Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

ok. o zaman,
ama perşembe a 101 e fakir marka tartı gelecekmiş 25 tl gayet uygun fiyata, benim aynısından var ama yedeğini almayı düşünüyorum, al bir tane derim :)
Tamam giderim inşallah bulurum o indirimler bizim buradaki a 101 e hiç gelmiyor geçen bi arkadaş kitap gelecek dedi gelmedi

Arada 1 elma yedim 1 saat önce şuan yine midem kazınıyor 5 e kadar dayanmam lazım

üzülmüyorum canımm yediğim bırak eşimin yumruğu ,benim yumruğum kadar yok

ohh afiyet olsun bal olsun yağ olmasın

sosuda varmıydı bayılırım keşkeğe
ben de bayılırım, yiyeceklere anlam yüklemek istemem ama keşkek son derece güzel ve sağlıklı bir yemektir.
Benim evde tartım yok canım öyle her zamn tartılamıyorum ben sizi takipteyim
benim de yok artık tartım
ok. o zaman,
ama perşembe a 101 e fakir marka tartı gelecekmiş 25 tl gayet uygun fiyata, benim aynısından var ama yedeğini almayı düşünüyorum, al bir tane derim :)
ben de gördüm onu, tartım olmasa alırdım lakin evde 2 tartı var, vucut analizi yaptığı için alsam mı diye düşündüm ama tartılmayacak biri için gereksiz masraf geldi bana

bende 51,5 görsem varya süper olacak hedefim ne kadar da düşük farkındasınız değil mi... kanattkar hatunum işte böyle
çok iyi canım, ne demişler aza kaanat etmeyen çoğu bulamazmış

4 gibi 4 kofte salata

Biraz once kucucuk bir dilim hamsili ekmek ve 1 dilim portakal

Hava gayet güzel
Aparmanin altinda bahce var. Oradayiz cay iciyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…