Karantinayi yalniz gecirmek

Evli arkadaşlarıyla görüşmeyen bekarları anlamıyorum anlamayacağım. Evlenince vebalı falan mı oluyor insan? Ya da sürekli kocasıyla cinsel hayatından bahsedeceğinden falan mı korkuyorsunuz? İnsanları dil din ırk evli bekar vs diye ayırt etmemeyi öğrenirseniz artık yalnız kalmazsınız diye düşünüyorum. Ben evliyim bekar arkadaşlarımla görüşüyorum görüşmek isteyenlerle tabiki. Bekarken de evlilerle görüşürdüm
Bu başlığı açarken belli konularda eleştirebileceğim aklıma gelmişti. Mesela bu zorlu süreçte çalışmak zorunda olan insanlar var ki bana bu konuda sitem etseler sonuna kadar haklılar. Ağzımı açıp tek kelime edemem. Ama bekar arkadaşlarımla görüşmemekle suclanacagim aklımın ucundan bile geçmemişti ☺ Çok yaraticisiniz ve üst düzey bir okuduğunu anlamama yeteneğiniz var. Maşallah ne suçlamalarda bulunmuşsunuz.
Ben niye evli arkadaşlarımla görüşmek istemeyeyim. Keşke müsait olsalar seve seve görüşürüm. Ama artık başka sorumlulukları var. Çocuklarıyla ilgilenmek, ev işleriyle uğraşmak zorundalar. Her istediğimde yanımda olamıyorlar.
Aslında bu kadar uzun bir cevaba gerek bile yok da canım sıkılıyor işte, zamanım çok 🙂

Son düzenleme:
Yalnızlığa aşık biri olarak ben bile eehhhh! dediysem...
Şehir değiştirdik biz de, hayalime kavuştum atandım ama çalışmayı çok özledim, okulların açılması bile muamma şu an.. Onlarca kitap bitti, bir o kadar da dizi.. Tüm arkadaşlarım İstanbul'da kaldı, Mart itibari ile eve kapandım ama arkadaşlarımla görüşme ihtimalimin olması bile rahatlatıyordu, şu an o ihtimal de yok, burda eşimden başka hiç kimsem yok. Eşim garibim de işe başladı burda, çok yoruluyor.. Haftanın 6 günü sabahtan akşama kadar evin içinde dolanıyorum deli danalar gibi.. Sıcakta hiçbir şey yapmak da gelmiyor içimden. Çalışmayı, ders anlatmayı,sosyalleşmeyi çok özledim. Ailemi çok özledim, rüyamda görüyorum her gece baba evimi.. Eşimden başka insan görmüyorum. Umarım feraha çıkarız..
Bu arada kendinizi algılayış biçiminizi değiştirmeye çalışın, ilgi çekici biri olmadığınızı düşünüyormuşsunuz, neye göre kime göre?
Umarım tez zamanda ailenize ve sevdiklerinize kavuşursunuz🙏Eleştirmekte haklı olabilirsiniz ama doğru kelimeyi bulamadım. Belki de şanssızlık demeliyim, bilemiyorum artık. Sonuçta yine yalnızım.

Son düzenleme:
Evli arkadaşlarıyla görüşmeyen bekarları anlamıyorum anlamayacağım. Evlenince vebalı falan mı oluyor insan? Ya da sürekli kocasıyla cinsel hayatından bahsedeceğinden falan mı korkuyorsunuz? İnsanları dil din ırk evli bekar vs diye ayırt etmemeyi öğrenirseniz artık yalnız kalmazsınız diye düşünüyorum. Ben evliyim bekar arkadaşlarımla görüşüyorum görüşmek isteyenlerle tabiki. Bekarken de evlilerle görüşürdüm
Bu durum bende hep tam tersi olmuştur. İlişkim yok. Evli arkadaşım da yok ama ilişkileri var. Ne hikmetse hayatlarında kimse yokken samimiyetin dibine vuran arkadaşlar sevgilileri olunca araya mutlaka bir mesafe koyuyorlar. Anlayamıyorum bu kafayı. Erkek arkadaşı hayatın merkezine koyup başka arkadaşa ihtiyaç duymamak saçmalık değil mi?

Bu durum bende hep tam tersi olmuştur. İlişkim yok. Evli arkadaşım da yok ama ilişkileri var. Ne hikmetse hayatlarında kimse yokken samimiyetin dibine vuran arkadaşlar sevgilileri olunca araya mutlaka bir mesafe koyuyorlar. Anlayamıyorum bu kafayı. Erkek arkadaşı hayatın merkezine koyup başka arkadaşa ihtiyaç duymamak saçmalık değil mi?
Kesinlikle bu da bir saçmalık. Biz arkadaşlarımla buluştuğumuzda o kadar gırgır şamata geçiyor ki eşimden konu bile açılmıyor bazen. Buldumcuk denir öyle insanlara ve çok da mutlu olamazlar kimseyle

Bu başlığı açarken belli konularda eleştirebileceğim aklıma gelmişti. Mesela bu zorlu süreçte çalışmak zorunda olan insanlar var ki bana bu konuda sitem etseler sonuna kadar haklılar. Ağzımı açıp tek kelime edemem. Ama bekar arkadaşlarımla görüşmemekle suclanacagim aklımın ucundan bile geçmemişti ☺ Çok yaraticisiniz ve üst düzey bir okuduğunu anlamama yeteneğiniz var. Maşallah ne suçlamalarda bulunmuşsunuz.
Ben niye evli arkadaşlarımla görüşmek istemeyeyim. Keşke müsait olsalar seve seve görüşürüm. Ama artık başka sorumlulukları var. Çocuklarıyla ilgilenmek, ev işleriyle uğraşmak zorundalar. Her istediğimde yanımda olamıyorlar.
Aslında bu kadar uzun bir cevaba gerek bile yok da canım sıkılıyor işte, zamanım çok 🙂
Yanlış anlamışsınız mesajım sizi eleştirmek için değildi. Çok da genel konuştuğumu düşünüyordum şu mesajınıza kadar. Demek ki söylediklerimde haklıymışım ki hala aynı şeyi yazmışsınız. Görüşme talebinde bulundunuz ve geri mi çevrildiniz? Arkadaşınız size ailemle ilgilenmem gerekiyor seninle görüşemem dedi mi? Hiç sanmıyorum bu sizin öngörünüz bence. Eğer öyleyse özür dilemeye hazırım. Zira ben hiç böyle birşey söylemedim hiçbir arkadaşıma. Pandemi sırasında hep telfla konuştuk. Yasaklar kalkınca da ilk işimiz bir kamelyada uçtan uca oturup saatlerce sohbet etmek oldu.

Yanlış anlamışsınız mesajım sizi eleştirmek için değildi. Çok da genel konuştuğumu düşünüyordum şu mesajınıza kadar. Demek ki söylediklerimde haklıymışım ki hala aynı şeyi yazmışsınız. Görüşme talebinde bulundunuz ve geri mi çevrildiniz? Arkadaşınız size ailemle ilgilenmem gerekiyor seninle görüşemem dedi mi? Hiç sanmıyorum bu sizin öngörünüz bence. Eğer öyleyse özür dilemeye hazırım. Zira ben hiç böyle birşey söylemedim hiçbir arkadaşıma. Pandemi sırasında hep telfla konuştuk. Yasaklar kalkınca da ilk işimiz bir kamelyada uçtan uca oturup saatlerce sohbet etmek oldu.
Yani artık evliyim seninle görüşemem demediler tabi ki. Ama hadi bir kahve içelim dediğimde ( karantinadan önce) çoğu zaman müsait olamıyorlar, aradığımda anında cevap veremiyorlar. Eskisi gibi spontane planlar yapamıyoruz. Önceden planlamamiz gerekiyor ki bazen son anda iptal etmek zorunda kalıyorlar. Bir iki kez teklif edip olumsuz yanıt alınca üçüncüyü etmiyorsun haliyle. Bunun için onları suçlamıyorum kesinlikle, onların da sorumlulukları var tabi ki ama durum bu. Herkes bu konuda siz ve arkadaşlarınız kadar şanslı olmuyor malesef.

Umarım tez zamanda ailenize ve sevdiklerinize kavuşursunuz🙏Eleştirmekte haklı olabilirsiniz ama doğru kelimeyi bulamadım. Belki de şanssızlık demeliyim, bilemiyorum artık. Sonuçta yine yalnızım.

Zamanı gelmemiştir.. vardır bir nedeni. yanlış, sağlıksız bir ilişkinin içinde debelenmektense yalnızlık bazen iyidir.
siz gene de şansınıza küsmeyin, akışına bırakın...

Aynıyız... Erkek arkadaşımı en iyi ihtimal Ekim'de göreceğim ve nasıl denk geldiyse dört aydır görmüyorum:KK66: Tam hislerime tercüman olmuşsun valla....
Allah yardimcimiz olsun ne diyeyim 😅
Siz bu süreci nasıl geciriyorsunuz ? Zor oluyordur eminim ama neler yapıyorsunuz dayanabilmek için ?

Allah yardimcimiz olsun ne diyeyim 😅
Siz bu süreci nasıl geciriyorsunuz ? Zor oluyordur eminim ama neler yapıyorsunuz dayanabilmek için ?

Çok zor evet zaruri bir görev için yurt dışı ve İstanbul arası mekik dokuyor ama henüz yanıma gelemedi bekliyorum sabırla... Bakalım kısmet.. İnşallah sonu güzel olur :KK5::KK36:

Ben de tam olarak bu sekilde gecirdim karantinayi
IMG_20200330_001659_760.webp

Uzun zamandır evde yalnızım. İlk zamanlar bu durum hoşuma gitse de son zamanlarda depresif bir hal almaya başladı. Kitap okumak, dizi izlemek, spor yapmak...Bunlarin hepsini yaptım, yapıyorum. Ama hep bir burukluk, eksiklik var içimde. Çok fazla arkadaşım kalmadı. Çoğu evli barklı artık. Her istediğimde görüşemiyoruz. Hayatımda biri yok. Olma ihtimali de çok düşük. İşe de gidemiyoruz.
Bunun bir çözümü var mı bilmiyorum ama içimi dökmek istedim.
Kedi sahiplenebilirsin

Karantina kalmadı ki. Herkes dışarıda. Bütün iş yerleri açık. Siz nerede çalışıyorsunuz ki hala başlamadı ?
Biz çalışıyoruz fakat benim hiçbir arkadasım çalışmiyor.Kurumsal yerlerin coğu calısmıyor.Yarı kurumsal veya hiç urumsal olmayan calısmıyor

Bende evli arkadaslarıyla gorusemeyenlerdenim.Acıkcası cok cok denk gelmıyor.Genel olarak evliler evlilerle planlar ,programlar,tatiller yapıyorlar.Sen katılmayınca yada katılamayaınca araya uzaklık giriyor.

Bende evliyim ama şuan sizin gibiyim eşimi 4 ayda 7 gün görebildim hala görevde eve gelemiyor virüsün azalmasını bekliyoruz. Evde kpss çalışıp film izleyip spor yapıyorum tek şansım evimin önünde deniz var yüzüp geliyorum ama burda pek arkadaşım yok herkesin çocuğu var. Çocuklu arkadaşları var onlarla oynayıp geziyorlar. Yeni evlenip geldim o yüzden öyle oturup sohbet edeceğim arkadaşım yok. Zaten corona da var dip dibe oturmam böyle yalnızlığa devam..

Back
X