- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
pazartesileri yapabilrsin, sabah kahvaltını yapıp, öğlen ara akşam bundan içebilrsin, haftasonunda yaptığın cıs lar da gitmiş olur,ben bu diyeti hafta içi yaparım hafta sonu dayanamıyorum ki ben...
Hatta haftaya bu diyetle başlasam süper olur önümüzdeki hafta deneyeceğim bakalım...
eee saraycam etme bulma dünyası buuu
pazartesileri yapabilrsin, sabah kahvaltını yapıp, öğlen ara akşam bundan içebilrsin, haftasonunda yaptığın cıs lar da gitmiş olur,
bana pazar uygun oluyor.
ben ctesi sabahtan haşladım malzemelerimi, hatta 2 günlük dondurucuya attım :) hazır yani :)
canım ya sende 2 gün bi ayran aşı yap, kurtul aldığın kilolardan ne dersin ? ayrıca ben sağlıksız olsaydı asla yapmazdım, hiç sevmem öyle şeyleri ama bu bana çok lezzetli ve sağlıklı geldi , ödem atmaya bire bir
peki bu ölçü ıslamadan mı 2 kaşık olacak canım yoksa ıslanmış olarak mı, verdiğin çorba miktarı 2 günlük mü?
haşlayacaksın canım, haşladıktan sonra 4 er yemek kaşığı koyacaksın yoğurda, 2 adet salatalık rendeleyip, biraz sulandırıp, gün boyu içeceksin :) bu 1 günlük
kızzz serin serin canım istedi ben ona dereotu ve baharatta eklerim ki
kızlar dün sabah 06,30 da kalktık
oğlan sabahtan pörtledi ya uyku muyku alamadım
2 oda cam sildim evi sildim süpürdüm balkon temizledim
23 nisan için oğlana kıyafet almaya gittim avm ye
geldik akşam üzeri bide pikniğe gittik
gece geldim eve birde bugün için taze fasulye yemek yaptım
her yerim hamlamış et kesilmiş ağrıyor
inan şunu anladım ben 2.cocuğu şuan kaldıracak potansiyelde değilmişimmmoo maşallah enerjine canım
bende bu gün 4 te kalktım, kızım uyumadı çünkü
aynen canım, onunda benim de benim de içimde kalmadı, belim ağrıdı evet ama her zamankinden fazla değil şuandagünaydın arkadaşlar, ctesi ve pazar ayran aşı işe yaradı gibi, bakalım kilomu koruyabilirsem tabi :)
aman ne iyi oldu doğum günü yapman, yapmasaydın hep içinde kalacaktı, şimdi rahtlamışsındır, belin ağrımıştır ama geçer inşallah..
bende bazen yaptıklarımın tadina bakmıyorum, ama her zaman değil :)
üzülme tatlım ödemdir o, korbonhidrat kaçırdıysan anında ödem yapar, kestiğinde de gider hemengünaydın arkadaşlar
kendimle gurur duyuyorum 2 ayda verdiğim kiloyu 2 günde tekrar aldımm ben bir silindirimm küp huriye az kalırr
aynen canım, rolla cım bu arada simsims Yaşam boyu spor topiğinde b-fit ile ilgili bir hususta yardım istemişlerdi senden, görmedin sanırım, bilgin olsun canımmerak etme cnm iki günde gelen iki günde gider
biz bu yaşlarda okulda kreşte, ayrıca da çekirdek aile ile kutlardık sorun çıkarmazdı ama büyüdükçe arkadaşlarında gördükçe evde istedi.canım benim oğlanda okulda yapmak istemiyor
bende zorlamıyorum artık evde yapmaya karar verdik
eşimde diyor nasıl olsa biraz aklı başı ersin kendi ister büyüyünce arkadaşlarıyla diye
ikram olayını abartmayı düşünmüyorum o anlık psikolojimle hazırlarım sanırım
bende 15-20 kişilik şimşek arabalı pasta siparişi verdim60 tl ye
canım altına hindistan cevizi döküyorsun ya bolca, sıkıntı olmuyor, yağlı kağıt sersen faydası olur mu bilmem ama muhallebiyi şerit keserken onu da kesmen gerek ki katkısı olsun, kesilir mi bilmem@mahzenim sultan lokumu tarifine bayıldım, yarın yapıcam çocuklara, ama kendim yemiycem :) ama rulo yapmak zor oluyordur ben altına yağlı kağıt sermeyi düşünüyorum
yok canım etmeyiz rencide, destek oluruz ancak, çabuk gelen çabuk gider, bu iki gün dikkat yeter, akşam hafif geçir, karbon yemekızlar bu hafta beni rencide edinizz lütfennn silindir deyin bana deyinde deyin yaniii
bence de tutamaz kimse seniyeşil çay molası verdim,
öğlen kuru fasülye pilav cacık var, yemiycem
akşama kurutulmuş bamya yemeği var onu yerim yoğurt ve salata ile :)
kv dem kankaları ile mantı yiyecekler, dünden bende tatlı yapmıştım, bu gün kilo verdim ya, bu gazla cıslardan yemem artık, kim tutar benii
inan şunu anladım ben 2.cocuğu şuan kaldıracak potansiyelde değilmişimmm
Allah sana kolaylık versin
selam kızlar, günaydın hepinize
aynen canım, onunda benim de benim de içimde kalmadı, belim ağrıdı evet ama her zamankinden fazla değil şuanda
üzülme tatlım ödemdir o, korbonhidrat kaçırdıysan anında ödem yapar, kestiğinde de gider hemen
aynen canım, rolla cım bu arada simsims Yaşam boyu spor topiğinde b-fit ile ilgili bir hususta yardım istemişlerdi senden, görmedin sanırım, bilgin olsun canım
biz bu yaşlarda okulda kreşte, ayrıca da çekirdek aile ile kutlardık sorun çıkarmazdı ama büyüdükçe arkadaşlarında gördükçe evde istedi.
hadi hayırlı olsun pastan, sizin ne zaman doğum günü ne zaman?
canım altına hindistan cevizi döküyorsun ya bolca, sıkıntı olmuyor, yağlı kağıt sersen faydası olur mu bilmem ama muhallebiyi şerit keserken onu da kesmen gerek ki katkısı olsun, kesilir mi bilmem
yok canım etmeyiz rencide, destek oluruz ancak, çabuk gelen çabuk gider, bu iki gün dikkat yeter, akşam hafif geçir, karbon yeme
bence de tutamaz kimse seni
mahzenim sağol canım dikkat edeyim hemen
selam kızlar, günaydın hepinize
aynen canım, onunda benim de benim de içimde kalmadı, belim ağrıdı evet ama her zamankinden fazla değil şuanda
üzülme tatlım ödemdir o, korbonhidrat kaçırdıysan anında ödem yapar, kestiğinde de gider hemen
aynen canım, rolla cım bu arada simsims Yaşam boyu spor topiğinde b-fit ile ilgili bir hususta yardım istemişlerdi senden, görmedin sanırım, bilgin olsun canım
biz bu yaşlarda okulda kreşte, ayrıca da çekirdek aile ile kutlardık sorun çıkarmazdı ama büyüdükçe arkadaşlarında gördükçe evde istedi.
hadi hayırlı olsun pastan, sizin ne zaman doğum günü ne zaman?
canım altına hindistan cevizi döküyorsun ya bolca, sıkıntı olmuyor, yağlı kağıt sersen faydası olur mu bilmem ama muhallebiyi şerit keserken onu da kesmen gerek ki katkısı olsun, kesilir mi bilmem
yok canım etmeyiz rencide, destek oluruz ancak, çabuk gelen çabuk gider, bu iki gün dikkat yeter, akşam hafif geçir, karbon yeme
bence de tutamaz kimse seni
oo varmış daha, maşallah hazırlıklar erken başlamış, kolaylıklar diliyorum canımasıl tarih 29 nisan ama ben çalıştığım için 2 mayıs kutlama yapacağım nasipse canım
mahzenim sağol canım dikkat edeyim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?