- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 248
- 41
olabilir cnm ya regl olmam gerekiyor buarada başlasın bende başlayayım çok iyi olurhayırlı olsun düğününüz,ayrıca çok kilo almamışsın, korumuşsun , verirsin yine canım,
bende tesadüf bu gün ayran aşına başladım, 3 gün yapmayı düşünüyorum, uygun olursa gel katıl bana
tamam canım ben ne kadar verdiğimi yazarım, 3 gün diyorum ama halsiz kalırsam 2 günde bitirebilirim, hedef 63.9 kg :)olabilir cnm ya regl olmam gerekiyor buarada başlasın bende başlayayım çok iyi olur
tamam cnm bende bugün yarın haşlasam başlayabilirim bakalım evde ne var ne yoktamam canım ben ne kadar verdiğimi yazarım, 3 gün diyorum ama halsiz kalırsam 2 günde bitirebilirim, hedef 63.9 kg :)
benim dondurucuda 3 adet varmış, onları bitireyim diyorum :) hadi bu gün hazırla yarın başla sende, eğer sende yaparsan 3 gün yaparım bende :)tamam cnm bende bugün yarın haşlasam başlayabilirim bakalım evde ne var ne yok
günaydın günlüğüm ve dostlarım, dün ayran aşı detoksumu eksiksiz tamamladım, sabah tartı sonucum maşallah diyeyim çok güzel, detoks bitince sonuçları yazarım nasipse...
sabah
yumurta
peynir
domates
salatalık
biber :)
günaydın cnm
afiyet olsunnn
günaydın tatlım mutlu günler dilerimgünaydın günlüğüm ve dostlarım, dün ayran aşı detoksumu eksiksiz tamamladım, sabah tartı sonucum maşallah diyeyim çok güzel, detoks bitince sonuçları yazarım nasipse...
sabah
yumurta
peynir
domates
salatalık
biber :)
günaydın tatlım mutlu günler dilerim
iyiyim cnm sağol sende ne habergünaydın canım, nasılsın?
kızlar bende bugün başladım sabah kilom 67.5 :-( ama bu en kısa sürede değişecek
sabah
biraz peynir
4 minik yeşil zeytin
domates salatalık biber
2dilim ekmek
şekersiz çay
iyiyim cnm sağol sende ne haber
geçmiş olsun cnm kızın kaç yaşındaydı kim bakıyor çalışan annelerin kaderi bu
sevindim cnmTeşekkür ederim canım, 3 yaşında, babaannesi yanında, şimdilik bir problem yokmuş, sabah ateş düşürücü verdim ,
Çoook gecmis olsun canim...canım bende iyiyim, kızım biraz rahatsız ateşi var, iş yerindeyim ama aklım orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?