kesinlikle .bu arada oğluşuna çoook geçmiş olsun.üzüldüm gerçekten. kıyamammm nasıl şimdi iyi mi ?küçük sanırım kaç yaşında?
ayy bizim aşçı kafayı yemişşşş yoğurtlaaaa şimdi sordum menüyü biraz değiştirmiş
yayla çorbası
çılbır
mantı
tatlı
tebrikler canımgünaydın ilk kilo bildirimi benden gelsin
geçen hafta 68.5
bu hafta 67.6
fark 900 gr
olsun canım, bence sonuç çok güzel tebriklergünaydın arkadaşlar,geçmişi sonra okucam, şimdi eve gidip oğluşuma pansuman yapacağım, çok şükür iyi, sadece ellerine iyi bakmamız lazım,
önce kilo bildireyim
geçen hafta 68.3 kg
bu hafta 67.5 kg
fark 800 gr
aslında daha fazla bekliyordum, dün biraz kaçırdım galibagörüşürüz
süpersin canım, maşallahbende kilo bildirimi yapayım
geçen hafta 62,5
bu hafta 61.4 kg geldimm
1.100 gr vermişimm
dün ama mekik çektim ip atladım aktivitem boldu pazartesi yesemde dün kontrol altına aldım kendimi
de çok güzel canım tebriklergünaydın kızlar hepiniz benle acayip fark atmışsınız 68 liler
geçen hafta:68,6
bu hafta:68,1
fark 500 gr
çooookk az vermişim ama 68in başına inmek bile sevindirdi beni
Eki Görüntüle 1476419
Günaydın kızlar,
Bu sabahki kilom 52.4 kg
Geçen Hafta 52,6 kg
tebrikler canımGünaydın
Geçen Hafta 65,60kg
Bu hafta 65,10 kg
giden -500 gr
Bende dün kaçırdım bu hafta hiç uymamış gibiyim diyette
ben bu kilomda iyiyim bir yandan korumaya geçem inş.
bundan sonra kilo almak istemiyorummmm
Allah korusun canım acil şifalar dilerim13 aylık canım, elleri sarılı bir vaziyette dolanıyor, ama Buna şükür, daha kötü olabilirdi
geçen hafta: bu hafta:
Allah korusun canım acil şifalar dilerim
elinde stok fazlası yoğurt var sanırım değerlendirmeye çalışıyor galibaayy bizim aşçı kafayı yemişşşş yoğurtlaaaa şimdi sordum menüyü biraz değiştirmiş
yayla çorbası
çılbır
mantı
tatlı
kızlar bu yüzdeliği neden hesaplıyoruz bize faydası nedir.aydınlatacak arkadaşa şimdide teşekkür
elinde stok fazlası yoğurt var sanırım değerlendirmeye çalışıyor galiba
aynen canım, siz 1.5 hedef koyarken benim en az 2 kg koymam lazım, hadi bakalım madem vira bismillah..evet haftaya bende 1,5 kg hedef koyuyorum hatta 1, 6 olsun 65 leri göreyim di mi, bunun olması için ise hiç kaçamak yapmamalıyım ve spor yapmalıyım
bi de ben deneyeyim,canım mesela 80 kg olan ve 50 kg olan iki kişi düşün ikiside 1 kg veriyor, ama 50 kilodaki kişi için bu 1 kg daha kıymetli, haksızlık olmasın diye yüzde hesaplanıyor :) ayyy anlatamadım sanırım
aynen canım, siz 1.5 hedef koyarken benim en az 2 kg koymam lazım, hadi bakalım madem vira bismillah..
bi de ben deneyeyim,
50 kg biri ile 100 kg birinin verdiği kilo miktarı aynı olsa da (örneğin 1kg) değeri farklıdır. 50 kg insan kilosunun yüzde 2 sini kaybetmişken, 100 kg insan kilosunun % 1 ini vermiştir. Her ikisi de 1 kg vermesine rağmen 50 kg insan daha başarılıdır. nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?