slogan gibi olmuş
bir beden bir beden küçümsemyelim lütfennnnn
slogan gibi olmuş
küçümsemiyoruz ayol
bir beden 4 kg demek haberin var mı
4kg mu nerde vercem topu topuna o kadar ama aylarca uğraşıyommm o 4kg içinnn
işte veremesende sporla sıkılaşarak 4 değil 10 kg vermiş gibi görüneceksin
işin sırrı orada cicim
küçümsermiyim kız 1 bedeni
kızlar yürümeye karar verdim tekrar, alışverişi başka zaman da yaparım
küçümsermiyim kız 1 bedeni
şimdi ben zorlan 38 olduruyorum, 1 beden sonra rahatlıkla 38 olursam yeter bana 36 da gözüm yok
aynen hava güzelken yürüyeyim, bu ara hiç yağmur yağmıyor kızlar kurak mı geçecek nediroldu bak alışveriş kaçmıyor
ama bugün yürüyüş yapamazsan bugün bitti demek
yarın yeni bir gün
benimde yok
tahtakurusu olamam ama motive olurum
aynen hava güzelken yürüyeyim, bu ara hiç yağmur yağmıyor kızlar kurak mı geçecek nedir
ama bence 36 bu gün olacak sana foto at emi
:) bende dayanamıyorum 5 kere falan tartılıyorum yatana kadar :)günaydın aramıza hoş geldin bende hergün hatta sabah akşam tartılanlardanım haftada bir tartılayım diyorum dayanamıyorum
inşallah ben kendimi iyi hissediyorum aslında ama su içsem kaç gr aldım diye çıkıyom yine :)günaydın canım, bende öyle her sabah akşam tartılırım alışkanlık oldu, kendimi iyi hissedince tartılmayı bırakırım diye düşünüyorum :)
hoşbuldukk canımm :)
ayranaşını severim onu diyetsizde yiyebilirizkkii :)kızlar ayran aşını tekrar haftasonuna bıraktım, ben zaten hafta içi diyet yapıyorum, ayran aşı yapmasam olur dedim :)
günaydın babyyygünaydın kızlar
jillian bir ara bende yapayım dedim oda ne 5dk olmadan yere yapıştım çok zor bişey o yaa :)akşamları jillian nmtz yapsam var ya ben tartıya bakmam bile :)
selamm tatlımmmselammm kızlarrr
evet ayran aşı normalde yenebilir güzel bir öğün olur, sen kaç kiloydun canım, bizimle devam edersen seni cuma listeye eklerim.:) bende dayanamıyorum 5 kere falan tartılıyorum yatana kadar :)
inşallah ben kendimi iyi hissediyorum aslında ama su içsem kaç gr aldım diye çıkıyom yine :)
hoşbuldukk canımm :)
ayranaşını severim onu diyetsizde yiyebilirizkkii :)
günaydın babyyy
jillian bir ara bende yapayım dedim oda ne 5dk olmadan yere yapıştım çok zor bişey o yaa :)
selamm tatlımmm
yürüdüm arkadaşla pek verimli olmadı gibi, ama sohbet iyiydi :)geçecek geçecek
bakarız duruma göre
birini kafalarsam kahve içmeye de gidebilirim
denersem atarım ama
yürüdüm arkadaşla pek verimli olmadı gibi, ama sohbet iyiydi :)
yinede baya baya terledim, idare eder işte, akşam jillian yapsam daha ne işte
kız ben başlarsam bitiririm kondisyonum iyiya hepsini yapma ama ne bileyim 15-20 dk da olsa yapmaya çalış
kız ben başlarsam bitiririm kondisyonum iyiyasmin duymasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?