Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

sütlaç olmamış ama arada bir kaçamaktan bişey olmaz devamı gelmedigi sürece
yok yok bugünlük başka kaçamak yookk hatta bu hafta olmasın başka
diyetisyene gider haftada bir sütlü tatlı veriridi onu yediğimde 1 dilim ekmek ve 1 bardak sütümü içmemem gerekiyodu akşam ki ekmeğimi yemem bende

tamam işte kaçamak yapıncada ne yapılacağı biliyorsun bu süper kilo vermemek için hiçbir neden yok o zaman

guzis öğlen yemen iyi sütlacı, akşam yiyince yakması da zor oluyor, ayıca sütlü tatlı , akşam dikkat etsen sana artı olarak dönmez

kızlar, şimdi basenlilere imrenme mi diyorsunuz, koca göbekten iyidir genede

sütlacı çok seviyorum dayanamadım yedim valla akşama spora gidicem faydası olur inş
basenlilere özenme tatlım inan gföbeği daha çok eritirsin

sütlacı çok seviyorum dayanamadım yedim valla akşama spora gidicem faydası olur inş
basenlilere özenme tatlım inan gföbeği daha çok eritirsin

afiyet olsun, bende yerdim sanırım :)

iyi o zaman göbeğimi eritmeye çalışayım ama taşınana kadar spor yapmak zor olacak gibi

akşama köfte yapayım bari, en kolayı, hem çocuklarda seviyor, benimkiler çorba içmiyor ya, yapıp yapıp döküyorum, son günlerde yapmadım ne yalan söylüyeyim, bıktım dökmekten

bu gün işten erken kaçasım var, akşama düğün var, gideyimde hazırlık yapayım, komşumuzun düğünü ama bir aile gibi olduk onlarla, buradan ayrılınca özlüycem onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…