uyguladığım bi diyet yok .ama bugünden sonra bi düzene giricem.bugün yazmıcam fena karıştı.sizlerin uyguladığı bi diyet var mı?
tebrik ederim herkesi belki bir gün bende birincilik kupasını kaldırırım
teşekkür ederim kızlar sizin sayenizde ekim ayından beri yanlız günlük tutuyordum ama bir arpa boyu yol alamamıştım şu iki haftada aylardır başaramadığımı başardım hepinize çok teşekkür ederim bu hafta kendime 2 kilo hedef koyuyorum belki başaramam ama denicem imkansız diye birşey yokturEki Görüntüle 1485451
tatlitambak gelmiycek sanırım gelirse sonradan ekleriz :)
listemiz burada1. rolla, 2. zeliş 3. yasemin,tebrikler kızlar
Ben 11 den önce yemiyorum. Hem kahvaltı hemde öğlen gibi oluyor.5 ten sonrada yememeye çalışıyorum.alkali diyetçi Gül Kaynak var.kendisi öyle tavsiye ediyor.bakalım şimdilik böyle takılıyorum.
teşekkür ederim kızlar sizin sayenizde ekim ayından beri yanlız günlük tutuyordum ama bir arpa boyu yol alamamıştım şu iki haftada aylardır başaramadığımı başardım hepinize çok teşekkür ederim bu hafta kendime 2 kilo hedef koyuyorum belki başaramam ama denicem imkansız diye birşey yoktur
yarışmadaki bütün arkadaşlari tebrik ediyorum bu hafta inşallah hepimiz için iyi geçer
geçen hafta o kupa benimdii
Eki Görüntüle 1485451
tamam canım, verelim tabiki demahzenim bende 1-2 cıs yaptım ve bana neredeyse 1 kg mal oldu, bundan sonra yapmıycam, kendi kendime söz verdim, sende yapma, haziran sonuna kadar verelim güzelce kilolarımızı olur mu?
aynen ya, yoyo etkisi derler ya, kurtulmak lazım bundanmahzenimm mahzenimmm kaçamak kaçamak nereye kadarrr lütfen biraz dikkat et kuzumm al ver al ver moral bozuldukça kısır döngüüü
wauuuw, disipline bakarkadaşlar bende dahil olmak üzere kaçamağa müsade yok an itibariyle...
olsun canım yarın dikkat edersin diye bişey yok
saol canım, tesellin içinmehzennn üzülme canımmmm bende aldım sanırsammm
ben kaçıyorum o zamanaynen, kaçamak yapanlara çok kötü davranalım
asıl davrandığımı biliyorsun tatlımben küp gofret yediğim zaman bana davrandığınız gibi meselaaaa
hayır cnm benim :)günaydın arkadaşlar...
herkes ne güzel kilo vermeye devam ediyor.benim ki ise stabil .hatta artış bile var sanki. canım çoooook sıkkınn saldım kendimi .sanki kendimi kandırıyorum kilo vermek için( olmuyor doğumdan sonra bi türlü düzene giremedim. kabızlık problemi var.henüz regl olmadım.sürekli bi hazımsızlık şişlik.spor bile yapamıyorum.sürekli temizlik çamaşır bulaşık sil süpür sil süpür.... yawww çalışmak kesinlikle bi nimetmiş. bunların hepsini çalışırken de yapıyordum. bi düzenim vardı en azından. çookk doldum çook neysee
kilo bildirimim
geçen hafta:67.600
bu haftaa:sondan 1. benim +++
evet kesin benim, bana 600 geldigeçen hafta:67.600
bu hafta:68
tamm kaçamaksızbi hafta olsun .bakalım ne kadar gidecek
rollaEki Görüntüle 1485451
tebrikler zelişşşvayyy dereceye girmişim
teşekkür ederim saraycım ellerine sağlık
tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum
tebrikler zelişşş
teşekkür ederimgeçen hafta o kupa benimdii
tebrikler arkadaşımmmmm
vayyy dereceye girmişim
teşekkür ederim saraycım ellerine sağlık
tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum
tamam canım, verelim tabiki de
aynen ya, yoyo etkisi derler ya, kurtulmak lazım bundan
wauuuw, disipline bakkorktum valla, ama şayet olduysa kaçamak çok takılmadan devam etmek gerek diye düşünüyorum, pişmanlık kilo yapar
saol canım, tesellin için
ben kaçıyorum o zaman
asıl davrandığımı biliyorsun tatlım
hayır cnm benim :)
evet kesin benim, bana 600 geldi
rollanazar:) başta olmak üzere ilk 3 ümüzü ve tüm kilo verenleri tebrik ediyorum
sabit kalıp benim gibi alanlara da üzülmeyin diyorum haftaya listenin yukarılarında olucizzzz
ögle yemeğinde
sebze çorba
tavuk sarma
cacık pilav varmış
pilav yemem gerisini götürürümm
teşekkürlerSarayca .Benide listeye almışsın.Bu bile motive olmamı sağladı.
Sabahtan beri yediklerimi yazayım. 1 dilim çavdar ekmeği biraz peynir kahvaltılık.4 bardakta su içtim.Normalde çay içtiğim için hiç su içmem.
ara yarım paket limonlu diyet bisküvi
1kupa sütlü kahve 3kuru kayısı
kızlar bu arada 3 gündür Deniz Egecenin Zayıflamada son söz adlı kitabını okuyorum. Okuyan var mı aranızda bilmem.
o yüzden kafam karışık, aklıma da yattı aslında.
Yemeklere, yiyeceklere değil harekete odaklanın diyor. İlginiz ve odağınız ne olursa sonunuz da o olur diyor. Yani kiloya ve yemeklere odaklarınızsanız kilo alırsınız, harekete odaklanırsanız daha rahat kilo verirsiniz diyor.
Yiyeceklere anlam yüklemeyin diyor, bu kalorili kilo aldırır, bu sağlıksız kilo aldırır diye düşünmek yanlıştır diyor. her yiyecek sağlıdır ve insan için gereklidir önemli olan miktarıdır diyor.
bilinçaltını, ideal bedende yaşayan ve ne yerse yesin kilo almayan insanların düşünme tarzına göre kodlamayı öneriyor. vs.vs
o yüzden ben de yediklerime değil hareketime odaklanmayı düşünüyorum bir süreliğine, bu sağlıksız besleneceğim anlamında değil elbet ama odağımı spora kanalize etmeyi düşünüyorum. Bu nedenle buraya fazla uğrayamazsam kırılmayın lütfen, özellikle konu sahibi canım arkadaşımSarayca
kendi günlüğüme de daha çok aktivitelerimi yazıcam ve spor topiklerine uğramaya çalışıcam, aklımda bir yer var, sevgilisimsims in Yaşam Boyu Spor :)günlüğüne uğramayı düşünüyorum sık sık
bu mantıkla tartılmamak da gerekiyor, dayanabilirsem 21 gün yada bir ay tartılmıycam, dayanamazsam haftaya buraya da bildirim yaparım..
öpüldünüz kızlar görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?