söylermiyim canım benimbence sakın onları balıkesire gönderip siz istanbuldaki evde oturmanız fikrini söylmeyin çok itici olur, ama sizin balıkesire yerleşmeniz mantıklı, yazları gelsinler zaten iki kişiler, eğer sorunlu insanlar değillerse mantıklı
canım teşekkür ederim yorumun için... aynen bizim de aklımızdan geçenleri söyledin bizim şuanki evleri iki ev almaya bile yetiyor satılma durumunda hani bizde aklımızdan geçiriyoruz istanbuldaki ev satılsa iki ev alınsa ama dediğim gibi bu teklif bizden biraz zor gider hele ben hiç bişi soyleyememValla baska sehirde duzen kutmak alismak oyle kolay deil biz oyle bi göctuk tum kurulu duzenimizi bozduk ve sadece 3 ay durabildik buyuk sehire alisan yapamiyor oralarda insani havasi suyu digasi carsisi herseyiyle bambaska bi dunya kuruyosun zor yani
Bence gurur yapmasin esin..sonucta tek cocuk annesi babasi tabiki yardimci olcak kolaylik saglicak sen hic karisma esin konussun ailesiyle..onlar ya evini size verip gitsinler yada yazligi satip ev alsinlar size..sonucta ikiside emekli sizin tasinmaniz mantikli deil onlarla konusmak en dogrusu bence
inşallah istediklerin gerçekleşir canım :) hakkımızda hayırlısıHerkes ya Istanbul a gitmek istiyor ya kalmak istiyor ya kopamiyorArkadaş ben kaçmaya uğraşıyorum gidemiyorum mecburen kurtar kendini
canım teşekkür ederim yorumun için... aynen bizim de aklımızdan geçenleri söyledin bizim şuanki evleri iki ev almaya bile yetiyor satılma durumunda hani bizde aklımızdan geçiriyoruz istanbuldaki ev satılsa iki ev alınsa ama dediğim gibi bu teklif bizden biraz zor gider hele ben hiç bişi soyleyememçok saol tekrar cnım aklın yolu bir
tabiki canım öyle bir niyetimiz yok zaten ama aklımızden geçiyor mantıken... yazlık zaten 6 ay kapalı kalıyor değerlenmiş olur diye düşündük... evet derler diye düşünüyoruz bakalım cok tesekkurler yorumun için cnm♥Siz de çalışsanız? İstanbul'da kiralar fahiş, daha küçük bir ile geçme şansınız varsa mantıklı. Ama yazlık da ev de anne babasının mülkü. Yazlık neyse de evi istemek çok ayıp olur.
karşıt görüş ,sivrilme !... hmm evet sizin gibiler nerde diye bakınmaya başlamıştım bende...gözlerim aradı nerdesiniz efendım ... bizbir aileyiz gelin kayınvalide değil anne kızız oğluda öz oğulları üvey değil... onlar sizin çevrenizde göremeyeceğiniz kadar iyi insanlar oğulları ve kızları için herşeyi yapmaya hazır insanlar...bilmem anlatabildim mi?Ay çok garip şeyler geçiriyorsunuz aklınızdan. İnsanlar gençliğinde çalışıp, ilerde oğlum ve gelinim çok çalışmasın, rahat etsin diye değil, kendileri rahat etsin diye yediğinden içtiğinden sıkıp, birikim yapıp ev, yazlık alıyorlar.
İstanbuldaki evi satsa iki ev alır dediğinize göre ev iyi bi muhitte. Orayı satıp, kötü bi muhite mi gitsinler, çevrelerini bırakıp. Yazdığında da insanlar yine kafa dinlemeye, eş, Dost, akrabalarıyla deniz keyfi, akşam muhabeti yapmaya gider genelde. Gelinimin oğlumun yanına 3 ay misafir olayım diye değil.
Ay allah evladın da çalışkanını versin..
karşıt görüş ,sivrilme !... hmm evet sizin gibiler nerde diye bakınmaya başlamıştım bende...gözlerim aradı nerdesiniz efendım ... bizbir aileyiz gelin kayınvalide değil anne kızız oğluda öz oğulları üvey değil... onlar sizin çevrenizde göremeyeceğiniz kadar iyi insanlar oğulları ve kızları için herşeyi yapmaya hazır insanlar...bilmem anlatabildim mi?
nasıl söylicez diye bir karın ağrım yokki benim... şuan onlar orada olduğu için telde konusamayacağımzdan bayramda balıkesire gidip yuzyuze konusacağız...bence sen çok kıskanç bir ınsansın bence cok sevgisizsin ailen seni maddi olarak kendi ayaklarının üstünde durman için zorlamış hayatın boyu tüm zorluklarla maddi manevi kendin uğraşmısın bir yerde fedakar paylaşımcı bir aile olduğunu bilmek canını yakıyor değilmi? ben onların elden ayaktan düştüklerinde de yanlarında olacağım ben bakacağım ozaman demezsin değilmi ne iyi kız ne iyi gelin ne fedakar demezsin senin zihniyetinde yapsın tabi görevin der herkes işine geldiği gibi sizde öyle... imrenmek ve kendinde olmadığını görmek zor iş...nefretinizi satırlara kustunuz sizi rahatlattığım için seviniyorumAy şekerim tek oğlu varmış satsın evini tabiki diyenler hoşuna gitti dimi.
Tabi sen çalışma, zamanında çalışıp, didinip ev alan kaynana, kayınpeder var nasılsa.
Ben bi evlat olarak anneme, babama atıyorum, üsküdardaki evini sat, iki tane Ümraniye'de ev alalım, yada bundan sonra yazlığınıza bana misafir gelin demeye utanırdım. Geçinemiceksen ne demeye evlendin derlerdi.
Ha sen anne, kızsın ama eşin işsizken bile akıllarına gelmemiş evlerini satmak. Hımm tabi herşeyi yapmaya hazırlar. Nasıl sölicez diye karın ağrın niye peki?
Birilerinin sırtına binmektense, tek başına iyi kötü ayakta durabilmeyi dustur edinmiş bi insanım ben. Paylaşabilecek bi fikrimiz yok sizinle sanırım. İyi akşamlar..
canım benım ev sattırmak değil niyetim biri kuyuya taş attı kendi anladığı kapasitesiyle sizden yanlış anladınız bizim eşimle niyetimiz balıkesirde ki yazlığa taşınmak bunada yüzde yüz onay vereceklerdir çünkü daha önce ev sizin gidin kalın endi bize o rahatlıkla bu konuyu açacagız:) çok tesekkur ederim hassas ve özenli yorumun için ♥canm gerçekten zor bi durum senin açından kendimi senin yerine koyduğumda bende diyemezdim öyle bi fikriistanbuldaki evi satmak değilde balıkesirdeki eve gitmeyi belki siz sunsanz onlar daha olur bi fikir sunup size başka bir seçenekte üretebilir. eşinizin konuyu açması oturup konuşmanz gerek bence ailece. çünkü sizin sorununuz onlarnda sorunu anne baba olarak yardmcı olmak hayatta oldukları sürece devam edecektir
çok teşekkür ederim hayırlısı paylaşacağım burada sonucu :) bayram sonu inşen kısa zamanda kolayca çözüme ulaşırsnız inaşşllah canm
nasıl söylicez diye bir karın ağrım yokki benim... şuan onlar orada olduğu için telde konusamayacağımzdan bayramda balıkesire gidip yuzyuze konusacağız...bence sen çok kıskanç bir ınsansın bence cok sevgisizsin ailen seni maddi olarak kendi ayaklarının üstünde durman için zorlamış hayatın boyu tüm zorluklarla maddi manevi kendin uğraşmısın bir yerde fedakar paylaşımcı bir aile olduğunu bilmek canını yakıyor değilmi? ben onların elden ayaktan düştüklerinde de yanlarında olacağım ben bakacağım ozaman demezsin değilmi ne iyi kız ne iyi gelin ne fedakar demezsin senin zihniyetinde yapsın tabi görevin der herkes işine geldiği gibi sizde öyle... imrenmek ve kendinde olmadığını görmek zor iş...nefretinizi satırlara kustunuz sizi rahatlattığım için seviniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?