Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

ben birazdan çıkacağım, iyi günler hepinize, burada hava kapalı, sanırım yağmur yağacak :) bu yaz günü iyi bir şey aslında, :)

Rolla LaMeKaN369 kızlar ne yaptınız, uğramıyorsunuz, motivasyon düştü mü yoksa

ahh cnm sorma ya son 3 gündür sporumu yapıyorum ama hala regl olamadım şişim haliyle.İhale dönemindeyiz işler çok yoğun
buarada moralimde cok bozuk yaşadığımız ilçede bomba patladı 1 polis yaralanmış çok korktuk Allah şifa versin bu ortam çok geriyor beni

canım biraz önce özelden yazacaktım, doğuda olmak zor helede bu dönemde diye, sonra vaz geçtim, Allah yardımcınız olsun hakikaten ülke çok karışık, ben haber dahi izlemiyorum, çok üzülüyorum,

Allah cümlemizi kötülükten korusun kızlar bu aralar ortalık çok bozuk maalesef rabbim yardımcımız olsun cümlemizin

canım biraz önce özelden yazacaktım, doğuda olmak zor helede bu dönemde diye, sonra vaz geçtim, Allah yardımcınız olsun hakikaten ülke çok karışık, ben haber dahi izlemiyorum, çok üzülüyorum,

Allah cümlemizi kötülükten korusun kızlar bu aralar ortalık çok bozuk maalesef rabbim yardımcımız olsun cümlemizin
amin cnm ortam maalesef çok karışık evden biyere kımıldayamıyoruz ilçeyle ilin bağlantısıda nerdeyse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…