nerelerdesiniz bakim siz
bugün kötü geçti benim için cumaya artılardayım maaleseff
günaydın kızlar düne göre -200 ama yarın yine 67 yi göremicem sanırım vücudumda ödem var 2 haftadır maydanoz suyumu içmedim yarın tekrar başlıyacağım
inş canım 2 gündür anladım ki sporsuz diyet boşa kürek çekmek gibi muhakkak spobu cumartesi yola çıkacağız kısmetse, 1 hafta kv delerde kalacağız, orada daha düzenli olabilirim, en azından yürüyüş vs. yapma fırsatım olur..
sabahları aç karnına maydanoz kaynatıp içiyodum bayadır yapmadım yarın tekrar başlıcam bakalımgünaydın canım, yeşil çay vs. iç, ödeme iyi gelir belki,
inş canım 2 gündür anladım ki sporsuz diyet boşa kürek çekmek gibi muhakkak spo
sabahları aç karnına maydanoz kaynatıp içiyodum bayadır yapmadım yarın tekrar başlıcam bakalım
günaydın şekerler
bende bir kilo almışımmmm
şu 2-3 gün gidene kadar dikkat etsem ii olacak
günaydın kızlar akşam yine fazla kaçırdım yarın tartıda ne çıkar bilmiyorum tartım ablamda bugün işten dönerken alırım ha bu aradan ablam detokssü tamamlayamadı akşam üzeri kusmuş
sonra bi muz akşam normal yemek yemiş ona rağmen 1.6kilo kaybı olmuş bir daha asla yapmam diyor
geçmiş olsun canımm bünyesi kabul etmedi demekkiigünaydın kızlar akşam yine fazla kaçırdım yarın tartıda ne çıkar bilmiyorum tartım ablamda bugün işten dönerken alırım ha bu aradan ablam detokssü tamamlayamadı akşam üzeri kusmuş
sonra bi muz akşam normal yemek yemiş ona rağmen 1.6kilo kaybı olmuş bir daha asla yapmam diyor
günaydın canım, çabuk gelen çabuk gider, biraz dikkatle verirsin sennn
sağol cnmaa geçmiş olsun ya, kişiden kişiye değişiyor işte, bende severek yapıyorum, ama bu detoksu en fazla ayda bir yapmalı, ben son zamanlarda buzlukta bitsin diye yaptım ve hiç etkili olmamıştı :)
sabah kahvaltımEki Görüntüle 1605027
teşekkür ederim o zaten diyet yaparkende dayanamıyor bünyesi biraz hassas sanırımgeçmiş olsun canımm bünyesi kabul etmedi demekkii
günaydınn
inşallah kuzummm
teşekkür ederim o zaten diyet yaparkende dayanamıyor bünyesi biraz hassas sanırımgeçmiş olsun canımm bünyesi kabul etmedi demekkii
günaydınn
inşallah kuzummm
günaydın kızlar akşam yine fazla kaçırdım yarın tartıda ne çıkar bilmiyorum tartım ablamda bugün işten dönerken alırım ha bu aradan ablam detokssü tamamlayamadı akşam üzeri kusmuş
sonra bi muz akşam normal yemek yemiş ona rağmen 1.6kilo kaybı olmuş bir daha asla yapmam diyor[/QUO
geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?