bundan sonra öğlenleri yürüycez 3 kişi anlaştık hızlı tempo yürüycez bakalım, akşam spora gerek kalmaz o zaman,
evet canım burası sahile 2-3 dk mesafede aslında güzel oluyor ama çoğu zaman üşendiğimden çıkmıyordum, bakalım bundan sonra çıkarım inşallahbenim ögelnleri öyle imkanım olsa kaçırmam vallaa
ayy ben deniz kokusuna hasretimm ah olsa ahh ahhhevet canım burası sahile 2-3 dk mesafede aslında güzel oluyor ama çoğu zaman üşendiğimden çıkmıyordum, bakalım bundan sonra çıkarım inşallah
sende yazın gezersin canımmmayy ben deniz kokusuna hasretimm ah olsa ahh ahhh
evet canım burası sahile 2-3 dk mesafede aslında güzel oluyor ama çoğu zaman üşendiğimden çıkmıyordum, bakalım bundan sonra çıkarım inşallah
benim ögelnleri öyle imkanım olsa kaçırmam vallaa
sende yazın gezersin canımmm
aynen yasminçık kız fırsatın varken
evde çocuklardan bişey yapamıyorsun
,
en azından kafan rahat olurr
bende durmamm deniz beni herzaman dinlendirirrrrrrr
aynen yasmin
inşallah canıminşallah bayrama gideceğim temmuzda
yasmin bende artıdayım regli oldum ondan mı bilmiyorum :) ama ben tartılcam yani :)cnm yarın tartı günü ama ben hala reggl olduğum için +300 gr artı dayımm ve moralim bozuluyor bir tane bile kaçamak yapmadımmmmm
yasmin bende artıdayım regli oldum ondan mı bilmiyorum :) ama ben tartılcam yani :)
canım ben tartılcam, sen ne zaman istersen o zaman bildir, kilo verirken stres iyi değil. bu diğer kızlar içinde geçerli, dediğim gibi, önemli olan kendimizi iyi hissetmemiz.eee haftaya mı ozamannnn kilo bildirimi
canım ben tartılcam, sen ne zaman istersen o zaman bildir, kilo verirken stres iyi değil. bu diğer kızlar içinde geçerli, dediğim gibi, önemli olan kendimizi iyi hissetmemiz.
tamam canım, yeter ki moralimiz iyi olsunaynen geçen haftada düşük olursa bildiririm düşük olmazsa bildirmem dermişimmm
tamam canım, yeter ki moralimiz iyi olsun
süperr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?