amin cnmallahım sağlığımızı vesin bizim ve sevdiklerimizin
ağzımızın tadını bozmasın
kurabiye haftasonuydu canım, hafta içi öyle cisslar yok ama miktaren bir abartma var her yemekte, doymuyorum bi türlü, midem doysa gözüm doymuyortaze fasülyenin kurutulmuşu, bilirim canım, tıpkı taze fasülye gibi oluyor, çok severim ayrıca..
sen kurabiye ve tatlı yeme de, bu yediklerin gayet iyi , afiyet olsun
Geçmiş olsun cnm, reflu yapar bilirim. Ne verdi ilaç olarak?kızlar reflüm olduğu için boğazım acıyormuş mide ilacı verdi geçmezse gel dedi
Keşke bende de erken doyma olsailacın prospektüsünde yazanları kopyalıyorum size pembe kısma dikkattt
Gastroözofageal reflü (mide içeriğinin kusma ya da zorlama olmaksızın yemek borusuna geri kaçışı) ve özofajitle (yemek borusu iltihabı) birlikte bulunan dispeptik semptom kompleksi (rahatsızlık hissi şişkinlik ve erken doymayı içeren belirtiler) tedavisinde kullanılır.
benimki De bitse keşke, yoksa ben bitireceğim onuayy benimkide mi bitse ki yarınnn
Hu hu kizlar mazeret yok yarina pillerinizi temin edin
sorma cnm, bende oyleyim bu aralar, havalardan olsa gerek :)kızlar geçmişi okudum benim bugün hiç keyfim yok bir uyku hali halsizliki sormayın yemede pek düzenli olmadı fazla yemedim ama bir lokma ondan bir lokma bundan şeklinde onun için yediklerimi ayrıntılı yazmıcam
kurabiye haftasonuydu canım, hafta içi öyle cisslar yok ama miktaren bir abartma var her yemekte, doymuyorum bi türlü, midem doysa gözüm doymuyor
Geçmiş olsun cnm, reflu yapar bilirim. Ne verdi ilaç olarak?
Keşke bende de erken doyma olsa
benimki De bitse keşke, yoksa ben bitireceğim onu
sorma cnm, bende oyleyim bu aralar, havalardan olsa gerek :)
merhaba bayanlar
bu sefer kesin katılıyorum aranıza ne olur benide alın aranıza
mazeretimde yok zaten 2 günden beri diyetteyim.adetim gecikmişti 1 ay kadar.onun stresi vardı atlattım.Bu arada konunun ismi değişmiş galiba.z_e_l_i_s in mesajlarından buldum.
bugün pek birşey yemedim
11 gibi 1 kaşarlı tost birde nescafe kızım da gelirken patlamış mısır almış saat 5 gibi ondan yedim.ayrıca yedi otlu çay aldım onu içiceğim hergün
evet yeni farkettim farklı bir topik olduğunu.benzer isimleri görünce yanılmışım.her bir hayır vardır buradan devam edeyim ozaman.gerçi yarış yapacak kadar iddalı değilim ama olsun motivasyon olur.Tekrar teşekkürler.topiğe hergün uğramaya çalışacağımMerhaba canım farkli bir topic burasi :) ama zelisin arkadasi bizimde arkadasimiz, gel katil bize.
Bu arda yarin tarti gunumuz :)
evet yeni farkettim farklı bir topik olduğunu.benzer isimleri görünce yanılmışım.her bir hayır vardır buradan devam edeyim ozaman.gerçi yarış yapacak kadar iddalı değilim ama olsun motivasyon olur.Tekrar teşekkürler.topiğe hergün uğramaya çalışacağım
ne çok konuşmuşunuz kızlar allah muhabetinizi artırsın
günaydın tartıldım geldim en erkeninden
boyum 1,66
kilom:64,4
hedef :60(şimdilik)
bilmiyorum başka bilgi gerekli mi
aslında pzt 66,4 kilşoydum.2 günde 2 kilo vermişim.7 otlu çay ve mısır püskülü çayı vücüttan su atıyormuş. zaten o giden kiloların su olduğunu düşünüyorum.
günaydın arkadaşlar
geçen hafta 67,2
bugün 66,6
fark 600 gr malum gündeyim
merhaba bayanlar
bu sefer kesin katılıyorum aranıza ne olur benide alın aranıza
mazeretimde yok zaten 2 günden beri diyetteyim.adetim gecikmişti 1 ay kadar.onun stresi vardı atlattım.Bu arada konunun ismi değişmiş galiba.z_e_l_i_s in mesajlarından buldum.
bugün pek birşey yemedim
11 gibi 1 kaşarlı tost birde nescafe kızım da gelirken patlamış mısır almış saat 5 gibi ondan yedim.ayrıca yedi otlu çay aldım onu içiceğim hergün
benim resimde karanlık çıkmışresim yüklemeye çalıştım ama yükleyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?