- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
Öğle menü
2 dilim tb ekmek
1 bardak ayran
6 yk türlü
3 adet acı biber
1 domates
1 salatalıkkk
bu satte kadar 1,5 lt su içitimm
ögle
3-4 kaşık tarhana çorba
6 kaşık bulgur pilavı
6 kaşık nohut yemeği
öğle yemeğimi yedim bayada doydum
1dilim ekmek 4-5kaşık ıspanak yemeği
1büyük kâse salata 1küçük kâse yoğurt
bakalım bu saate kadar hiç kaçamak yok
Bende yedim yemeğimi
yayla çorbası
salata
3 tane fındık köfte
mahzencim çorap giyemedim çünkü yaz ayıydı pişme olasılıpı yüksekti
bende baktım benim yumruk küçük eşimin yumruğu kadar yemek yedim olur muuu
canım call için çok heveslendim bir kaç kez yapmışliğim var, lakin çooook sıkıcı yavvvv, belki tekrar motive ederim kendimiyemeğimi yedim geldim, hava soğuk yürüyüş yapamam, birazdan bazı hareketler yaparım olmadı..
mahzencim senin vaktin olur akşamları callanetics egzersizleri ni bir denesen, hem bazı rahatsızlıklarada iyi geliyormuş, benim 3-4 defa yapmışlığım var, orada sonunda çok güzel bacak egzersizide var :) yapılabilinir :)
bende farkettim şimdi, ama küçük fotoya mausu getirince oluyor muş
canım call için çok heveslendim bir kaç kez yapmışliğim var, lakin çooook sıkıcı yavvvv, belki tekrar motive ederim kendimi
mausu getirince mesaj sayısı çıkıyor, maus yokken o konunun köşesinde senin avatarın çıkıyor yani o konuya mesaj yazıp yazmadığını anlıyorsun, mausu getirince de mesaj sayını görüyorsun. ben yarışmaya tüm katılanlara başarılar dileyim dedim, hepsine yazdığımı sanıyordum sonra bi baktım ki bazılarında benim leylakım var, bazılarında ise yoook. oylece anladım yani
ayıptır söylemesi kumpir yiyorum. Akşam birşey yemeyeceğim.
bende baktım benim yumruk küçük eşimin yumruğu kadar yemek yedim olur muuu
düşünmemek daha zor canım, mesala ben sana şimdi kırmızı renk bir araba düşünme desem, aklına ilk ne gelir, tabiki kırmızı bir araba.. onu düşünmemeye çalışmak yerine, hareket,yürüyüş, spor vs düşün..yemek düşünmeyeyim diyorum ama aklımda akşam ne yesem var
tabiki başarırsın canımben evlendiğimde 52 kg dım, 69-70 civarındayken, 5 ay gibi bir zamanda inmiştim o kiloya, yine başarabilirim
neyse şimdi biraz hareket etme zamanı
hmm tamam o zaman, yaz ayında evlendim ben de lakin çorapsız asla çıkmam, zaten etek elbise giyemem, kendimi çıplak gibi hissediyorummahzencim çorap giyemedim çünkü yaz ayıydı pişme olasılıpı yüksekti
olu canım, eş durumu mazareti önemli, yönetmeliklerde de var zatenbende baktım benim yumruk küçük eşimin yumruğu kadar yemek yedim olur muuu
evlendiğinde kaç kiloydun acaba?
evet canım olmuycamkızlar ben yarın öğleden sonra olmuycam, kilolarımızı erken bildirelim olur mu? listeyi erkenden hazırlıyayım.
bakalım kim birinci olacak
listede mahzen ve büyük bir ihtimalle tatlitambak olmayacak
olmuycan di mi mahzen?
yedim tabiki de, yedimi yazmıştım da canım sorduğundacanım o yaptığın tatlıyı yemedin di mi? yoksa yedin mii?
düşünmemek daha zor canım, mesala ben sana şimdi kırmızı renk bir araba düşünme desem, aklına ilk ne gelir, tabiki kırmızı bir araba.. onu düşünmemeye çalışmak yerine, hareket,yürüyüş, spor vs düşün..
tabiki başarırsın canım
hmm tamam o zaman, yaz ayında evlendim ben de lakin çorapsız asla çıkmam, zaten etek elbise giyemem, kendimi çıplak gibi hissediyorum
olu canım, eş durumu mazareti önemli, yönetmeliklerde de var zaten
evet canım olmuycam
yedim tabiki de, yedimi yazmıştım da canım sorduğunda
yap canım, bugün yeme tabi tartı öncesi ama yarın ucundan ye derim ben, yiyeceklere anlam yüklemiyorduk değilmibende yapcam bu gün ama yemiycem
yap canım, bugün yeme tabi tartı öncesi ama yarın ucundan ye derim ben, yiyeceklere anlam yüklemiyorduk değilmi
ne gibi yoksahiç iyi şeyler yapmıyorum şuann
ne gibi yoksa
puding gibii ama çay kaşığı ile yiyorum azar azarr
anlam yüklemedim dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?