Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

selamlar dün akşamdan beri çozuttuğum için yazacak yüzüm de yokk
çozutmaya devam ediyorummm immdattttttttttttt

kızlar ben 59 a yaklaşırım siz 70 e yaklaşırsınız bu gidişleee

6 mayıs 10000 adım
7 mayıs 6000 adım
8 mayıs şimdilik 7000 adım

dün akşam tavuk güveç yediğim için köfte bu güne kaldı, bu gün öğlen akşam aynı gibi olacak

akşam
köfte
salata
yoğurt

hava güzel olduğundan çocukları çıkarmak isterim 10000 adımı tamamlarım belki

ayrıca vakit olursa saat 22 gibi tekrardan jillian nmtz me kaldığım yerden devam etmek istiyorum

kendi kendime yazdığım için, kendime ve günlüğüme iyi akşamlar diliyorum , yarın görüşmek dileğiyle

hayırdır canım, inşallah en kısa zamanda çözülür sorunlar..
inşallah hayır olur cnm sadece biraz zaman gerekiyor ayrıca ben diyete ve yarışa devam ediyorum ve iddalıyım
bu hafta 64ü görürüm inşallah
öğle kıymalı kapuska yoğurt 1dilim ekmek
domates
hoşçakal sarayca iyi hafta sonları

teşekkür ederim canım, sıkıntın bir an önce geçsin,

bende artık sıkı tutup vermek istiyorum kilolarımı, zira yaz geldi çattı

akşam biraz abarttım, canım çok tatlı istedi, bisküvi yedim maalesef... bu nedenle ctesi ayran aşı yapacağım, ceza bana

bu gün yediğim için canım spor yapmak bile istemiyor, ne acı!
en azından 7880 adım atmışım

iyi geceler...

hafta sonu çok güzeldi bir o kadar kaloriliydi maalesef... yeniden start verdim bu gün

akşam biraz abarttım, canım çok tatlı istedi, bisküvi yedim maalesef... bu nedenle ctesi ayran aşı yapacağım, ceza bana
günaydın cnm ayran aşını yaptınmı
benim haftasonum yoğun geçti ama 64 ü tartıda gördüm inşallah bugün herkes için her açıdan sorunsuz güzel bir gün olur

günaydın cnm ayran aşını yaptınmı
benim haftasonum yoğun geçti ama 64 ü tartıda gördüm inşallah bugün herkes için her açıdan sorunsuz güzel bir gün olur

merhaba canım, yapmadım, bu gün yapacaktım, dolaptan çıkarmayı unuttum, yarın yaparım ama .. 64 ü görmene sevindim, maşallah...

günaydın kızlarrrr iyi haftalarrr

bir dilim ekmek
salatalık domates
birparça peynir
5zeytin

benim sıkıntı gecelerdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…