- 8 Şubat 2019
- 148
- 167
- 53
- 35
- Konu Sahibi Miliemilie
Bu başlığı açarken belli konularda eleştirebileceğim aklıma gelmişti. Mesela bu zorlu süreçte çalışmak zorunda olan insanlar var ki bana bu konuda sitem etseler sonuna kadar haklılar. Ağzımı açıp tek kelime edemem. Ama bekar arkadaşlarımla görüşmemekle suclanacagim aklımın ucundan bile geçmemişti ☺ Çok yaraticisiniz ve üst düzey bir okuduğunu anlamama yeteneğiniz var. Maşallah ne suçlamalarda bulunmuşsunuz.Evli arkadaşlarıyla görüşmeyen bekarları anlamıyorum anlamayacağım. Evlenince vebalı falan mı oluyor insan? Ya da sürekli kocasıyla cinsel hayatından bahsedeceğinden falan mı korkuyorsunuz? İnsanları dil din ırk evli bekar vs diye ayırt etmemeyi öğrenirseniz artık yalnız kalmazsınız diye düşünüyorum. Ben evliyim bekar arkadaşlarımla görüşüyorum görüşmek isteyenlerle tabiki. Bekarken de evlilerle görüşürdüm
Ben niye evli arkadaşlarımla görüşmek istemeyeyim. Keşke müsait olsalar seve seve görüşürüm. Ama artık başka sorumlulukları var. Çocuklarıyla ilgilenmek, ev işleriyle uğraşmak zorundalar. Her istediğimde yanımda olamıyorlar.
Aslında bu kadar uzun bir cevaba gerek bile yok da canım sıkılıyor işte, zamanım çok

Son düzenleme: