sütlaç olmamış ama arada bir kaçamaktan bişey olmaz devamı gelmedigi sürecekızlar geldim çorba salata ve maalesef fırın sütlaç yedim
yok yok bugünlük başka kaçamak yookk hatta bu hafta olmasın başkasütlaç olmamış ama arada bir kaçamaktan bişey olmaz devamı gelmedigi sürece
yok yok bugünlük başka kaçamak yookk hatta bu hafta olmasın başka
diyetisyene gider haftada bir sütlü tatlı veriridi onu yediğimde 1 dilim ekmek ve 1 bardak sütümü içmemem gerekiyodu akşam ki ekmeğimi yemem bende
tamam işte kaçamak yapıncada ne yapılacağı biliyorsun bu süper kilo vermemek için hiçbir neden yok o zamanyok yok bugünlük başka kaçamak yookk hatta bu hafta olmasın başka
diyetisyene gider haftada bir sütlü tatlı veriridi onu yediğimde 1 dilim ekmek ve 1 bardak sütümü içmemem gerekiyodu akşam ki ekmeğimi yemem bende
sütlacı çok seviyorum dayanamadım yedim valla akşama spora gidicem faydası olur inşguzis öğlen yemen iyi sütlacı, akşam yiyince yakması da zor oluyor, ayıca sütlü tatlı , akşam dikkat etsen sana artı olarak dönmez
kızlar, şimdi basenlilere imrenme mi diyorsunuz,koca göbekten iyidir genede
sütlacı çok seviyorum dayanamadım yedim valla akşama spora gidicem faydası olur inş
basenlilere özenme tatlım inan gföbeği daha çok eritirsin
özenme çünkü ne yaparsan yap erimiyorlarguzis öğlen yemen iyi sütlacı, akşam yiyince yakması da zor oluyor, ayıca sütlü tatlı , akşam dikkat etsen sana artı olarak dönmez
kızlar, şimdi basenlilere imrenme mi diyorsunuz,koca göbekten iyidir genede
özenme çünkü ne yaparsan yap erimiyorlar
özenme çünkü ne yaparsan yap erimiyorlar[/,
rolla ablama katılıyorum canım
bu arada sizlere abla desem kızmzsınız demi canlarım
demekki işe yaramışdün ilk defa pilates denen şeyi yaptım karnımın içleri bile ağrıyo çok fenayım
dün ilk defa pilates denen şeyi yaptım karnımın içleri bile ağrıyo çok fenayım
afiyet olsun ablacım resmini göremedim hata veriyo yetkim yokmuş görmeyeöğle yemeğim bugün cnm resimli paylaşmak istedi bundan sonra vakit buldukça resimli paylaşmak istiyorum Eki Görüntüle 1604340
afiyet olsun ablacım resmini göremedim hata veriyo yetkim yokmuş görmeye
öğle yemeğim bugün cnm resimli paylaşmak istedi bundan sonra vakit buldukça resimli paylaşmak istiyorumEki Görüntüle 1604348
bende de köfte var menüdeakşama köfte yapayım bari, en kolayı, hem çocuklarda seviyor, benimkiler çorba içmiyor ya, yapıp yapıp döküyorum, son günlerde yapmadım ne yalan söylüyeyim, bıktım dökmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?