cnm izin bana yaramadı hiç düzen kalmadı evde bekleyen işleri yaptım annemin hastane kontroleri vardı onlara yardımcı oldum pazartesi işe başlıyorumRolla nerelerdesin . Goremiyorum seni
cnm izin bana yaramadı hiç düzen kalmadı evde bekleyen işleri yaptım annemin hastane kontroleri vardı onlara yardımcı oldum pazartesi işe başlıyorum
geri dönüp bakıyorum diyet için koca bir sıfır kendime vakit ayırma koca bir sıfır kendime bir türlü zaman ayıramıyorum artık beceriksiz olduğumu düşünmeye başladım herşeye yetişemiyorum
kilo bildirimi 67.7 ama son günlerde ne bulduysam yedim
cnm sen becerirsin merak etme kolay gelsin şimdiden Allah ağzınızın tadını bozmasınGünaydın Günlüğüm. Gunaydin dediğime bakma saat 8 olmadan, çocluk çocuk ayaktayiz biz
Bu aralar istahim pek yok. Stresliyim. Yarin nasipse yola koyulacagiz, ablam cocuklari ve biz. Evimize geçeceğiz, stresin nedeni çocuklarla zor olur mu acaba... inşallah rahat bir sekilde tasiniriz.
Yoğun olacagimdan burayı ihmal edebilirim.
İyi günler. .
cnm sen becerirsin merak etme kolay gelsin şimdiden Allah ağzınızın tadını bozmasın
günaydın cnm
iyiyiz sen nasılsınn
vefa tatil dolu dolu geçiyorr görüşüyoruz arada bir :))
allah sana da kolaylık versin tatlım
kendine iyi bakkk
saraycacım nerelerdesin? taşınma telaşınız bittince gelTeşekkür ederim canım. Bizde 1 saate kadar yola cikacagiz
canım taşınma bitti çok şükür, işe başladım, yeni yeni işlere adepte olmaya çalışıyorum, tartımın pili bitti kaç zamandır tartılamıyorum. ama bu gün sabahki simit hariç, sağlıklı beslenmeye başlıyorum bakalım, çok teşekkür ederim ayrıca,saraycacım nerelerdesin? taşınma telaşınız bittince gel
süpersincanım taşınma bitti çok şükür, işe başladım, yeni yeni işlere adepte olmaya çalışıyorum, tartımın pili bitti kaç zamandır tartılamıyorum. ama bu gün sabahki simit hariç, sağlıklı beslenmeye başlıyorum bakalım, çok teşekkür ederim ayrıca,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?