır görmüyorumYapılacak her şeyi tükettim ben de. Şimdi de ukulele almaya karar verdim youtube videolarıyla öğrenmeye çalışacağım
Oturduğum şehirde hiç arkadaşım yok evden başka bir yere gitmiyorum. Cidden aklımı kaybetmeme çok az kaldı, hiç sabrım kalmadı yani. Sizden tek farkım erkek arkadaşım var. 4 aydır görmüyorum en iyi ihtimalle Ekim'de görücem. Ondan uzak olmak beni daha kötü etkiledi. Özlem bu zor durumun üstüne eklenince tukendigimi hissediyorum. Onu ne zaman gorecegim belli değil artık sabredemiyorum.
İlişkinizin olmaması bu açıdan iyi olmuş diyebilirim. Olsaydı ve uzakta olsaydınız katlanmak çok zor olurdu.