aaa nereye gelcen kız görüşelim kısmet olursa
vaoovvv süperrr adalar mis ama çok kalabalık olurrrya arkadaşla kafa dinlemece oldu bizim
adalara gidecez allah izin verirseeeee
kız yasmin 2 çocukla bende gelem miya arkadaşla kafa dinlemece oldu bizim
adalara gidecez allah izin verirseeeee
vaoovvv süperrr adalar mis ama çok kalabalık olurrr
vaoovvv süperrr adalar mis ama çok kalabalık olurrr
kız yasmin 2 çocukla bende gelem miiyi kafa dinletirler
kız yasmin 2 çocukla bende gelem miiyi kafa dinletirler
yasmin ayarlasa iyi olur aslında
yasmin kızım bak talibin sevenlerin ne kadar çok
şimdi yalnız değil yaaa
2 saat sonra pes ederkız o benimkilere bile bakayım diyor
seninkilere de bakar merak etme
2 saat sonra pes eder
dün benim oğlan bi büyük cam var, babaanne evde, cam açık kalmış, camdan sarkıp oyuncak atıyormuş, aşağıda komşu gelip söylemiş, kvalidem çok korkmuş , sıpam yerinden durmuyor, balkon kapısı banyo vc mütemadiyen kilitli birde dış kapı, anında fırsatını bulup yaramazlığa başlıyor
aynen öyle yasmin, ne kadar dikkat etsekte Allah korusun sıpalarımızıkız erkek çocuklar öyleeeee abu ben ne çektim bir allah bir ben birde annem bilirrrrrr
2 saat sonra pes eder
dün benim oğlan bi büyük cam var, babaanne evde, cam açık kalmış, camdan sarkıp oyuncak atıyormuş, aşağıda komşu gelip söylemiş, kvalidem çok korkmuş , sıpam yerinden durmuyor, balkon kapısı banyo vc mütemadiyen kilitli birde dış kapı, anında fırsatını bulup yaramazlığa başlıyor
ya ne yapsam bilemiyorum, çocuk yaz geldi balkona çıkıyor hemen demirlere tırmanıyor, ev benim olsa yaptırırım ama kira, ne yapacağımı bilmiyorum, sürekli balkon kapısını kilitlemek zorunda kalıyorum, bi çare arıyorum bakalım ne bulacağımyok benimki öyle şeyler yapmaz çekmeceleri boşaltmayı sever
kız benim evde camlar alçak kesinlikle açamıyorum
açarsam da panjurlar kapalı olacak şekilde açıyorum
korkuyorum öyle şeylerden
ya ne yapsam bilemiyorum, çocuk yaz geldi balkona çıkıyor hemen demirlere tırmanıyor, ev benim olsa yaptırırım ama kira, ne yapacağımı bilmiyorum, sürekli balkon kapısını kilitlemek zorunda kalıyorum, bi çare arıyorum bakalım ne bulacağım
cacığıda yedim şimdi uyurum işte artıkkk
bende ayran içitmmmmmmmmm
içli köfte şişirdi beni yaaaaa
afiyet olsunn
bende mercimek çorba
izmir köfte patatessiz
cacık
2 kaşık pilav yedim şiştimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?