hoşgeldin
glisemik index dedikleri şey çok doğru kızlarr kan şekeri yükseldikçe doymuyoruz
(maşallah bana amerikayı yeniden keşfettim sanki)
Hoşbulduk canım neler yapıyosunn..diyet ful gaz gidiyor .. helal olsunn sana.hoşgeldin
gülmüyorumne gülüyonn kızz farkındalık yarattım iştee
ite kalka diyeyim, bakalım arkadaşlar sayesinde, bundan sonrasını daha bir azimle devam edeceğim gibi , sen nasılsınHoşbulduk canım neler yapıyosunn..diyet ful gaz gidiyor .. helal olsunn sana.
ben 57 yi göreceğimmm karar verdimmm arkadaşımSüpersin vefa maşallah
Benimde göbek gitti iyice, dün akşam dolabımı boşalttım biraz giymediğim kıyafetlerimi filan ayırdım. Teee bekarken aldığım bir pantolonum vardı normalde kapanmıyordu fermuar dün akşam giydim biraz zor olsa da kapattım fermuarı
benim oğlan pek düşmüyor krepe eşim ve ben bayılırızzzBenim oğlan bayılır krepe her hafta sonu mutlaka yaptırır sıpa
bende şunu fark ettim ki sabah kahvaltısında reçele bla pekmeze ekmeğimi banıp yesem (1 yada 2 kez) öğleni zor ediyorum
ama yumurta peynir zeytin ekmek yesem acıkmıyorum
ite kalka diyeyim, bakalım arkadaşlar sayesinde, bundan sonrasını daha bir azimle devam edeceğim gibi , sen nasılsın
Şükür bende iyiyim canım bizim diyette yavaş yavaş gidiyor ama veriyorum 69 ile başladım şu an 65 oldumm vereceğiz şu tatlılar olmasa yedi ömrümü bu tariflerr..ite kalka diyeyim, bakalım arkadaşlar sayesinde, bundan sonrasını daha bir azimle devam edeceğim gibi , sen nasılsın
söz verdinnnnn unutma
çarşamba tartı günnüüüü
bekle beni prensessss
Şükür bende iyiyim canım bizim diyette yavaş yavaş gidiyor ama veriyorum 69 ile başladım şu an 65 oldumm vereceğiz şu tatlılar olmasa yedi ömrümü bu tariflerr..
ben 57 yi göreceğimmm karar verdimmm arkadaşım
sanada maşalllahh
eşimede sabah geçen sene aldığımız kotun içine giremedi
ben bu kotu hiç sevmiyorum diyo bana
bende senin göbeğini sevmiyorum dedim
benim oğlan pek düşmüyor krepe eşim ve ben bayılırızzz
kahvaltıda hiç tatlı aramam ben benim hormonlar gece coşuyooo
Yok azimliyimdir canım ama bu aralar tatlıya bayağı düştüm eee sporuda bırakınca 60 kilo idim 6 ayda 9 kilo aldımm tekrar başladım spora bende 59 ..60 kiloya indinbmi tamamdırr.maşallah çok iyi vermişsin, ben 84 ile başladığımdan son aylarda zorlandım, ama gene devam en azından 59 u görmek istiyorum :)
sende bu güzel tarifler varken, nasıl diyet yaptın pes doğrusu,
Yok azimliyimdir canım ama bu aralar tatlıya bayağı düştüm eee sporuda bırakınca 60 kilo idim 6 ayda 9 kilo aldımm tekrar başladım spora bende 59 ..60 kiloya indinbmi tamamdırr.
ineriz canımm spor ve diyet götürür kilolarıı..ineriz inşallah
ineriz canımm spor ve diyet götürür kilolarıı..
ineriz canımm spor ve diyet götürür kilolarıı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?