aynen yasmin, her zaman kontrollü olmamız gerekiyor, sadece diyetteyken değil, yoksa hooop geri alırız kilocuklarımızı
geldi kuzummm poğaçalarla kurabiyelerle geldiii
tek başına yeme hepsini
bak burada anne poğaçası kurabiyesi yiyemeyenlerde var
tadımlık yedim şimdilik
en iyisi ben bi 10 gün yediğimi paylaşmıyayımm
şaka yahu paylaş işte ne güzel canım çok sevindim ben senin adına annenle baban geldi keyfini doya doya çıkar hasret gider bol bol
gözün aydın canım, annelerin poğaçası güzel olurgeldi kuzummm poğaçalarla kurabiyelerle geldiii
yasmin evet alıyorum ama sonrasında toparlıyorum, mesela geçen sene mart ayında 68,5 mişim, iyi korumuşum değil misen alma işini iyi bilirsinn
amac düzenli ve sağlıklı beslenmeee slangon buuuu
di mi amatek başına yeme hepsini
bak burada anne poğaçası kurabiyesi yiyemeyenlerde var
vefa yinede sabahları tüket canım, en azından kilo almazsın,tadımlık yedim şimdilik
en iyisi ben bi 10 gün yediğimi paylaşmıyayımm
afiyet olsun canım, arada olur öyle kaçamaklar, mesela ben bursaya gitsem iskender yerim yani, kimse tutamaz beniMerhaba kızlar ne haber ne var ne yok buralarda ben hafta sonu bol bol gezdim yedim içtim malûm Konya ya gidilir etli ekmek yemeden gelinirmi hiç şimdi onları eritmeye çalışıyorum
yasmin evet alıyorum ama sonrasında toparlıyorum, mesela geçen sene mart ayında 68,5 mişim, iyi korumuşum değil mi
afiyet olsun canım iyi yapmışssın her zaman konyaya gitmiyoruz tabii eritirsin sen canımMerhaba kızlar ne haber ne var ne yok buralarda ben hafta sonu bol bol gezdim yedim içtim malûm Konya ya gidilir etli ekmek yemeden gelinirmi hiç şimdi onları eritmeye çalışıyorum
Merhaba kızlar ne haber ne var ne yok buralarda ben hafta sonu bol bol gezdim yedim içtim malûm Konya ya gidilir etli ekmek yemeden gelinirmi hiç şimdi onları eritmeye çalışıyorum
aslında idealime gelsem korumaya çalışsam iyi olacak amaevet cnm korumuşsunn eee böyle böyle öğrenecezzzzz
aslında idealime gelsem korumaya çalışsam iyi olacak ama
Merhaba kızlar ne haber ne var ne yok buralarda ben hafta sonu bol bol gezdim yedim içtim malûm Konya ya gidilir etli ekmek yemeden gelinirmi hiç şimdi onları eritmeye çalışıyorum
yasmin zaten 62 sınırını kırsam rahatlıycam, kendimi iyi hissediyorum o kiloda, sonrası yavaş yavaş sağlıkla inşallahoda olur canım yaa boşver acele etmee yavaş yavaş kalıcı olsunn yeterkiiii
aaa nereye gelcen kız görüşelim kısmet olursamerhaba cnımm
oh allah sindirsinn bahar geldi gezilecek tabiii
bende haftaya istanbula gidiyom 2 günlüğüneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?