eline sağlık canım, sonuçta bazı haftalar artı olsak da ay bazında herkes kilo vermiş, bu gayet iyiarkadaşlar 1 aydır burada kilo bildiriyoruz ve aylık sıralamamız budur? bence gayet güzel kilo vermişiz, hepinizi tebrik ediyorum...
Eki Görüntüle 1511547
aaa ayın birincisi benmi oldum şimdi
eline sağlık canım, sonuçta bazı haftalar artı olsak da ay bazında herkes kilo vermiş, bu gayet iyi
tebrikler canım :)
inşallah canım ama beni de yabana atma, yeni sistemimde baya yol katettim önümüzde ay ivme kazanabilirimmayısta 1. benim şimdiden söylüyeyim
ben bu gazla devam ederim artık kimse tutamaz benievet canım :)
tebrik ederim canımben bu gazla devam ederim artık kimse tutamaz beni
tebrikler canım :)
inşallah canım ama beni de yabana atma, yeni sistemimde baya yol katettim önümüzde ay ivme kazanabilirim
ben bu gazla devam ederim artık kimse tutamaz beni
hepinize teşekkür ederim kızlar ekim ayından beri yanlız günlük tutuyordum bir arpa boyu yol gidemezken sizi buldum ve sonuç bir ayda 3.1 kilo kızlar tekrar teşekkür ederimtebrikler canım :)
inşallah canım ama beni de yabana atma, yeni sistemimde baya yol katettim önümüzde ay ivme kazanabilirim
aynen canım ben de, havalar da düzelip ısınmış olacağından daha rahat vericez kilolarıbende mayıs ayında daha dikkatli olacağıma inanıyorum, en azından spora ağırlık vereceğim :)
haklısın canım, birlikten kuvvet doğarmışhepinize teşekkür ederim kızlar ekim ayından beri yanlız günlük tutuyordum bir arpa boyu yol gidemezken sizi buldum ve sonuç bir ayda 3.1 kilo kızlar tekrar teşekkür ederim
teşekkür ederim cnmtebrik ederim canım
hepinize teşekkür ederim kızlar ekim ayından beri yanlız günlük tutuyordum bir arpa boyu yol gidemezken sizi buldum ve sonuç bir ayda 3.1 kilo kızlar tekrar teşekkür ederim
aynen canım ben de, havalar da düzelip ısınmış olacağından daha rahat vericez kiloları
haklısın canım, birlikten kuvvet doğarmış
çok yorucu ise hergün yapma haftada üç gün yeterli bence diğer günlerde yürüyüş yaparsınaklıma gelmişken bu jillian nmtz felaket bir şey, bittikten sonra bile yüzümün küçüldüğünü hissediyorum, her gün yapsam ne olur ki acaba
çok yorucu ise hergün yapma haftada üç gün yeterli bence diğer günlerde yürüyüş yaparsın
teşekkür ederim darısı hepimizin başınaRolla tebrik ediyorum canım...
Saraycam ellerine sağlık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?