Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

mehter takımı gibiyim canım veriyorum alıyorum cuma günü daha önce gittiğim diyetisyenimin verdiğilisteye başladım bakalım nolcak birdesporda yapıyoprumheraldebu sefer ulaşırım hedefime

mehter takımı gibiyim canım veriyorum alıyorum cuma günü daha önce gittiğim diyetisyenimin verdiğilisteye başladım bakalım nolcak birdesporda yapıyoprumheraldebu sefer ulaşırım hedefime

oo spor yapıyorsan güzel verirsin, şimdi benim ev ve iş yeri 20 dk. tutuyor, yürümeyi düşünüyorum, bana spor olur, diğer zamanlar spor yapmadım diye üzülmem en azından, sabah 20 akşam 20 = 40 dk yürüyüş :)

bencede yürü tatlım faydası olur 40 dk azdeğil öğlenleri bende 20 dk yürüyorum akşamları da 1 saat spordayım

günaydın günlük, seni ihmal ediyorum, hem yoğunum hemde akşamları yine pek dikkat edemiyorum, ama öyle aşırı yemiyorum yani kilo koruyorum gibi bir şey :)

bu sabah geç kaldım bu nedenle simit yedim, zaten su içiyorum, spor yapamıyorum, işe gidip gelme işi yattı, zor oluyor, işe giderken terlemek istemiyorum ayrıca, ama yinede erken kalktığım zamanlar yürürüm

selam cnm nasılsıın

nasıl alıştınmı yeni görev yerine

yeni memleketineeee

öğlen
et sote
patates kızarması ile beraber,
salata
ayran
2 dilim kepek ekmeği

yemeklerde hep patates var, yememem gerekiyor biliyorum

bu gün bi eczanede tartıldım, tok karnına kıyafetle 62 kg çıktım, çalışana tartı doğrumu diye sordum evet dedi ama bence eksik tartıyor, kıyafet ve tok karnına 65 falan çıkmalıydım

boşver takma oh negüzel 62 sin işteeee

Merhaba ben 55 kiloyum hedefim 50-52 olmak normalde ekmek ve şeker tüketmiyorum o yüzden kilo vermem iyice zorlaşıyor ne önerirsiniz

günaydın arkadaşlar, bende sabah tartımın pilini çıkardım ve taktım çalıştı, kilom 62.8 kg çıktı, çok sevindim almamışım onca yememe rağmen, saat 22.00 de benim yeğenlere tereyağlı mısır patlattım öyle güzel koktu ki, ama 1 tane dahi almadım, artık alışkanlık olmuş bende gece asla yemiyorum diyet yapmasamda :) aslında ben şu ara korumayı öğreniyor gibiyim, hiç çaba göstermesem de, su bol içiyorum ve aralarda çok atıştırmıyorum :)

bu hafta annemler ve ablamlar burada ve pek dikkat etmeyi düşünmüyorum, ama inşallah bayram haftası 3-4 gün pro yaparak telafi ederim... görüşmek üzere...

selam günlük, bu gün yeniden 7. takım cuma yarışmasında listeye girdim, listede olunca daha dikkatli oluyorum, umarım 50 lere rahat bir şekilde ulaşırım :)

günaydın günlük, aynen motivasyonum yüksek bu gün,

bundan sonra buraya sadece cuma günleri kilo bildireceğim, çünkü fazla vaktim olmuyor..

selam günlüğüm
cuma bildiririmim
geçen hafta 62.8 kg
bu hafta 61.1 kg
fark 1.7 kg
yüzde 2,71

25 eylülde bildirim yapmıycam, tartım olmuycak çünkü 2 ekimde görüşmek üzere

selam günlüğüm
cuma bildiririmim
geçen hafta 62.8 kg
bu hafta 61.1 kg
fark 1.7 kg
yüzde 2,71

25 eylülde bildirim yapmıycam, tartım olmuycak çünkü 2 ekimde görüşmek üzere
cnm tebrik ederim ben tam üç kilo aldım 69 oldum bayram sonrası sıkı bir şekil başlamam lazım yoksa sonum iyi değil

cnm tebrik ederim ben tam üç kilo aldım 69 oldum bayram sonrası sıkı bir şekil başlamam lazım yoksa sonum iyi değil
teşekkür ederim canım,

sen diyet yaparken gayet güzel kilo veriyorsun rollacım, bayramdan sonra dikkat ederek hemen verirsin kilolarını,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…