aynen canım nasıl olsa gidecek takmıycam artık akışına bırakıcam kaçamak yapmadıktan sonra sıkıntı yok
hımmmm anladımmmcanım pazartesiye göre 100 gr artıdayım, haftanın 2 günü tartılıyoruz ya
84 kiloyla 2014 yazında diyete başladım. aralık 2014 te 70 kg civarı günlüğümü açtım, ve halen devam (nisan 2016) ediyorum
[th]@vefa84 [/th]
ÜYE/TARİH 04.04 08.04 FARK 11.04 FARK 15.04 FARK 18.04 FARK 22.04 FARK 25.04 FARK 29.04 FARK 02.05 FARK 06.05 FARK 09.05 FARK 13.05 F frenzy80 *** 67,1 *** *** *** 66,2 0,9 . . . . . . . . . . . . . . . @guziss35 67,4 67,0 0,4 *** *** 67,0 0,0 . . . . . . . . . . . . . . . Sarayca 66,9 66,7 0,2 67,4 0,7 65,6 1,8 . . . . . . . . . . . . . . . Rolla 66,4 65,7 0,7 65,3 0,4 64,8 0,5 . . . . . . . . . . . . . . . @_SARAYCA_ 64,2 64,1 0,1 63,5 0,6 63,6 0,1 . . . . . . . . . . . . . . . @genic 63,9 63,4 0,5 *** *** 63,0 0,4 . . . . . . . . . . . . . . . 0,1
[td]****[/td]
[td]62,9[/td]
[td]***[/td]
[td]62,8[/td]
[td]61,9[/td]
[td]0,9[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
kaçamak değilde dengeli ölçülü yemeliyiz yaseminzaten kaçmak yapıldı mı hep başa dönmek zorunda kalıyoruzzz
tam yaz menüsü ne güzelllkahvaltı 2 dilim ekmek ile yapılmış tost +maydonoz+süt
ara :1 er adet kuru incir, kaysı,erik,hurma+5 adet badem
öğle : 1 BİBER+2 domates bulgurlu domla+ 1 bardak ayran+yeşil biber
ara 1: 1 elma
ara 2:1 dilim ekmek+peynir+domatess
kaçamak değilde dengeli ölçülü yemeliyiz yasemin
mesela ben çok kastımı daha çok yiyesim geliyor
beyin yasaka meraklı cezbedici
bir ögünde abarttıysam ikinci ögünü ve özellikle akşamları hafif geçirmek gerekiyor
yasak diye beynime şartlamayacağımm
seni ayrıca tebrik ederimmm cnmmmmmEline sağlık cnm en çok benmi vermişim ne
aynen katılıyorummmmm
geçen hafta sonu simidimi de yedim böreğimi de yedim ama sadece dengeli olarakkkkk
amacımız yaşam bicimi haline getirmekkkk
bu demektir ki ömür boyu kk dayızzzz
güzide bende bu hafta hep artıdaydım ama hiç moralimi bozmadım çünkü kaçamak yapmadım kendimi biliyorum, haftaya güzel bir eksiyle geliriz inşallahaynen canım nasıl olsa gidecek takmıycam artık akışına bırakıcam kaçamak yapmadıktan sonra sıkıntı yok
maşallah canım çok iyi devam ediyorsun, ay bana yakllaştınız yaaa, geçeceksiniz beni, elimi çabuk tutmalıyımEline sağlık cnm en çok benmi vermişim ne
kahvaltı 2 dilim ekmek ile yapılmış tost +maydonoz+süt
ara :1 er adet kuru incir, kaysı,erik,hurma+5 adet badem
öğle : 1 BİBER+2 domates bulgurlu domla+ 1 bardak ayran+yeşil biber
ara 1: 1 elma
ara 2:1 dilim ekmek+peynir+domatess
hakikaten öyle, kaçamak yerimizde saydırıyorzaten kaçmak yapıldı mı hep başa dönmek zorunda kalıyoruzzz
bendehımmmm anladımmm
ben hergün tartının üstünde olduğum içinn
kaçamak değilde dengeli ölçülü yemeliyiz yasemin
mesela ben çok kastımı daha çok yiyesim geliyor
beyin yasaka meraklı cezbedici
bir ögünde abarttıysam ikinci ögünü ve özellikle akşamları hafif geçirmek gerekiyor
yasak diye beynime şartlamayacağımm
kk kaedeşliğiii
ben şunun bilincine vardımm bişeyi dayanamayıp nefis uğruna yediysen onun bi bedeli olmalı
yediysen bol hareket spor ile telafi edeceksin onu vucuttan göndereceksin
akşam 2 y.kaşığı bulgur pilavı ile 6 y.kaşığı türlü yeseydim daha ii olacaktı
ben ne yaptım bir kase bulgur pilav ve yoğurt yediimm
ee sonrasında çamaşır katla yerleştir,balkonu yıka,wc lavabo yıka toz al debelendim evde
katılıyorum vefacım,
ya akşam sütlü kahve içmeseydim bende ekside olabilirdimmmm300 ml süt ne ya gece gece
şekersiz içtim, ben hiç bir içeceğe şeker katmam, 12 yaşımdan bu yanaşekerlimi içiyorsunn şekersiz çok etkilemez
bende çayı sadece şekersiz içiyorum kahveyi az şekerli içerimmşekersiz içtim, ben hiç bir içeceğe şeker katmam, 12 yaşımdan bu yana
Teşekkür ederimseni ayrıca tebrik ederimmm cnmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?