tebrik ederim ekmeği de öğle dengelersinmerhaba bayanlar iyi haftalar
ben haftasonu kaçamak yaptım sayılmaz yine dikkat ettim.Herkes zayıf gördü beni.2 kilo çok farketmiş.şişkinliğimde gidince.bugün kahvaltımı 9,30 gibi yaptım bol suda içtim.ekmeği biraz fazla kaçırdım 2,5 dilim çavdar ekmeği ve kahvaltılık vs. yedim.
Kalkınca bir bardak limonlu su
Kahvaltı
2 dilim tb. ekmeği arası 1 parça peynir
1 domates
1 biber
ara
sade nescafe
öğle
6 yk tavuk sote
1 domates biber
2 dilim tb ekmeği
bu saate kadar 1,5 lt su
Kalkınca bir bardak limonlu su
Kahvaltı
2 dilim tb. ekmeği arası 1 parça peynir
1 domates
1 biber
ara
sade nescafe
öğle
6 yk tavuk sote
1 domates biber
2 dilim tb ekmeği
bu saate kadar 1,5 lt su
yasemin regli öncesi şiş olman normal benimde +1 kilom olmuştu canımm
menü güzelmiş afiyet olsun
Öğle;
Mercimek çorbası
pilav 3 yk
Karışık oturtma 3 yk
yoğurt
yine çok oldu ama napim bu hafta zaten güme gitti yani yemek de güzeldi canım çekti çook
tartıya çıkmaya korkuyommmmm
bence yediklerin çok değil canım gayet iiiÖğle;
Mercimek çorbası
pilav 3 yk
Karışık oturtma 3 yk
yoğurt
yine çok oldu ama napim bu hafta zaten güme gitti yani yemek de güzeldi canım çekti çook
beni kesin atardı bendede durum pek parlak değil hafta sonu doğum günü vardı ne bulursam yedim yemeyede devam ediyorum imdattttt artık önümüzdeki haftalara bakıcazsoya olsa bizi atardı topikten şimdiye
benim durumda vahim
hah işte bende öyleyim bu sabah tırstım kendimden vazgeçtim
bence yediklerin çok değil canım gayet iii
korkunun ecele faydası yok yaseminn
çarşamba bineceğiz hepimiz
beni kesin atardı bendede durum pek parlak değil hafta sonu doğum günü vardı ne bulursam yedim yemeyede devam ediyorum imdattttt artık önümüzdeki haftalara bakıcaz
2 kilo kadar
afiyet olsun, ayrıca kilo vermene sevindim. :)merhaba bayanlar iyi haftalar
ben haftasonu kaçamak yaptım sayılmaz yine dikkat ettim.Herkes zayıf gördü beni.2 kilo çok farketmiş.şişkinliğimde gidince.bugün kahvaltımı 9,30 gibi yaptım bol suda içtim.ekmeği biraz fazla kaçırdım 2,5 dilim çavdar ekmeği ve kahvaltılık vs. yedim.
beni kesin atardı bendede durum pek parlak değil hafta sonu doğum günü vardı ne bulursam yedim yemeyede devam ediyorum imdattttt artık önümüzdeki haftalara bakıcaz
bu hafta sanırım sarayca iddialııı
kızlar hepimizin bi sirkelenip kendimize gelmemiz lazım ben yarın ayça kayanın ertesi gün diyetini yapmayı
DURUM VAHİM DESENEEEEEEEE
OFFF BAŞLADIM BİR İLERİ BİR GERİ GİTMEYEEE
kızlar hepimizin bi sirkelenip kendimize gelmemiz lazım ben yarın ayça kayanın ertesi gün diyetini yapmayı
düşünüyorum
düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?