Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

ben 57 yi göreceğimmm karar verdimmm arkadaşım

sanada maşalllahh

eşimede sabah geçen sene aldığımız kotun içine giremedi

ben bu kotu hiç sevmiyorum diyo bana

bende senin göbeğini sevmiyorum dedim
Benim oğlan bayılır krepe her hafta sonu mutlaka yaptırır sıpa
benim oğlan pek düşmüyor krepe eşim ve ben bayılırızzz
bende şunu fark ettim ki sabah kahvaltısında reçele bla pekmeze ekmeğimi banıp yesem (1 yada 2 kez) öğleni zor ediyorum
ama yumurta peynir zeytin ekmek yesem acıkmıyorum

kahvaltıda hiç tatlı aramam ben benim hormonlar gece coşuyooo

ite kalka diyeyim, bakalım arkadaşlar sayesinde, bundan sonrasını daha bir azimle devam edeceğim gibi , sen nasılsın
Şükür bende iyiyim canım bizim diyette yavaş yavaş gidiyor ama veriyorum 69 ile başladım şu an 65 oldumm vereceğiz şu tatlılar olmasa yedi ömrümü bu tariflerr..

Şükür bende iyiyim canım bizim diyette yavaş yavaş gidiyor ama veriyorum 69 ile başladım şu an 65 oldumm vereceğiz şu tatlılar olmasa yedi ömrümü bu tariflerr..

maşallah çok iyi vermişsin, ben 84 ile başladığımdan son aylarda zorlandım, ama gene devam en azından 59 u görmek istiyorum :)

sende bu güzel tarifler varken, nasıl diyet yaptın pes doğrusu,

vefa bende akşam yemeklerinde ne olursa oluyor,

maşallah çok iyi vermişsin, ben 84 ile başladığımdan son aylarda zorlandım, ama gene devam en azından 59 u görmek istiyorum :)

sende bu güzel tarifler varken, nasıl diyet yaptın pes doğrusu,
Yok azimliyimdir canım ama bu aralar tatlıya bayağı düştüm eee sporuda bırakınca 60 kilo idim 6 ayda 9 kilo aldımm tekrar başladım spora bende 59 ..60 kiloya indinbmi tamamdırr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…