Gecmisi okudum. Hepiniz harikasiniz canlarim. Ben dun gece esimin gazina geldim. Yedim. Ama kilom ayni kizlar 82.9 yani +400...
bu hafta yeni baslangic olsun..
ay utandim aranizda
ayy bütün 68 liler 67 lere geçmiş bir ben kalmışım ya böyleEki Görüntüle 1476591
kızlar baştan sona doğru sıraladım, nageden ve benim yüzdeler aynı ama benimkisi 1,171 den öyle yuvarlandı, nageden ise 1,169 dan ,:) bu nedenle ben bir ön sıraya yükseldim
haftaya bu sıralama değişecek elbette, bakalım kim 1. olacak
hepinizi tebrik ederim, T tatlitambak emziriyorsun, bu nedenle + olabilirsin ama biraz daha dikkat ederek, haftaya 1. bile olursun inşallah
tebrik ederim vefa84 cim ama birincilik koltuğuna fazla yerleşme haftaya o koltuk benim
yorgunluktan mi canım, kac gündür oglusunla ilgilenmekten koşturuyorsun, belki akşamustu yürürsün..2 kg fazla olmaz ya 1,5 iyi iyi
anlatımına bayıldım resmen, bundan daha iyi anlatılamazdı :)
mahzen dışarıda hava güzel ama oturdum kaldım, canım hiç yürümek istemiyor
selam canim, sağlık olsun, haftaya telafi edersin rakibemGecmisi okudum. Hepiniz harikasiniz canlarim. Ben dun gece esimin gazina geldim. Yedim. Ama kilom ayni kizlar 82.9 yani +400...
bu hafta yeni baslangic olsun..
ay utandim aranizda
ayyyy birinci olmuşummmmmmmEki Görüntüle 1476591
kızlar baştan sona doğru sıraladım, nageden ve benim yüzdeler aynı ama benimkisi 1,171 den öyle yuvarlandı, nageden ise 1,169 dan ,:) bu nedenle ben bir ön sıraya yükseldim
haftaya bu sıralama değişecek elbette, bakalım kim 1. olacak
hepinizi tebrik ederim, T tatlitambak emziriyorsun, bu nedenle + olabilirsin ama biraz daha dikkat ederek, haftaya 1. bile olursun inşallah
teşekkürler zelişiiimmmCanım arkadaşım tebrik ediyorum seni
tebrik ederim vefa84 cim ama birincilik koltuğuna fazla yerleşme haftaya o koltuk benim
ayy bütün 68 liler 67 lere geçmiş bir ben kalmışım ya böyle
tebrikler cnm darısı başıma
aynen, haftaya o koltuk benim olmalı, benim kilo vermeye çok ihtiyacım vartebrik ederim vefa84 cim ama birincilik koltuğuna fazla yerleşme haftaya o koltuk benim
yorgunluktan mi canım, kac gündür oglusunla ilgilenmekten koşturuyorsun, belki akşamustu yürürsün..
selam canim, sağlık olsun, haftaya telafi edersin rakibem
ayyyy birinci olmuşummmmmmm
teşekkürler zelişiiimmm
ahahahaa
koltuğu ısıttımm şimdiden, kimseciklere vermeemm
bende ödülümü hemen kendime takdim ettim kiii
mantı yiyerekkk
ögle yemeği
çılbır
yoğurtsuz mantı
haftaya daha iyi sonuç alırsın inşallah canım, aramızda çok fazla yok, maşallah hepimiz iyi gidiyoruz.
aynen, haftaya o koltuk benim olmalı, benim kilo vermeye çok ihtiyacım var
yorgunluktan değilde, oğluşum öyleyken canım hiç bir şey yapmak istemediğinden sanırım, ama bu hafta daha çok spora ağırlık vermem lazım, sporsuz gitmiyor kilolar,
haftaya ben varım talip1,6 kg hedef hemde
afiyet olsuuun
vayyyyyssss 1,6 kg hedeff haaa
meydan okuyorum diyosunnn ama
görelim şekercimmm
evet 1,6 diyorum, haftaya veremezsem sorarsınız hesabını
vayyyyyssss 1,6 kg hedeff haaa
meydan okuyorum diyosunnn ama
görelim şekercimmm
evet 1,6 diyorum, haftaya veremezsem sorarsınız hesabını
tamam sarayca anlaştıkkk
yarışalımm
200 gr. senin kilonda biri için gayet iyi, ideral kilona çok yakınsın çünkü,Bunlar ne güzel çekişmeler böyle süpersiniz kızlar
keşke bende dahil olabilsem amma zerre motivasyon yok, hırs yok ama dikkat ediyorum o ayrı...
Selam Kızlar
Yoğun bir gün yine
Kahvaltı
2 dilim tb ekemği
1 yumurta
az peynir
bitki çay
Ara
Türk kahvesi
10 badem
Öğle
1 fincan domates çorba
3 dilim etimek
100 gr kadar yoğurt
akıllandım artık küp huriye beni kendime getirdi, kaçamak olmaz da, spor yaparım inşallah, benim kurtarıcım spor
200 gr. senin kilonda biri için gayet iyi, ideral kilona çok yakınsın çünkü,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?