Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

Günaydın kızlar, kilo verenleri cok Tebrik ediyorum, kilo alan tek kişi olarak da napayım bilmiyorum
Tamam cnm önemli değil, sonra Yazarsin yazmasan da olur.

bildir genede birtanem, çok mu fazla

maşallah herkes çayın her renginden içiyor bir beyaz çay kalmış içilmeyen

hiç içmedim beyaz çayı , sen kullandın mı, işe yarıyor mu acaba

günaydın arkadaşlar...
herkes ne güzel kilo vermeye devam ediyor.benim ki ise stabil .hatta artış bile var sanki. canım çoooook sıkkınn saldım kendimi .sanki kendimi kandırıyorum kilo vermek için( olmuyor doğumdan sonra bi türlü düzene giremedim. kabızlık problemi var.henüz regl olmadım.sürekli bi hazımsızlık şişlik.spor bile yapamıyorum.sürekli temizlik çamaşır bulaşık sil süpür sil süpür.... yawww çalışmak kesinlikle bi nimetmiş. bunların hepsini çalışırken de yapıyordum. bi düzenim vardı en azından. çookk doldum çook neysee
kilo bildirimim
geçen hafta:67.600
bu haftaa:sondan 1. benim +++

SARAYCA liste ne oldu

azzzz sonraaaaa

merhaba canım, tam kilonu yaz ve bununla yüzleş bence, haftaya daha iyi sonuç alırsın, biz bu hafta kaçamak yapmıycaz, birbirimöize söz verdik, çünkü hep yerimizde dolanıp durmaktan yorulduk, sende katıl bize bakalım hiç kaçamaksız ve sporla ne kadar kilo gidecek

ayrıca kilonu ver ki tablomuza ekliyeyim

menü paylaşıyım artık ancak fırsat bulabildim dün yediğim parça parça şeylerden sonra azmı yedim çokmu yedim onu bile hesapliyamadim
akşam 2kâse yoğurtlu çorba salata az ekmek
sabah 2 dilim kadar çavdar ekmeği yarım yumurta az peynir 1 zeytin şekersiz çay domates salatalık yeşil biber
arada az tahin helvası bu olmadı ama dayanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…