Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

ben bu diyeti hafta içi yaparım hafta sonu dayanamıyorum ki ben...

Hatta haftaya bu diyetle başlasam süper olur önümüzdeki hafta deneyeceğim bakalım...
pazartesileri yapabilrsin, sabah kahvaltını yapıp, öğlen ara akşam bundan içebilrsin, haftasonunda yaptığın cıs lar da gitmiş olur,

bana pazar uygun oluyor.
ben ctesi sabahtan haşladım malzemelerimi, hatta 2 günlük dondurucuya attım :) hazır yani :)

eee saraycam etme bulma dünyası buuu

canım ya sende 2 gün bi ayran aşı yap, kurtul aldığın kilolardan ne dersin ? ayrıca ben sağlıksız olsaydı asla yapmazdım, hiç sevmem öyle şeyleri ama bu bana çok lezzetli ve sağlıklı geldi , ödem atmaya bire bir

peki bu ölçü ıslamadan mı 2 kaşık olacak canım yoksa ıslanmış olarak mı, verdiğin çorba miktarı 2 günlük mü?

peki bu ölçü ıslamadan mı 2 kaşık olacak canım yoksa ıslanmış olarak mı, verdiğin çorba miktarı 2 günlük mü?

haşlayacaksın canım, haşladıktan sonra 4 er yemek kaşığı koyacaksın yoğurda, 2 adet salatalık rendeleyip, biraz sulandırıp, gün boyu içeceksin :) bu 1 günlük

yeşil çay molası verdim,

öğlen kuru fasülye pilav cacık var, yemiycem
akşama kurutulmuş bamya yemeği var onu yerim yoğurt ve salata ile :)

kv dem kankaları ile mantı yiyecekler, dünden bende tatlı yapmıştım, bu gün kilo verdim ya, bu gazla cıslardan yemem artık, kim tutar benii

kızlar dün sabah 06,30 da kalktık

oğlan sabahtan pörtledi ya uyku muyku alamadım

2 oda cam sildim evi sildim süpürdüm balkon temizledim

23 nisan için oğlana kıyafet almaya gittim avm ye

geldik akşam üzeri bide pikniğe gittik

gece geldim eve birde bugün için taze fasulye yemek yaptım

her yerim hamlamış et kesilmiş ağrıyor

oo maşallah enerjine canım
bende bu gün 4 te kalktım, kızım uyumadı çünkü

selam kızlar, günaydın hepinize
aynen canım, onunda benim de benim de içimde kalmadı, belim ağrıdı evet ama her zamankinden fazla değil şuanda
günaydın arkadaşlar

kendimle gurur duyuyorum 2 ayda verdiğim kiloyu 2 günde tekrar aldımm ben bir silindirimm küp huriye az kalırr
üzülme tatlım ödemdir o, korbonhidrat kaçırdıysan anında ödem yapar, kestiğinde de gider hemen

merak etme cnm iki günde gelen iki günde gider
aynen canım, rolla cım bu arada simsims Yaşam boyu spor topiğinde b-fit ile ilgili bir hususta yardım istemişlerdi senden, görmedin sanırım, bilgin olsun canım
biz bu yaşlarda okulda kreşte, ayrıca da çekirdek aile ile kutlardık sorun çıkarmazdı ama büyüdükçe arkadaşlarında gördükçe evde istedi.
hadi hayırlı olsun pastan, sizin ne zaman doğum günü ne zaman?
@mahzenim sultan lokumu tarifine bayıldım, yarın yapıcam çocuklara, ama kendim yemiycem :) ama rulo yapmak zor oluyordur ben altına yağlı kağıt sermeyi düşünüyorum
canım altına hindistan cevizi döküyorsun ya bolca, sıkıntı olmuyor, yağlı kağıt sersen faydası olur mu bilmem ama muhallebiyi şerit keserken onu da kesmen gerek ki katkısı olsun, kesilir mi bilmem

kızlar bu hafta beni rencide edinizz lütfennn silindir deyin bana deyinde deyin yaniii
yok canım etmeyiz rencide, destek oluruz ancak, çabuk gelen çabuk gider, bu iki gün dikkat yeter, akşam hafif geçir, karbon yeme
bence de tutamaz kimse seni

tamam öyle yapayım o zaman, sermiyeyim kağıdı,

asıl tarih 29 nisan ama ben çalıştığım için 2 mayıs kutlama yapacağım nasipse canım

merhaba bayanlar iyi haftalar
ben haftasonu kaçamak yaptım sayılmaz yine dikkat ettim.Herkes zayıf gördü beni.2 kilo çok farketmiş.şişkinliğimde gidince.bugün kahvaltımı 9,30 gibi yaptım bol suda içtim.ekmeği biraz fazla kaçırdım 2,5 dilim çavdar ekmeği ve kahvaltılık vs. yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…