kızlarr artık hissediyorum ki miğdem küçülüyor
öglende;
mercimek çorba
cacık
sultan kebabı (3te 1'ini yedim ) normal zamanda silip süpürürdümm
afiyet olsun vefamkızlarr artık hissediyorum ki miğdem küçülüyor
öglende;
mercimek çorba
cacık
sultan kebabı (3te 1'ini yedim ) normal zamanda silip süpürürdümm
afiyet olsun vefam
bende çorba
1 kepçe nohut
salata
8500 adım yürüdüm
akşamda 2000 adım civarında yürürüm 10000 adımı aşıyorum sanırım, hafta sonu güzel geçirip, pazartesi iyi bir eksiyle gelmek istiyorum inşallah
yasmin çok terledim, olmadı bi tisort getireyim yedekte, yürüyüşte giyineyim, böyle zor olacak bana, ama bu gün çok keyifliydi ark. vardı anlaştık hızlı yürüycez diye, gayet keyifli geçti.ben artık pek yürüş yapmıyorum evde spor yapıyom 30-40 dk geneldeee
yasmin çok terledim, olmadı bi tisort getireyim yedekte, yürüyüşte giyineyim, böyle zor olacak bana, ama bu gün çok keyifliydi ark. vardı anlaştık hızlı yürüycez diye, gayet keyifli geçti.
benim akşam pek vaktim olmuyor, böyle iyi olur umuyorumohh negüzel ozaman benim vucut yürüşe alıştı birazz değişiklik yapıyomm artıkımm
_SARAYCA_ nasilsin canim
Senin nasıl gidiyor bugün sende gordugun gibi cok mutluyum
99az kaldi sözünü hatirlatayim sarilan smily
Kendine iyi bak hoşçakal canım
benim akşam pek vaktim olmuyor, böyle iyi olur umuyorum
ne güzel yürüme fırsatını ii değerlendir böyleeafiyet olsun vefam
bende çorba
1 kepçe nohut
salata
8500 adım yürüdüm
akşamda 2000 adım civarında yürürüm 10000 adımı aşıyorum sanırım, hafta sonu güzel geçirip, pazartesi iyi bir eksiyle gelmek istiyorum inşallah
evet ya öyle daha rahat olurum, bir de bu gün yürüyüşten önce kahve içtim, baya baya terledim doğrusu :)ben rahatım biliyorsunn
ama sen 2 çocukla zor öğlenleri fırsatını değerlendir ama yedek tişört götür yanındaaa
çok iyi yapmışsın güzisim, spor yapmak iyi gelir sanabende spor prog indirdim akşamları yapıcam hafta sonu olmazsa yürüyüşte yaparım
afiyet olsun canım
teşekkür ederim canım, öğlen 12-13:30 molamız var, yemeği 12 ye kadar bitiriyorum, bu arayı böyle değerlendirmek iyi gelecek bana,ne güzel yürüme fırsatını ii değerlendir böylee
sanada afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?