- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
geçmiş olsun cnm
sağol canımmm tşkler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun cnm
afiyet olsun canım,ayran
az salata
avuç içi kadar tavuk gögsü ızgara 4-5 patates cipsi
az makarna
afiyet olsun canım,
çay içiyorum siyah olandan![]()
sarayca süpersin canım7 otlu çay içtim ardından
50 dk jillian nmtz yaptım
iyi geceler![]()
tartıda dalgalanma en büyük sorunumuz maalesef canım, haftaya iyi olur inş.Günaydın kızlar,
Bu sabah tartıda 51.8 gördüm yine...
Geçene hafta cuma günü 51,0 cumartesi ise 50,8 di kilom aslında...
Kabızlık halen devam ediyor, ve karın ağrılarım dolayısıyla,
Bu hafat da böyle olsun bakalım![]()
100 gr da iyi sonuç canım tebriklergünaydın arkadaşlar, ilk bildirim benden olsun pek iç açıcı değil amahala ödem diyorum
geçen hafta 66.3 kg
bu hafta 66.2 kg
fark 0,1 kg
yüzde 0,15
haftaya hedefim 64.9olmalıııı
![]()
sağlık olsun canım, haftaya iyi verirsinGünaydın kızlar bende kilo pek iç açı değil
pazar gün 65,50 kg iken
bugün 67,50kg olmuşum
ama vucudumda inanılmaz bir ödem elim ayağım yüzüm şiş
çünkü bu hafta doğru dürüst su içmedim
hareketlerim tamamen kısıtladım
boş kaldıkça yatıyom biri beni kendime getirsinnnn
hadi hayırlısı canım, ne zaman görüşmüştünüz en son, şok olacak seni görüncekızlar benim haziran 15 te annem gelecek İnşallah, ve ben o zamana kadar 59 olmak istiyorum, bu mayıs ayında sıkı tutacağım, sizde şahidimsiniz![]()
allah kabul etsin canım, regl olmasaydım ben de karşılayacaktım 3 ayları, bitince tutarım belkievet cnm bugun de orucumun
yarın normal beslenmeye dönecem inş...
oo süper canım tebrikler, komşuda tartılmak iyiymişgünaydın arkadaşlar
vefa tartın bozuk deyince komşuda tartıldım 65,9 geldim
evde 67 çıktım
adımsayar takıyorum ben hemen hergün, iyi oluyor, sana katılabilirim canım..yasemin ben öğlenleri yürüyeceğim 1 saat sende akşamları başla beraber yürüyelim ne dersin? adım sayarın var mı? kaç adım attığımızı yazarız![]()
çok geçmiş olsun canım, nedendir acaba, nasıl başladığını biliyor musun, ne bileyim ters hareket, soğukta kalma falan gibi, ama hava çok soğuk ondan olabilir. Sıcak su koy, ağrı kesici, kas gevşetici al bari.kızlar ben çok kötürümm iki gündür sırt ağrılarım var
sanki sırtıma kar yağıyor gibi buz soğuk ısınmıyor
akşam kaynar su ile masaj yaptım kas gevşetici içtim biraz faydası var ama hala aynıyımmm
çok canım yanıyorrr
bence düzelir canım inşallah olmadı yakı falan mı yapsanbilemedimm kızlar eşimde pc bşında hareketsiz oturmaktan olabiilir yada soğuk vurmuş üşütmüşsündür diyo
acile gitsem bi iğne yapıp geçecekler malesef
yarına düzelmezsem cuma günü gideyim olmasa doktora
sen oruçsan yürümene gerek yok canım, zorlama bence..Selam Kızlar
SARAYCA yürüş bugun yaparmıyım yapamazmıyım bilemem cnm çünkü oruçlu olunca akşam üzeri baya zor geçiyorr adım sayarım vardı evde bir yerlerde önce çok kullanırdım şimdi kullanmıyorummm ama kendimi iyi hissedersem yürürüm
zaten sabah 20 dk akşam 20 dk yürüyorummm
tebrikler canım, süper sonuçgünaydın kızlar
gecen hafta tartılmamıştım aynı kabul etmiştik
gecen hafta:67.5
bu hafta 66.6
diyetin 11. haftası bitti 75 ile başlamıştım Eki Görüntüle 1504140
veren, veremeyen herkesi tebrik ederim kızlar, krizantem
canım eve gidince sıcak su koy dinlen, bir de thermo rheumon diye bi krem var, spreyi de var, onlardan sık bari, ısıtıp rahatlatıyor, bence soğuktan kas tutulması olabilir veya ters harekettenvar canım o kadar değişik bir ağrı ki
sırıtımın tam ortası
buz gibi sanki ısınmıyor orası gibi elimle dokunuyırum ten sıcaklığında bişey yok
ağrı fena
kolay gelsin canım, biz de seni seviyozkızlar öğleden sonra görevdeyimm sizi seviyorum
herkese selamlar çıtır kızlarNasılsınız bakalım, verilmiş mi kilolar?
sarayca süpersin canım
tartıda dalgalanma en büyük sorunumuz maalesef canım, haftaya iyi olur inş.
100 gr da iyi sonuç canım tebrikler
sağlık olsun canım, haftaya iyi verirsin
hadi hayırlısı canım, ne zaman görüşmüştünüz en son, şok olacak seni görünce
allah kabul etsin canım, regl olmasaydım ben de karşılayacaktım 3 ayları, bitince tutarım belki
bu arada sahur yaptınsa sabah artı çıkman çok doğal, iftara doğru tartılmanı öneriririm canım
oo süper canım tebrikler, komşuda tartılmak iyiymişbenim komşunun tartısı var mı acaba
adımsayar takıyorum ben hemen hergün, iyi oluyor, sana katılabilirim canım..
çok geçmiş olsun canım, nedendir acaba, nasıl başladığını biliyor musun, ne bileyim ters hareket, soğukta kalma falan gibi, ama hava çok soğuk ondan olabilir. Sıcak su koy, ağrı kesici, kas gevşetici al bari.
bence düzelir canım inşallah olmadı yakı falan mı yapsan
sen oruçsan yürümene gerek yok canım, zorlama bence..
tebrikler canım, süper sonuç
canım eve gidince sıcak su koy dinlen, bir de thermo rheumon diye bi krem var, spreyi de var, onlardan sık bari, ısıtıp rahatlatıyor, bence soğuktan kas tutulması olabilir veya ters hareketten
kolay gelsin canım, biz de seni seviyoz![]()
ay canım soğuktandır diye düşünüyorum ama nasıl oldu anlamıyorum bendeherkese selamlar çıtır kızlarNasılsınız bakalım, verilmiş mi kilolar?
sarayca süpersin canım
tartıda dalgalanma en büyük sorunumuz maalesef canım, haftaya iyi olur inş.
100 gr da iyi sonuç canım tebrikler
sağlık olsun canım, haftaya iyi verirsin
hadi hayırlısı canım, ne zaman görüşmüştünüz en son, şok olacak seni görünce
allah kabul etsin canım, regl olmasaydım ben de karşılayacaktım 3 ayları, bitince tutarım belki
bu arada sahur yaptınsa sabah artı çıkman çok doğal, iftara doğru tartılmanı öneriririm canım
oo süper canım tebrikler, komşuda tartılmak iyiymişbenim komşunun tartısı var mı acaba
adımsayar takıyorum ben hemen hergün, iyi oluyor, sana katılabilirim canım..
çok geçmiş olsun canım, nedendir acaba, nasıl başladığını biliyor musun, ne bileyim ters hareket, soğukta kalma falan gibi, ama hava çok soğuk ondan olabilir. Sıcak su koy, ağrı kesici, kas gevşetici al bari.
bence düzelir canım inşallah olmadı yakı falan mı yapsan
sen oruçsan yürümene gerek yok canım, zorlama bence..
tebrikler canım, süper sonuç
canım eve gidince sıcak su koy dinlen, bir de thermo rheumon diye bi krem var, spreyi de var, onlardan sık bari, ısıtıp rahatlatıyor, bence soğuktan kas tutulması olabilir veya ters hareketten
kolay gelsin canım, biz de seni seviyoz![]()
mahzenim annem en son 72 kg iken gördü beni :) yaz sonlarıydı yani :) en az 10 kg vereyim ki fark belli olsun
ben hafta içi öğlen arası 1 saat yürüyüş yapmaya çalışıyorum, günlük yazarız bir birimize, akşamları jillianın
bu videosunu gün aşırı yapmayı düşünüyorum, bu aralar diyete ve spora fazlaca asılmam lazım, bir amacım var çünkü![]()
benim de belim ve çevresi genelde buz gibidir, beni rahatlatıyor o krem, sürdükten hemen sonra sıcak su torbası koy, çok rahatlatıyor, havlu dedin ama bana zor gelir o,ütüyle mi ısıtacaksın, hemen soğur sanki o, beni kesmez hiç, kaynar su bile yetmiyor gerçi bana da, evde yoksa alıver medikal yada eczaneden.ay canım soğuktandır diye düşünüyorum ama nasıl oldu anlamıyorum bende
o kremden var evde eşim sürelim dedi ama ben kaşındırdığı yaktığı için sürmedim
oda eczaneden yakı alalım dedi onunda nasıl bişey olduğunu bilmiyorum
sıcak havlu koyacağım gece birde
hap aldım pek fayda etmedi
tamam canım hadi bakalım, akşamları adımlarımızı yazalım, ben de slim in 6 ya başladım dün :)
benim de belim ve çevresi genelde buz gibidir, beni rahatlatıyor o krem, sürdükten hemen sonra sıcak su torbası koy, çok rahatlatıyor, havlu dedin ama bana zor gelir o,ütüyle mi ısıtacaksın, hemen soğur sanki o, beni kesmez hiç, kaynar su bile yetmiyor gerçi bana da, evde yoksa alıver medikal yada eczaneden.
haftaya tartılcam canım, bildiririm. Aylık raporlama süper fikir, ben sadece aylık bildirimlere katılırım sanım :)bu gün yürüyemedim hava yağmurluydu, yarın inşallah güzel olur hava :)
mahzen haftaya sende kilonu bildir, aylık sıralama yapıcam![]()
mahzenim annem en son 72 kg iken gördü beni :) yaz sonlarıydı yani :) en az 10 kg vereyim ki fark belli olsun
ben hafta içi öğlen arası 1 saat yürüyüş yapmaya çalışıyorum, günlük yazarız bir birimize, akşamları jillianın
bu videosunu gün aşırı yapmayı düşünüyorum, bu aralar diyete ve spora fazlaca asılmam lazım, bir amacım var çünkü![]()
bu arada yasemin ve zeliş size de çok teşekkür ederim canlar (anladınız siz onu)