ben bütün meyveleri severimkarpuz en çok kilo aldıran meyvelerden biri olduğunu biliyorumyersen de, gündüz yemeye çalış derim,
bu arada ben karpuzu hiç sevmem, bu benim için avantaj sanırım
afiyet olsun canım, dozunda yendiği sürece sorun olmaz sanırım ..evet
ben bütün meyveleri severim
sarayca nerdesin merak ediyorum tartı sonucunu
Cnm çok geçmiş olsun sonuç süper bende yapmak istiyorumgünaydın rollacım, kızım 2 gündür ateşi çıkıyordu, sabah doktora götürdüm, idrar tahlili istedi, alamadım tekrar eve götürdüm, yeni iş yerine geldim
başladığım gün 65.5 kg idim dün 64 kg çıktım bu gün ise 63.4 kg idim toplamda 2 günlük detoks sonucum 2.1 kg :) güzel bir rakam, bu gün dikkatli besleneceğim bakalım yarın sonuç ne olur, 200-300 gr artı olsa da sonuç yinede güzelbayram ve sonrası artılarımdan şimdilik kurtulmuş oldum....
sabah
uno kepekli grisini
peynir
tereyağın da yumurta
Cnm çok geçmiş olsun sonuç süper bende yapmak istiyorum
aslında bayadır diyet yapmıyorsun ya, 1 gün bile yapsan, en azından ödemlerini atarsın, insan mutlu hissediyor kendini, ben ilk gün 1,5 kg verdim :)[/QUOTEmebpersonelCnm malzemeleri bir kere hazır etsem YaparımYaparım
Cnm malzemeleri bi kere hazır etsem Yaparım da vaktim hiç olmuyoraslında bayadır diyet yapmıyorsun ya, 1 gün bile yapsan, en azından ödemlerini atarsın, insan mutlu hissediyor kendini, ben ilk gün 1,5 kg verdim :)
Cnm malzemeleri bi kere hazır etsem Yaparım da vaktim hiç olmuyor
Cnm 8poşet için ne kadar Mazeme lazımyazarmısın lütfenben bi defasında 8 poşet hazırlayıp , dondurucuya koymuştum, hala onları tüketiyorum, 1 tane kaldı :)
Cnm 8poşet için ne kadar Mazeme lazımyazarmısın lütfen
cnm sevindim inşallah devamı gelirgünaydın günlüğüm ve değerli dostlarım
dünkü Menum
Sabah
yumurta
salata
peynir
uno grisini
Oglen
Tavuk
sehriye corba
Aksam
kiymali melemen
yogurt
2 dilim tb ekmegi
salatalik
bu gün kü kilom 63.4 kg dün ile aynı, yani artım yok, ayran aşı işe yaradı mı nedir
cnm sevindim inşallah devamı gelir
günaydın canım tebrik ederim harikaaagünaydın günlüğüm ve değerli dostlarım
dünkü Menum
Sabah
yumurta
salata
peynir
uno grisini
Oglen
Tavuk
sehriye corba
Aksam
kiymali melemen
yogurt
2 dilim tb ekmegi
salatalik
bu gün kü kilom 63.4 kg dün ile aynı, yani artım yok, ayran aşı işe yaradı mı nedir
günaydın canım tebrik ederim harikaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?