inşallah cnm ama ben son zamanlarda pek iradeli değilim ve şu anda dondurma yiyiyorum :-(
desteğin için teşekkür ederim o zaman ne yapıyorum hemen yarın başlıyormbu gün ye elbet, yarın başlarsın :), hem arada dondurmada yiyeceksin, rollacım sen nasıl beslenmen gerektiğini biliyorsun zaten, herşeyden yeterli miktarda yiyeceksin, bi başlasan gerisi gelecek aslında
desteğin için teşekkür ederim o zaman ne yapıyorum hemen yarın başlıyorm
şimdiden tahmin edeyim kilomu bakalım yarın ne çıkacakçok sevindim canım, bu gün canının istediğini ye o zaman
yarın başlayalım, haftada 300-500 gr. gitse bile süper rakamlar bunlar, hiç ümitsizliğe kapılmadan hedefimize ulaşalım inşallah..
şimdiden tahmin edeyim kilomu bakalım yarın ne çıkacak
kilom 68.0
geçen cumaya göre -800 dicem inşallah
Ve tam tahmin :)
Eki Görüntüle 1600439
günaydın kızlar hayırlı cumalar dün akşam dondurma yedim ve tartıya yansıdı 68.2(
günaydın benimde kilometre geçen haftaya göre artı bu hafta hiç dikkat etmedim
geçen hafta sanırım 65.9 du
bu hafta 67.3
olsun aynen devam pes etmek yok en azından benim gibi artı değilsingünaydın arkadaşlar, dünden bu güne baya artım var ama dün cıs yapmadım, bazı dönemler öyle sebepsiz ödem olabiliyor, bu nedenle demoralize olmadan aynen devam kaldığım yerden
62.3 kg, sanırım geçen haftayla aynı, hedefim 62 leri görmekti, dün gördüm ama bu gün göremedim...
evet tam gaz devamolsun canım bu gün start verdin ama değil mi?
Hadi ilk bildirim benden maesef acı gerceği öğrendiEki Görüntüle 1595360 m
günaydın hanımlar yarın öbürgün rgli olucam bu yüzden acayip şişim tartıyada yansıdı bu durum 69.6
günaydın kızlar
63.3 kg
dünden bu güne 100 gr gitmiş :)
sabahki kilom 67.4 akşam dayanamadım bulgur pilavı cacık yedim o şişlik yaptı herhalde bismillah deyip başlıyorum ayran aşına
sabah
peynir
yumurta
3 zeytin
ekmek
domates salatalık
1 dilim ekmek
1tk vişne marmelatı (bu olmadı ama çok azdı )
teşekkür ederim cnm geçen haftaya göre 100 gram eksiyim ben telefondan girdiğim için zor oluyor eski sayfalara pek fazla bakamıyorumgeçen cumaki kilo bildirimimiz burada kızlar, fırsatım bu gün olmaz ama bir ara ilk sayfaya eklerim, unutmayız böylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?