Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

Rolla @LaMeKaN369 kızlar ne yaptınız, uğramıyorsunuz, motivasyon düştü mü yoksa
yok cnm motivasyonum düşmedi de bugün pek vaktim olmadı ondan yazmadım yediklerimde pek düzenli değil ondan menü yazmıyorum ama az yemeye çalışıyorum tartımıda ablama verdim tartısı yok oda ayran aşı yapacak onun için aldı tartıyı bakalım sonuç ne olacak

aman motivasyon düşmesinde rollacım, ablanda iyi sonuç alır inşallah. kaç kilo ablan?

66 hemen hemen benimle aynı yanlız boyu benden biraz uzun bizde basen sorunu var sülalemiz hep aynı basenler geniş yani üst bedende 38 giyerken alt 40.42 oluyor ancak
aslında çok abartılı değil kilolarımız ama dediğin gibi insan bi 38 olmak istiyor, benimde göbeğim var, elma tiplilerdenim, basenlilere imrenmişliğim var

hiç imrnilecek bi durum değil canım bizim bayanlarda basenli ve bacaklar kalın maalesef kardeşim 54 kilo onun bacakları bile kalın

aslında çok abartılı değil kilolarımız ama dediğin gibi insan bi 38 olmak istiyor, benimde göbeğim var, elma tiplilerdenim, basenlilere imrenmişliğim var
gerçekten hiç imrenilecek bi durum değil hep basenlerimi örtecek şeyler giymek zorunda kalıyorum bende istiyorum kısa tişörtler giymek :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…