teşekkürederim açıkcası ilk kilolar çabuk gidiyor 8 günde değil 4 günde 3 kg gitti aslında şimdi kilo vermem durdu.bende aranızda olmayı isteriminşallah istediğiniz hedefe ulaşırsınız en önce vucut bedeb ruh sağlığı için bunu başarmamız gerekiyor
8günde 3 kilo vermişsiniz çok hızlı değilmi yalnız??
Topic başkanımız Sarayca arkadaşımız gelsinn oda kabul buyursun ben isterim aramızda sizi
Tedaviniz içinde acil şifalar
afiyet olsun canımöğlen bende şehriye çorbası, :) pişti oldukvefa84 ayran 1 bardak
akşam yemiyorum öğle yemeğini geç yicem
hoşgeldin canım,teşekkürederim açıkcası ilk kilolar çabuk gidiyor 8 günde değil 4 günde 3 kg gitti aslında şimdi kilo vermem durdu.bende aranızda olmayı isterim
ayyy bu elektrikler kesikti ögretmenim çalışamadım der gibi olmuşştünaydın, bu gün modum düşük biraz, haftasonu kaçırdım, ama toparlanma vakti, sabah sular kesikti kahvaltı hazırlayamadım (ne alaka, dediğinizi duyar gibiyim) sabah peynirli sandviç aldım, hafta sonu kaçırdığım yetmezmiş gibi aslında ayran aşı yapcaktım ama dediğim gibi sular kesikti
öğlen
et sote
salata
2 dl kepek ekmeği
akşam
sadece çorba içeceğim
salı çarşamba ayran aşı yapacağım
eyvah yaz gelmek üzere kızlar
Allah nasip ederse 1 ay sonra annemin yanına gideceğim 9 gün kalmaya niyetliyim, bu bir ayda 5-6 kg hedefliyorum bakalım
saraycam yarın akşamda annemle babam benim yanıma geliyorlarr nasipsesalı çarşamba ayran aşı yapacağım
eyvah yaz gelmek üzere kızlar
Allah nasip ederse 1 ay sonra annemin yanına gideceğim 9 gün kalmaya niyetliyim, bu bir ayda 5-6 kg hedefliyorum bakalım
düşe kalkaHADİ BAKALIM KAZAN MÜBAREK OLSUNNN
BÖYLE YAPA YAPA BOZA BOZA ZAYIFLICAZ İNŞ..
ayyy bu elektrikler kesikti ögretmenim çalışamadım der gibi olmuşş
inşallah ya iyice stres oldumHADİ BAKALIM KAZAN MÜBAREK OLSUNNN
BÖYLE YAPA YAPA BOZA BOZA ZAYIFLICAZ İNŞ..
saraycam yarın akşamda annemle babam benim yanıma geliyorlarr nasipse
cuma oğlanın müsamere var 23 nisan
salı günüde okulda doğumgünü
yoooo yazıyorum ben dermişim
şaka bir tarafa ben de ayran aşı yapacaktım
akşam koydum bir iki taşım kaynasın karabuğday altını kapatırım demiştim.
anammmm bir koku var ortalıkta anlatamam
bayadır da yemek yakmıyordum iyi oldu
ama herşeyi hazırlayıp karabuğday eksik olunca sabah inat ettim diyet etmeyediyerek bu defa işmi garantiye alıp demledim geldim
öğlen yedim hadi bakalım kazam mübarek olsun
aynen öyle oldu, bahane işte
inşallah ya iyice stres oldum
hadi gözün aydın canım, şimdiden nice mutlu yıllar paşama
oo kötü olmuş yakman, yani detoks günün bu gün, bende yarın ve sonraki gün yapacağım, salatalık bitmişti, salı alacaklar, olmadı ben 1 kg alır eve giderim bu gün...
aaa bende çay kahve içiyorum hepevet canım aynen öyle ama ben tam yapmıyorum
normalde çay,kahve yasak diyor ama ben de kahvesiz kesinlikle olmaz
kaldı ki zaten hep şekersiz içiyorum
aaa bende çay kahve içiyorum hep
kahve neyse de çaysız yapamam ben ya, zaten çay içince de güzel gidiyor kilo sorun yok bence.yok çay kahve diyor yapanlar öyle yazmış en azından
bitki çayı, yeşilçay bol su demişler
ama bende olmaz kahvesizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?