Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

Kizlar uyguladigim detoks an itibariyle bitti. Elim ayagim titremeye baslayinca yemek yedim

Lamekan aldigin korse ise yarasa soyle bize olur mu.
yapma böyle şeyler sağlığından önemli allah aşkına
korse bi gelsin paylaşıcam düşüncelerimi merak etme inşallah işe yarar o kadarda para verdim bir korse için

yapma böyle şeyler sağlığından önemli allah aşkına
korse bi gelsin paylaşıcam düşüncelerimi merak etme inşallah işe yarar o kadarda para verdim bir korse için

Bu ara biraz hizli vereyim dedim. Bu son. Sagligimdan degerli değil.

Korseyi yarin bi incelerim. Sikilastiriypr her halde

valla sıkılaştırdığını ve incelme yaptığı söyleniyor ama tabii bakmak lazım böyle olursa süper olur valla :)

Lamekan Güzelmiş . Güle güle kullan

Yasemin yaz bitince giyeriz bizde

menüm

sabah
2 armut
öğlen
2 kuru kayısı
1 hurma
1 kurutulmuş mürdüm eriği

türlü
salata

akşam
haşlanmış tavuk
salata
ayran

bu gün güya sadece meyve yiyecektim ama yapamadım, zaten ne gereği var, sağlıklı beslenerek gayet güzel kilo veriliyor :)

birazdan jillian yapmayı planlıyorum,

Rolla
krizantem3
LaMeKaN369
G guziss35

kızlar yarın kilo bildirim günümüz, tartılmayı unutmayın olur mu?

F frenzy80 canım sende bildir tartını , en azından kontrol altına alırız kilolarımızı

mahzen77 ah mahzen ahhh terkettin bizleri, hadi sende gel artık, bitti sınavların

cnm sağol unutmuştum ben kilo
bildirimini sabah pek iç açıcı bir rakam göremem ama olsun yinede tartılır yazarım

cnm sağol unutmuştum ben kilo
bildirimini sabah pek iç açıcı bir rakam göremem ama olsun yinede tartılır yazarım
canım, olsun yarın başlangıcın olur,

rolla hadi bak ne kaldı 60 a verelim beraber , sonra korumaya alırız, Allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…