Karar aşamasında ama kararsız

uygun ama 2017 de 40.000 almış o zamandan bu zamana aradaki farka takığım açıkçası
Ilçe merkezde sıfır binayı babam bana 100 000 e aldı su an 300.000 değeri , koydeki sifir evi 80.000 e aldi 150.000 e satti fiyatlar artar koye gore de bunu fiyat normal bahçeli ise 300 m2 ise bide. Bunlar aynı senelerde oldu .2017.

çevrede 200 metre kare var 75 bin ama onda elektrik su aboneliği yok, bu abonelikleri almak çok maliyetli artık 30 bine çıkar diyorlar ama mevkisi güzel değil zaten

380 metre kare yazmıştım üst yorumda
Görmemişim kusura bakmayın.
Eşimin köyünde (İzmir'in dış ilçe köyü, ilçeye 25 dk araba ile) 400 m2, üzerinde ev olmayan, imarlı, araziye şuan 125.000 tl istiyorlar.
Aynı köyde 2 dönüm tarlaya(ev yapılamaz) şuan 300.000 istiyorlar.
Bana göre sizin 125.000 normal gibi ama şartları en iyi siz biliyorsunuz.
Bu arada 125.000 dediğim yer geçen sene 55.000 tl, 4 sene önce 20.000 tl idi.
Enflasyon+ müstakil eve talep fiyatları yükseltiyor.

İnanılmaz artış var her şeyde ,evet maalesef illerden den çok talep var ,satılmama sebebi ev olmaması yani eski ev

uygun ama 2017 de 40.000 almış o zamandan bu zamana aradaki farka takığım açıkçası

Gayet normal bence , 4 yıl geçtmiş aradan ve emlak fiyatları delice arttı. 125.000TL arsa için iyi bir fiyat. Evin bakımı çok masraf olmayacaksa ben düşünürdüm burayı.

Fiyatları orantılasan ben ona takıldım 2017 -40.000 şimdi 125

2017den bu yana bölgede ne oldu bilmeden hicbir sey diyemem. Kimse diyemez.
Metro mu geldi avm mi yapildi hastane mi acildi, hic gelisme olmadi mi, gerileme mi oldu, milyon tane ihtimal var :)

2017 3.4 usd yani orası 12.000 usd tekabul ediyor
şimdi 8.2 usd 100bin ,
yani 125bin normal bir fiyat , pazarlık edin 120 versin

Altın da bakayım dedim
254tl çeyrek , 158adet alınıyormuş
şimdi 158 bozsak 725tl den 115bin ediyor

altın la daha da rakama yaklaştık

2017den bu yana bölgede ne oldu bilmeden hicbir sey diyemem. Kimse diyemez.
Metro mu geldi avm mi yapildi hastane mi acildi, hic gelisme olmadi mi, gerileme mi oldu, milyon tane ihtimal var :)
hiçbir şey gelmedi bildiğin köy ama herşey pahalandı tarla falan altına dolara vursak nasıl ortalama

380 metre kare , evet köy zaten

Bir program var,orada haritadan yer secip metrekare degerine bakabiliyorsunuz. Onu indirip bakin,4 yilda illa ki degerlenmistir arsa 40binden 42bine cikmaz daha da yuksek olur. Sahibi ölü fiyatina vermek istemiyordur normal. Ben de olsam vermem su donemde

aynen dediğin gibi belki 1 yıldır ilan da satamadı ama fiyatta düşmedi, diğer arsalarla karşılaştırıyorum normal aslında

aynen dediğin gibi belki 1 yıldır ilan da satamadı ama fiyatta düşmedi, diğer arsalarla karşılaştırıyorum normal aslında
Cevredeki arsalarin da degerini biliyorsaniz dusunmeyin hic. Pandemide arsalar ,mustakil evler hep uctu fiyat olarak. Ben sahsen bulundugum sehirde o fiyata arsa bulsam mutlaka alir koyarim kenara.

Cevredeki arsalarin da degerini biliyorsaniz dusunmeyin hic. Pandemide arsalar ,mustakil evler hep uctu fiyat olarak. Ben sahsen bulundugum sehirde o fiyata arsa bulsam mutlaka alir koyarim kenara.
75 bine 200 metre kare var içinde abonelik yok elektrik su için,bunun içnde eskide olsa ev var abonelikleri var
ötekini alsak hem 200 metrekare olacak hemde abonelik için 30 bin kadar masraf, birde kim uğraşacak izin almak sıkıntı

380 metre kare , evet köy zaten
2017 ye kadar hayat mükemmeldi bu konularda her şeyin fiyati arttı yani 40 liralık evin fiyati 3 katina çıkması normal bi durum. Evin ne halde olduğunun çokta önemi yok pazarlıkla 110 a 115 e indirmeye çalışın şansınızı deneyin , biz 5.000 e bi araba alacaktık 2017 de şu an o arabanin ederi 35 bin oldu , o zaman 5 ti şimdi 35 diye düşünmek mantıksız çünkü siz de ev aldığınızda ev zamanla değerlensin istemez mısınız? 125 alıp 125 e satmazsınız satarak olsanız piyasa ederi neyse o günün koşullarına göre artar hayat ucuzlamaz her zaman pahalilasir bu böyle çok takılmayın eski fiyatına 2017 geride kaldı yıl 2021 maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…