aslında köyün merkeziM2 sine göre bile fiyat çok iyi.
Arsa alıp ev yapılmasa bile, arsa olarak yine değerlenir orası.
aslında köyün merkezi
139 istiyordu zaten 125 e anlaştık 120 e isteyen olmuş vermemiş öyle diyor ne kadar doğru bilemem2017 ye kadar hayat mükemmeldi bu konularda her şeyin fiyati arttı yani 40 liralık evin fiyati 3 katina çıkması normal bi durum. Evin ne halde olduğunun çokta önemi yok pazarlıkla 110 a 115 e indirmeye çalışın şansınızı deneyin , biz 5.000 e bi araba alacaktık 2017 de şu an o arabanin ederi 35 bin oldu , o zaman 5 ti şimdi 35 diye düşünmek mantıksız çünkü siz de ev aldığınızda ev zamanla değerlensin istemez mısınız? 125 alıp 125 e satmazsınız satarak olsanız piyasa ederi neyse o günün koşullarına göre artar hayat ucuzlamaz her zaman pahalilasir bu böyle çok takılmayın eski fiyatına 2017 geride kaldı yıl 2021 maalesef
evet adam 3 e katlamış resmen diyorum40.000 tl suan icin gözünüze az geliyor olabilir ama 2017 de haliyle daha kiymetli bir meblea idi.
2017 temmuzda 40.000 tlye 285 gram altin alabiliyorken, suan 125.000 tl ile 280 gram anca alınıyor.
Iyi bence ya kacirmayin139 istiyordu zaten 125 e anlaştık 120 e isteyen olmuş vermemiş öyle diyor ne kadar doğru bilemem
bence de almak mantıklı çünkü burası aktif bir köy, yasaklarda doldu taştıDediğim gibi arsa olarak bile olsa değerlenir.
Ben alırdım :))
tapu işlemlerini başlatacak bugün bakalım yarına biter herhaldeIyi bence ya kacirmayin
bence de almak mantıklı çünkü burası aktif bir köy, yasaklarda doldu taştı
Tabiki ilerde 2 oda bi banyo tuvalet illa yapilir bina çokta önemli değil bahçeli ev ilerde arasan bulamazsın, kayinvalidemlerin evi harap halde ev mi ev sonuçta koskoca bahçesi var ilerde sağını solunu düzelttikten sonra saray olur o ev şimdi bile sırf bahçesi için merkezden misafirleri gelir gider yanınıza kar kalır. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.tapu işlemlerini başlatacak bugün bakalım yarına biter herhalde
ev lazım değil iki sokak ötede ev zaten ekip dikmeye, tavuk mangal yapmaya bir yer olacak
nasipse vazgeçmedik alacağız , ev çokta gerekli değil iki sokak ötede evimiz,125 bine ev bulduysanız kacirnayin derim..
Hic bir seyin fiyati ayni durmuyor ki..
Hersey cok hizli artiyor..
Üstelik cokta fazla bir fiyat koymamış..
Bizde oturdugumuz evi 2017 de 280 e aldik suan 650 bin ev..
Ve bence artik mustakil evler daha değerli..
Yikik dökük evlere 300 400 bin istiyorlar sirf mustakil diye
Yeri guzelse kacirmayin derim icini yavas yavas tamir edersiniz satmak istediginizde de elinizde kalmaz..
inşallah , güzel yorumların için teşekkür ederim ,burası sayesinde 40 a 125 normal gelmeye başladıTabiki ilerde 2 oda bi banyo tuvalet illa yapilir bina çokta önemli değil bahçeli ev ilerde arasan bulamazsın, kayinvalidemlerin evi harap halde ev mi ev sonuçta koskoca bahçesi var ilerde sağını solunu düzelttikten sonra saray olur o ev şimdi bile sırf bahçesi için merkezden misafirleri gelir gider yanınıza kar kalır. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Kesinlikle öyle evden altından dolardan arabadan tarladan zarar edilmez yaşım 30 daha zarar edeni görmedim . Rica ederim canım.inşallah , güzel yorumların için teşekkür ederim ,burası sayesinde 40 a 125 normal gelmeye başladı
alan kazanır satan aldanır demişler
Arsa işlerinden çok anlamam ama satılık yerin tapusu var mı? İçindeki ev tapuda gözüküyor mu? İmara açık bir bölgede mi?
Ne aynı fiyatta kaldı ki. Şuan oturduğum ev geçen sene 265 bindi şimdi 400 istiyolar. Arsa zarar ettirmez. İmkanınız varsa alın bence. Az da olsa bi pazarlık payı vardır.Merhabalar arkadaşlar..Annem müstakil evde oturuyor bahçesi yok denecek kadar az..Toprağa o kadar düşkün ki bahçesi yok diye acayip mutsuz..Şimdi bizim eve yakın satılık bahçeli bir arsa var alan kişi 2017 de 40.000 e almış şuan 125.000 e satıyor pahalı mı sizce , mevkisi falan çok güzel aslında..uzun zamandır satamadı çünkü içindeki ev çok masraf istiyor ama bize ev lazım değil zaten.. Ben takip ettim ilanlarda hep , satmasa da hiç fiyat düşürmedi, anladığım kadarıyla tok satıcı.. Alsak pişman olur muyuz yoksa toprak kaybettirmez mi? İçinde güzel bir ev olsaydı eminim çoktaan satılmıştı..
not: ilçeye yakın 13-15 km,
ev lazım değil benim takıldığım 2017 den 40 binden 125 bine çıkması
139 dan bu fiyata indi bu pahalılık hep mi böyle sürecek yaNe aynı fiyatta kaldı ki. Şuan oturduğum ev geçen sene 265 bindi şimdi 400 istiyolar. Arsa zarar ettirmez. İmkanınız varsa alın bence. Az da olsa bi pazarlık payı vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?