Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

Tunaydin kizlar bakiyorumda kimsecikler yok . Hepiniz biraktinizmi diyeti. Ya da topigi

Her neyse sabah süt almak icin ciktim ve 3000 adım yürüdüm sonra hafif bi kahvaltidan sonra evi bi guzel supurup sildim. Baya hareket ettim yani . Cocuklar ve ben dustan sonra meyve yedik. Sut ictik. Oglusu yatagina koydum ve burayi actim. :)

Aksam kofte salata ayran ile günü kapatirim herhalde.

Iyi günler hepinize

Rolla nerelerdesin . Goremiyorum seni
cnm izin bana yaramadı hiç düzen kalmadı evde bekleyen işleri yaptım annemin hastane kontroleri vardı onlara yardımcı oldum pazartesi işe başlıyorum
geri dönüp bakıyorum diyet için koca bir sıfır kendime vakit ayırma koca bir sıfır kendime bir türlü zaman ayıramıyorum artık beceriksiz olduğumu düşünmeye başladım herşeye yetişemiyorum
kilo bildirimi 67.7 ama son günlerde ne bulduysam yedim

Tatil sonrası duzene sokarsin sen, ümitsiz olma lütfen. Sen basaracaksin, başka yolu yok bunun.

Günaydın Günlüğüm. Gunaydin dediğime bakma saat 8 olmadan, çocluk çocuk ayaktayiz biz

Bu aralar istahim pek yok. Stresliyim. Yarin nasipse yola koyulacagiz, ablam cocuklari ve biz. Evimize geçeceğiz, stresin nedeni çocuklarla zor olur mu acaba... inşallah rahat bir sekilde tasiniriz.

Yoğun olacagimdan burayı ihmal edebilirim.

İyi günler. .

cnm sen becerirsin merak etme kolay gelsin şimdiden Allah ağzınızın tadını bozmasın

saraycacım nerelerdesin? taşınma telaşınız bittince gel
canım taşınma bitti çok şükür, işe başladım, yeni yeni işlere adepte olmaya çalışıyorum, tartımın pili bitti kaç zamandır tartılamıyorum. ama bu gün sabahki simit hariç, sağlıklı beslenmeye başlıyorum bakalım, çok teşekkür ederim ayrıca,

süpersin
hadi hayırlı olsun

bu gün menü vereyim :) keşke tartılabilseydim, ama çok almadım, kıyafetlerimden anlıyorum, hatta aynı kilolarda olabilirim.. 62-63 arası en fazla 64 olmuşumdur

sabah
1 simit
ara kuru kayısı

öğlen
sulu köfte
zeytinyağlı bamya
salata

akşama
hamsi
salata yerim

iş yerinde yemekler 4 ana 4 ara 4 salata tatlı şeklinde çıkıyor, bizde herbirinden 1 er adet seçiyoruz :) yani kendime göre ayarlıyabilirim, bu benim için iyi oldu :)

hoş geldin cnm ben tam üç kilo aldım yine yine yeniden başladım yeni günlük açtım inşallah bu sefer bırakmam yeniden yazmaya başlamana çok sevindim

inşallah günlüğün sana uğurlu gelir rollacım, seni gördüğüme sevindim, bundan sonra sağlıklı beslenerek kilolarını vereceğine inanıyorum, takip edicem seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…