çok güzel bir kahvaltı afiyet olsunsabah kahvaltımEki Görüntüle 1605027
kızlar elma sirkesi +bal +su karşımı yağ yakımını sağlıyomuş bilgisi olan var mı
cnm hiç öyle şeyler yapmadım bilmiyorum ama mideye zararlı olduğunu duymuştumkızlar elma sirkesi +bal +su karşımı yağ yakımını sağlıyomuş bilgisi olan var mı
günaydın kızlar akşam yine fazla kaçırdım yarın tartıda ne çıkar bilmiyorum tartım ablamda bugün işten dönerken alırım ha bu aradan ablam detokssü tamamlayamadı akşam üzeri kusmuş
sonra bi muz akşam normal yemek yemiş ona rağmen 1.6kilo kaybı olmuş bir daha asla yapmam diyor
günaydın kızlarr bugün tartıda 68.7 yi gördüm 1 günde 1 kilo almışım inanamıyorum yaakızlar elma sirkesi +bal +su karşımı yağ yakımını sağlıyomuş bilgisi olan var mı
günaydın kızlarr bugün tartıda 68.7 yi gördüm 1 günde 1 kilo almışım inanamıyorum yaa
roll cnm ablanın bünyesi çok hassasmış demkki bende hiç öyle etki yapmamıştı.
guziss sanırım yağ yakımı sağlıyormuş ama benim mide kaldırmadı sirkeyi midesi hassas olanlar denemessin
bende yedim geldim
sulu köfte
1 sk bulgur pilavı
cacık
(sulu köfteyi patetes ile doldurmuşlar 3 adet köfte vardı onu yedim, acıkırım diye bulgur pilavı da yedim :)
afiyet olsun canımbende yedim geldim
sulu köfte
1 sk bulgur pilavı
cacık
(sulu köfteyi patetes ile doldurmuşlar 3 adet köfte vardı onu yedim, acıkırım diye bulgur pilavı da yedim :)
sağol cnm böyle daha çok motive edici oluyor vaktim oldukça resimli paylaşmaya gayret edicemrolla resimli çok güzel oluyor, miktarda belli, gayet güzel bir menü, afiyet olsun
güziş sanada afiyet olsun canım
çok güzel, bi taşınsam nasipse, düzene gireceğim, o zaman resimler eklerim bende.sağol cnm böyle daha çok motive edici oluyor vaktim oldukça resimli paylaşmaya gayret edicem
çok güzel, bi taşınsam nasipse, düzene gireceğim, o zaman resimler eklerim bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?