Tamam giderim inşallah bulurum o indirimler bizim buradaki a 101 e hiç gelmiyor geçen bi arkadaş kitap gelecek dedi gelmediok. o zaman,
ama perşembe a 101 e fakir marka tartı gelecekmiş 25 tl gayet uygun fiyata, benim aynısından var ama yedeğini almayı düşünüyorum, al bir tane derim :)
yarın sabah 65.5 i görsem yeteriner bence, kilo aldığın an dikkat ettin çünkü :)
akşama evde
mercimek çorbası
zeytinyağlı kabak
köfte
zeytinyağlı fasulye var ve ben ne yiyecem bilmiyorumm
yarın sabah 65.5 i görsem yeter
inşallah görürsün canım, bende 65.9 u görebilmeyi ümit ediyorum
bende 51,5 görsem varya süper olacak hedefim ne kadar da düşük farkındasınız değil mi... kanattkar hatunum işte böyle
hepsinden ye bence güzel :)
bende 51,5 görsem varya süper olacak hedefim ne kadar da düşük farkındasınız değil mi... kanattkar hatunum işte böyle
ben de bayılırım, yiyeceklere anlam yüklemek istemem amaüzülmüyorum canımm yediğim bırak eşimin yumruğu ,benim yumruğum kadar yok
ohh afiyet olsun bal olsun yağ olmasın
sosuda varmıydı bayılırım keşkeğe
benim de yok artık tartımBenim evde tartım yok canım öyle her zamn tartılamıyorum ben sizi takipteyim
ben de gördüm onu, tartım olmasa alırdım lakin evde 2 tartı var, vucut analizi yaptığı için alsam mı diye düşündüm ama tartılmayacak biri için gereksiz masraf geldi banaok. o zaman,
ama perşembe a 101 e fakir marka tartı gelecekmiş 25 tl gayet uygun fiyata, benim aynısından var ama yedeğini almayı düşünüyorum, al bir tane derim :)
çok iyi canım, ne demişler aza kaanat etmeyen çoğu bulamazmışbende 51,5 görsem varya süper olacak hedefim ne kadar da düşük farkındasınız değil mi... kanattkar hatunum işte böyle
Arada 1 elma yedim 1 saat önce şuan yine midem kazınıyor 5 e kadar dayanmam lazım
amanda aman hoş gelmişinizgünaydın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?